Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 35
    Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Nuk e kuptoj tendencën e hapjes të temave të tilla, feja është çështje personale. Kur të vijë emërimi i ndonjë ministri apo ministreje budiste, taoiste, ateiste apo agnostike në Burkina Faso, do përbëjë ndonjë lajm të jashtëzakonshëm?!
    relata refero

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Une te thash se cfare nenkuptoj, ti nqs nuk e ke problem pastaj...
    S'e kam aspak problem.

Ndoshta nuk me ke kuptuar ti mua ne ate cfare kam shkruajtur.
    Sic thashe: Jo.

Ja pse:

Mbulimi i shamise eshte e obliguar per femren muslimane. E qarte deri ktu? Tani, vendimi final, i takon femres ta marri, nese do apo jo te vendos shami. Kjo eshte nje e drejte personale.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    po ne shqiptaret kur do nxjerrim nje ministre ne europe
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    po ne shqiptaret kur do nxjerrim nje ministre ne europe
    Pse budallacka jane ministret Shqiptare? Fitojne me shume leke ne Shqiperi si ministre se ne Europe.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga sdi-gja Lexo Postimin
    Ka vec muslimane te vertete e jo te vertete, pra qafira,.
    Cfar je duke fol ore Mesia4Ever , cfar je duke thene?!!!! Ah i ke marre ftyren babait tend, edhe sdi gja edhe flet!!!
    A nuk te ka mesuar babai se kur nuk di gja , duhet me hesht dhe me ul koken!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Edhe tjera ndodhin ne Britani, por jo vecse aty... Kercenime njerzeve qe konvertojne.Ndoshta per shenje respekti?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    nuk eshte ndonje cudi e madhe shume ne fakt,anglia eshte e mbytur nga pakistanezet dhe indianet heret a vone do futej ne ne qeveri ndonje prej tyre,vetem mos te krenohen shume myslimanet se kjo femer vetem myslimane qe nuk eshte treguar,i lumte
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,058
    Postimet në Bllog
    22
    Citim Postuar më parë nga Hënor_ Lexo Postimin
    Nuk e kuptoj tendencën e hapjes të temave të tilla, feja është çështje personale. Kur të vijë emërimi i ndonjë ministri apo ministreje budiste, taoiste, ateiste apo agnostike në Burkina Faso, do përbëjë ndonjë lajm të jashtëzakonshëm?!
    Per nje shqiptar te lindur e rritur ne Shqiperine ateiste, nuk perben ndonje lajm me rendesi. Edhe per ndonje qytetar te rendomte britanik apo amerikan, apo francez, nuk perben ndonje lajm me rendesi. Por eshte nje lajm i jashtezakonshem per ato qindra miliona femrat myslimane te botes, qe jetojne ne shoqeri qe u mohojne edhe lirite me themeltare njerezore: te drejten per t'u shkolluar. Mendo se si ndihet nje vajze e vogel myslimane ne nje vend si Pakistani apo Afganistani, apo Jemeni, apo Indonezia, apo Arabia Saudite, kur mesojne per kete grua myslimane.

Lajme te tilla nxjerrin ne drite frutet e lirise dhe kontributin e jashtezakonshem qe grate japin ne jeten politike, ekonomike, shoqerore, familjare te nje vendi. Ashtu sic sherbejne si nje apel i forte per prapambetjen shoqerore te gjithe atyre shoqerive qe diskriminojne ne kulm grate myslimane.

Albo

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Per nje shqiptar te lindur e rritur ne Shqiperine ateiste, nuk perben ndonje lajm me rendesi. Edhe per ndonje qytetar te rendomte britanik apo amerikan, apo francez, nuk perben ndonje lajm me rendesi. Por eshte nje lajm i jashtezakonshem per ato qindra miliona femrat myslimane te botes, qe jetojne ne shoqeri qe u mohojne edhe lirite me themeltare njerezore: te drejten per t'u shkolluar. Mendo se si ndihet nje vajze e vogel myslimane ne nje vend si Pakistani apo Afganistani, apo Jemeni, apo Indonezia, apo Arabia Saudite, kur mesojne per kete grua myslimane.

Lajme te tilla nxjerrin ne drite frutet e lirise dhe kontributin e jashtezakonshem qe grate japin ne jeten politike, ekonomike, shoqerore, familjare te nje vendi. Ashtu sic sherbejne si nje apel i forte per prapambetjen shoqerore te gjithe atyre shoqerive qe diskriminojne ne kulm grate myslimane.

Albo
    S'eshte kjo arsyeja qe eshte dhene si lajm ketu.
    Arsyeja eshte se perendimi eshte ne lufte me Islamin (vetem emrin ja kane ndryshuar ne "terrorizem") dhe normal qe perben lajm per muslimanet zgjedhja e nje muslimaneje si ministre.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    uvejsa!!!!
    Ti vertet mendon se une nuk e kuptoj ate qe ke shkruar????
    Ti ke cituar Albo-n duke dashur t'i kontestosh, cfare?????...asgje....
    Ai thote se perben nje lajme per vajzat myslimane anembane botes ndersa ti thua se arsyeja e ketij lajmi eshte lufta qe Perendimi i beka Islamit!!!!!
    Ku e ke kete lufte ne lajmin e temes?????
    Jarigas

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •