Close

Rezultati i Sondazhit: Mendon qe do shkosh ne Parajs apo Ferr ?

Votues
17. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Parajs ( Xhennet )

14 82.35%
  • Ferr ( Xhehennem )

3 17.65%
Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 143
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    AlllllllaaaaaaKABUUUMMM.... nuk eshte ekspresi qe te con ne parajse, por eshte eksperesi qe te con ne FERR.

Vetevrasja eshte e ndaluar nga ana e Allahut.

GV_USA

Dakord me ty jam une. Shume dakord madje. Po keshtu si ti, mund te kete edhe 2-3 te tjere qe e mendojne.
    Te gjithe te tjeret thone qe keta jane martire e cefesht.. shkojne ne parajse.

Nese ata shkojne ne parajse... me duket e drejte qe mua me takon te iki ne ferr me deshire.

Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    te gjithe engjellushat ne kete forum na jane mbledhurhahha
    puna eshte se te gjithe do marim dy metra tani se ku do veme as qe me hyne ne pune hic
    te pakten i kam lene te gjitha ketu nuk do mar asnje te fshejte me vete
    Cuk ti do me vdesesh mua hahahhahah,

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anėtarėsuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    une ne udhe kryqe...nuk dime ku kemi ba mire e ku keq..ishallah Allahu na mbron a na udhezon drejte udhes se mire
    2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...

Citim Postuar mė parė nga ooooo Lexo Postimin
    Cuk ti do me vdesesh mua hahahhahah,
    ik me ti nuk mbaj mistika une ci dua te rendojne koken hahha
    glenda tin zoi oli dhio metra pernun gi
    hahhahah
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Ma bo hallall po kete se kapa un, boke keq gjith jeten dhe per nje te mir hyn ne parajs ? dhe boke mir gjith jeten dhe per nje te keqe shkoke ne ferr ? Shpresoj te kesh ndonje gje me detaje te ma shpjegosh me qart se perndryshe nuk jem me nje mendje. Pershendetje
    Ti thash sikur shtihesh me inat me mua .

Une te dhash si shembull, se nuk dihet se si vendos te gjykoj Allahu. Po ta tregoj nje pralle okay, ndoshta do te me kuptojsh ne kete menyre

Nje here ishte nje jeri i pasur qe tan jeten e tij kishte be vetem te mira , kishte ndertuar shkolla, kisha, xhamija, ura e rruge etj etj.
    Para se te vdiste kishte deshire te ndertoj edhe nje ure qe te lidhte dy fshatra. Dhe e ndertoj, dhe ne diten e leshimit te ures ne perdorim , pregaditi nje feste te madhe, te gjithe fshataret ishin te ftuar , ushqim dhe pije pa mase.
    Aty per rreth kalon nje njeri i verbert i varfer dhe i kerkon buke ketij pasanikut, ky merr nje gurr dhe i thot ja ku e ke buken, ndersa ky i varferi fillon te qaj.
    Nesje ky pasaniku vdes, shkon para Zotin dhe Zoti e pyet cfar te mirash ke be, dhe ky fillon dhe i tregon Zotin , kam be kete te mire , ate te mire , kete , ate , kete ate , i renditen te gjitha te mirat e veta.
    Per cdo te mire Zoti ne kantar i ve atij nga nje tege te madhe (2 kg psh ). Mbasi i thot te gjitha te mirat i kthehet Zoti dhe e pyet ,po naj te keqe a ke be ose jo?!!
    Ky pasaniku i pergjigjet , jo skam be!!!
    Kujtohu i thot Zoti atij, kujtohu se e ke be nje te keqe!
    Ky i shkreti kujtohet po nuk i bie ndermend e keqja qe ka be.
    Dhe Zoti pastaj fillon dal nga dal tia perkujtoj ngjarjen duke e pyetur cila ishte e mira e jote e fundit qe bene kur ishe gjall, ky i pergjigjet URA!!!
    Po cfar bene pasi e ndertobe uren, ky i pergjigjet NJE FESTE TE MADHE , ftova te gjithe fshatin te hane e te pine.
    Dhe e pyet po mire a te kerkoj ndonje njeri i verbert buk ty ate dite , dhe cfar i dhae ti ?!!
    Atehere ky pasanikut i kujtohet ia njeriu i varfet dhe i thot Zotit po tha nje i verfer me kerkoj buk e une i dhash gurre.
    Dhe Zoti e pyet po kur i dhe gurrin atij te varferit , cfar ndodhi me ate te varferin, e ky pasaniku i pergjigjet , filloj tha te qaj, i rane dy pika lot na syte!!!
    Dhe Zoti i thot , ja ky eshte mekati i vetem qe ke be ti ne jete , dhe mer nje tege shum te vogel dhe e ven nga ana e mekateve ( nje teg 2 g ).
    Kur e ve kete tegen nga ana mekateve , kjo tega e vogel rendon ma shum se te gjithe te mirat qe kishte be ai.
    Dhe ky pasaniku i thot Zotit nje mekat i vogel te rendoj aq shum ah!!!
    Dhe Zoti i pergjigjet cdo mekat dhe cdo e mire ka peshen e vete, ky mekati i jot ka peshe me te madhe se te gjitha te mirat qe ke be ti, andaj ti e ke vendin ne FERR.

Besoj se me kuptove tani EuroStar.

Me Respekt
    GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119

Talking

Sec kam nje parandjenje qe do kem karta bianka per ti vizituar te dyja!
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    vetemse dy votues per Ferr ( Xhehennem )
    njanin e di se kush asht , por tjetrin nuk po e di ... qe ka me me bo shoqni ...

Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Ti thash sikur shtihesh me inat me mua .

Une te dhash si shembull, se nuk dihet se si vendos te gjykoj Allahu. Po ta tregoj nje pralle okay, ndoshta do te me kuptojsh ne kete menyre

Besoj se me kuptove tani EuroStar.

Me Respekt
    GV_USA
    Ne rradh te pare mos ironizo sepse nuk po e bej nje gje te till me ty, ndersa persa i perket asaj qe ke shkruar per komentim te fjales qe the me siper-----NO COMENT ---Per mu nuk gjej ndonje mbeshtetje mbi kete. Ti vet e ke shkruar se po te bejsh gjynahe te medha dhe ndoshta ben nje te mire dhe shkon ne parajs, tani na del qe ky paska bo vetem nje gjynah dhe na shkoka ne ferr. Nejse me fal per shqetesimin . Pershendetje
    Revolution 1848

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Po pasi te vdes who gives a shit se ku do shkoj.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    une do shkoj ne mbrojtje te walchires
    pak rendesi ka se ku
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •