Close
Faqja 13 prej 16 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 158
    God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Nuk e di qe sheshi ka qene prone e bashkesise islame. Por edhe nese ka qene, shtrohet pyetja e kujt ka qene para se te jete e bashkesise islame? Si ka kaluar ne prone te bashkesise islame? Me mjete fare legjitime? Me mjete moralisht te pasterta?

Perse te ndalemi tek shekulli i fundit per te pergjegjur pyetjen se ne prone te kujt ishte sheshi? Perse te mos marrim parasysh situaten pronesore per shembull te shekullit 14, ne kohen e Gjergj Kastriotit?

Nuk e shoh te drejte qe bashkesia islame apo ajo ortodokse apo tjera bashkesi te ankohen per cpronesim nese nuk eshte deshmuar se keto bashkesi kane fituar pronat e tyre ne menyre moralisht dhe legalisht te paster.

Me kaq bie argumenti yt.
    Sipas teje shtepia jote qenka prone e Skenderbeut?
    "Shoku Mjekesise"

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Mjekesia Lexo Postimin
    Sipas teje shtepia jote qenka prone e Skenderbeut?
    Jo, shtepia ime eshte prone e imja, sepse mund te deshmoj se pronesine ne te e kam arritur ne perputhje me ligj dhe moral.

Vetem gjaku im i perket Kastriotit.
    Shprehur metaforikisht..

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593

Vetem gjaku im i perket Kastriotit.
    Shprehur metaforikisht..
    Sipas dëshmimeve të papës Pius II dhe të kronikanit raguzan, Lukari, Gjon Kastrioti i biri Skenderbeut vetë mori një emër musliman dhe u quajt Hamza .
    "Shoku Mjekesise"

i/e regjistruar Maska e Jeto_Jeten
    Anëtarësuar
    05-11-2002
    Vendndodhja
    "20 mije lega nen det" ...duke eksploruar...
    Postime
    342
    tashi vendosni o i ka poshtru o i ka adhuru, ca dojshin kto n'mes trotuarit nose si ka lon vet rama me u shtru gjon e gjat?
    He who learns but does not think, is lost! He who thinks but does not learn is in great danger.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Nuk e di qe sheshi ka qene prone e bashkesise islame. Por edhe nese ka qene, shtrohet pyetja e kujt ka qene para se te jete e bashkesise islame? Si ka kaluar ne prone te bashkesise islame? Me mjete fare legjitime? Me mjete moralisht te pasterta?

Perse te ndalemi tek shekulli i fundit per te pergjegjur pyetjen se ne prone te kujt ishte sheshi? Perse te mos marrim parasysh situaten pronesore per shembull te shekullit 14, ne kohen e Gjergj Kastriotit?

Nuk e shoh te drejte qe bashkesia islame apo ajo ortodokse apo tjera bashkesi te ankohen per cpronesim nese nuk eshte deshmuar se keto bashkesi kane fituar pronat e tyre ne menyre moralisht dhe legalisht te paster.

Me kaq bie argumenti yt.
    Pyetje te pamenduara ke ber, e kujt ishte ? E shqiptareve, Themeluesi i qytetit te Tiranes thuhet qe ishte musliman, pra Gjergji s'ia kishte iden per Tiranen ne epoken e tij. Ai Krujen e njihte, dhe Kruja sot eshte me shumic absolute muslimane. A jan edhe per kaq keta musliman ardhacak ? Jo, eshte pergjigja ime.

i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    edi rama si kajde hajvani vec brinat i mungojne.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Edi Rama e poshtëron gjith Shqiperin e leje më muslimanve..

c'ja keni fut kot.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Xhamiat per kete pune jane ndertuar qe myslimanet te kryejne ritet e tyre fetare por jo te zejne trotuarin duke u ankuar qe nuk ka vende ,une tek ajo rruge kaloj perdite dhe asnjehere nuk e kam pa plot,atehere ajo xhami po rrika kot thjeshte per zbukurim per monument,nese nuk ju del xhamia shume mire mund ta beni ne shtepi dhe jo ne mes te qytetit,po flasim per nje qytet evropin dhe jo nje qytet te lindjes se mesme,po s'ju doli as Tirana mund te shkoni ne Turqi se keni me bollek,keni dhe plazhin te merrni edhe pak rreze djelli..........
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Edhe kto ne mes te rruges falen,cka dojn me tregu se qenkan me musliman se muslimani turp,xhamia eshte falu ne xhami e jo rrugeve.

Ndersa per Edi Ramen ai eshte kopil fund e krye.
    Askush nuk ka deshire qe te falet rrugeve, mirpo perderisa nuk kan ku te falen, ateher edhe trotuari eshte pjes e tokes.

Raste qe falen rrugeve (normal pran xhamive) ke edhe ne cdo qytet te kosoves dhe kjo deshmon se kapaciteti i xhematit eshte me i madh se i kapaciteteve te xhamiave.

Ndersa ky psikopati rama, ka ik per lesh qe moti!
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Njeri pa moral ,

njeri qe e mban veten me medikamente, psyho.

Faqja 13 prej 16 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •