Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2010
    Postime
    168

programim me PASCAL

a eshte e mundur qe me ane te programimit me pascal te bej programe aplikatvie te thjeshta ,
    Psh dua te krijoj nje program ne pascal qe sa here ekzekutohet ai program menjehere te bej fshirjen e disa folderave qe kam tek mydocuments ne recyclebin, apo te me hapi nje program te ri psh paintin, A eshte e mudnur te behen gjera te tilla me pascal Faleminderit..

i/e regjistruar Maska e sleep
    Anėtarėsuar
    10-10-2006
    Postime
    114
    Ska pergjigje,jemi pushim
    red_dragon

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga florieconomy Lexo Postimin
    a eshte e mundur qe me ane te programimit me pascal te bej programe aplikatvie te thjeshta ,
    Psh dua te krijoj nje program ne pascal qe sa here ekzekutohet ai program menjehere te bej fshirjen e disa folderave qe kam tek mydocuments ne recyclebin, apo te me hapi nje program te ri psh paintin, A eshte e mudnur te behen gjera te tilla me pascal Faleminderit..

Shiko te gjitha keto qe ke kerkuar, nuk ka nevoje ti besh doemos me nje gjuhe programimi te mirefillte. Te mjafton windows scripting... ose skedaret bat.

Si eshte puna... u dorezove me C++ qe kalove te pascal tani?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2010
    Postime
    168
    ne fakt jo se spo merrem me c++, por jam familjarizuar me pascalin dhe me duket si me i lehte pascali, ne kutpimin qe nuk ka aq instruksione sa c++, dhe me duket sikur pascali e ben punen, Po leksione per c++ , jo per beginer a gjenden ????????????.do me ndimoni shum po te me jepni tregoni se ku mund ta gjej,, shum faleminderit per pergjigjen,,,

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Ka libra te tere me shembuj programesh me profile te ndryshme... majfton te thuash fushen e interesit edhe do te mund te te gjejme cfaredo libri per te cilin ke nevoje...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •