Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 35 prej 35
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    uvejsa!!!!
    Ti vertet mendon se une nuk e kuptoj ate qe ke shkruar????
    Ti ke cituar Albo-n duke dashur t'i kontestosh, cfare?????...asgje....
    Ai thote se perben nje lajme per vajzat myslimane anembane botes ndersa ti thua se arsyeja e ketij lajmi eshte lufta qe Perendimi i beka Islamit!!!!!
    Ku e ke kete lufte ne lajmin e temes?????
    E sheh qe s'e ke kuptu??

Dikush me heret pyeti se pse kjo ceshtje ju duket se ben lajm.
    Tjetri tha se kjo perben lajm pasiqe nje vajze muslimane eshte bere ministre (dmth qe nje femer muslimane nuk eshte e lire ta gezoje kete post ne vendet Islame). Une thashe qe kjo perben lajm per shkak se nje vend qe lufton Islamin ka bere ministre nje muslimane.

Pas ketij spoti, shpresoj ta kesh kuptuar.

Ajo femer nuk eshte ber ministre se eshte e fes islame, por eshte ven qe te jet shembull provokimi per femrat muslimane, qe gjoja, shikoni shoqen tuaj ku ka arritur dhe ndoshta mund te ket len pershtypje tek ato femra me origjin muslimane por qe nuk zbatojn islamin. Ndersa per sa i perket femrave muslimane qe falen, nuk i bie mendja fare per kete lajm qe ju po e beni te bujshem. Shkurt pa e zgjatur , eshte nje grep i hedhur ne akuarjum dhe jo ne det
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Ne bote, te gjitha minoritetet kan nga nje vend ne qeveri, shembull ne Kosovë : Ka rom ne parlamentin shqiptar, ka serb, ashkali, turq, boshnjak, goran e malazez, por kemi edhe te besimit katolik qe partit e medha i kan siguruar nga nje vend, qe mos te ndidhen te larguar nga jeta shoqerore.

Permua eshte gje normale, asgje te keqe.
    A nuk ishte Ipeshkia e Shqiperis qe reagoi disa muaj me par ne Vatikan, kinse Sali Berisha s'kishte asnje minister katolik ne qeverin e tij ? Hë ?

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Mua po me duket se qenka liberale, se po te ishte konservatore do te vishej si keto vasha te bukura. Me pune arrihet cdo gje, me fe asgje...

http://3.bp.blogspot.com/_-By4xFJwDY...in+burkhas.jpg

Ju pershendes

Dalngadale drejt qafirizmit (mohimit te fese islame), lol

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    E sheh qe s'e ke kuptu??

Dikush me heret pyeti se pse kjo ceshtje ju duket se ben lajm.
    Tjetri tha se kjo perben lajm pasiqe nje vajze muslimane eshte bere ministre (dmth qe nje femer muslimane nuk eshte e lire ta gezoje kete post ne vendet Islame). Une thashe qe kjo perben lajm per shkak se nje vend qe lufton Islamin ka bere ministre nje muslimane.

Pas ketij spoti, shpresoj ta kesh kuptuar.
    Mire thua ti, por vellai yt s'mendon ashtu.

Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Ajo femer nuk eshte ber ministre se eshte e fes islame, por eshte ven qe te jet shembull provokimi per femrat muslimane, qe gjoja, shikoni shoqen tuaj ku ka arritur dhe ndoshta mund te ket len pershtypje tek ato femra me origjin muslimane por qe nuk zbatojn islamin. Ndersa per sa i perket femrave muslimane qe falen, nuk i bie mendja fare per kete lajm qe ju po e beni te bujshem. Shkurt pa e zgjatur , eshte nje grep i hedhur ne akuarjum dhe jo ne det

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •