Close

Rezultati i Sondazhit: Mendon qe do shkosh ne Parajs apo Ferr ?

Votues
17. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Parajs ( Xhennet )

14 82.35%
  • Ferr ( Xhehennem )

3 17.65%
Faqja 7 prej 15 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 143
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Nuk votova sepse kete pergjigje nuk e di.
    Shkruarja e jone ne ferr ose parasje nuk mvaret aspak prej nesh dhe nuk ka rendesi se cfar mendojme ne.
    Ma merr mendja ashtu sic pershkruhet ferri ne librat fetar, nuk ka njeri qe deshiron qe te shkoj atje, pra cdo njeri normal do te pegjigjeshte qe deshiron te shkoj ne parajse, por kjo nuk mvaret prej tij ose deshirave te tia, mvaret prej Allahut!

Ku dua te shkoj une eshte tjeter pyetje. A do te shkoj atje?!! Kjo eshte tjeter pyetje poashtu.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Nuk votova sepse kete pergjigje nuk e di.
    Shkruarja e jone ne ferr ose parasje nuk mvaret aspak prej nesh dhe nuk ka rendesi se cfar mendojme ne.
    Ma merr mendja ashtu sic pershkruhet ferri ne librat fetar, nuk ka njeri qe deshiron qe te shkoj atje, pra cdo njeri normal do te pegjigjeshte qe deshiron te shkoj ne parajse, por kjo nuk mvaret prej tij ose deshirave te tia, mvaret prej Allahut!

Ku dua te shkoj une eshte tjeter pyetje. A do te shkoj atje?!! Kjo eshte tjeter pyetje poashtu.

GV_USA
    Pershendetje Gostivar, asnjeri nuk deshiron te shkoj ne ferr, as qe diskutohet, por njeriu me veprat qe ben e din se si sillet dhe si mendon ti qe po te sillet keq dhe mos te zbatoj rregullat fetare do shkoj ne parajs ? Apo nje qe sillet mire dhe zbaton fjalet e ZOTI-t dhe porosit e te derguarit , do shkoj ne ferr ? Per kete eshte edhe ky sondazh, por ti ke te drejt se tema eshte devijuar si gjithnje dhe ka kaluar ne shaka. Pershendetje
    Revolution 1848

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Ku do shkoj une nuk e di... po shpresoj shume te shkoj ne ferr.

Te pakten do rri me shumicen e njerezimit dhe kjo eshte e sigurte. Pastaj jam i bindur qe parajsa eshte e mbushur plot me njerez virtuoze nga keta qe hedhin veten ne ere.
    AlllllllllaaaaaKABUUUUUUMMMM.... ekspresi per parajse.
    Ose me keta moralistet e perhershem perfekte te kujdesshem ne cdo gje e plot virtyte.... tipa gay dmth.
    Apo te rri gjithe kohes ne mrekullite e parajses duke shijuar selsebil a dreqi e di cfare... jete monotone...
    Shkurt kam qejf te iki ne ferr... aty fun tamam... gjithe njerezit qe njof aty dune te ikin...

Kur te mblidhet FSH ne boten e pertejme.. do kete ne total nja 20 veta gjithe e gjithe ne parajse... e merzitshme...
    50.000 anetaret e tjere do jene ne ferr... duke pi llave te nxehte edhe duke sha mbare e prape... ka lezet

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Po pse ju qe mendoni se do shkoni ne parajse ,mos do e gjeni te shtrume gjo me mendafsh atje

Si ne parajs ,si ne ferr te gjithe 2 metra ven do morim dhe krymat do na hajne
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Citim Postuar mė parė nga Linda5 Lexo Postimin
    Po pse ju qe mendoni se do shkoni ne parajse ,mos do e gjeni te shtrume gjo me mendafsh atje

Si ne parajs ,si ne ferr te gjithe 2 metra ven do morim dhe krymat do na hajne
    Une per vete do ta lej amanet te me djegin dhe hirin tim ta hedhin ne nje vazo me karafile. Me mire te mbaj vdekja ime era karafil sesa te behet ushqim i krimbave te ndyre

Per temen, skam shume pretendime. Nuk dua me shume se 2 virgjeresha Nje bjonde, nje brune.
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Pershendetje Gostivar, asnjeri nuk deshiron te shkoj ne ferr, as qe diskutohet, por njeriu me veprat qe ben e din se si sillet dhe si mendon ti qe po te sillet keq dhe mos te zbatoj rregullat fetare do shkoj ne parajs ? Apo nje qe sillet mire dhe zbaton fjalet e ZOTI-t dhe porosit e te derguarit , do shkoj ne ferr ? Per kete eshte edhe ky sondazh, por ti ke te drejt se tema eshte devijuar si gjithnje dhe ka kaluar ne shaka. Pershendetje
    Zoti eshte i Meshirshem EuroStar.
    Meshira e Allahut , tejkalon denimin e Allahut.
    Duke pasur parashysh kete, edhe nje njeri qe ka be keq gjete jetes se tij, ndoshta me dashje ose pa dashje mund te kete be ndonje te mire qe ai as vete nuk e di, dhe per kete te mire te shperblehet me parajse, dhe anasjelltaj nje njeri qe tan kohen ka be te mira, ndoshta me dashje ose pa dashje mund te kete be ndonje gabim, te cilin Allahu nuk do tia fali dhe do te perfundoj ne ferr.
    Andaj pyetja qe ti ke parashtruar nuk ka kuptim, dhe nqs se ne i pergjigjemi kesaj pyetje bejme mekat sepse perzihemi ne punet e Allahut!

Te thash une dua te perfundoj ne parajse , por kjo eshte vetem nje deshire e imja ne duart e Allahut. Ai vendos e jo une.

Me Respekt
    GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    ...................
    AlllllllllaaaaaKABUUUUUUMMMM.... ekspresi per parajse.
    ...................
    AlllllllaaaaaaKABUUUMMM.... nuk eshte ekspresi qe te con ne parajse, por eshte eksperesi qe te con ne FERR.

Vetevrasja eshte e ndaluar nga ana e Allahut.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Une per vete do shkoj ne varr....
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Duke pasur parashysh kete, edhe nje njeri qe ka be keq gjete jetes se tij, ndoshta me dashje ose pa dashje mund te kete be ndonje te mire qe ai as vete nuk e di, dhe per kete te mire te shperblehet me parajse, dhe anasjelltaj nje njeri qe tan kohen ka be te mira, ndoshta me dashje ose pa dashje mund te kete be ndonje gabim, te cilin Allahu nuk do tia fali dhe do te perfundoj ne ferr.

Me Respekt
    GV_USA
    Ma bo hallall po kete se kapa un, boke keq gjith jeten dhe per nje te mir hyn ne parajs ? dhe boke mir gjith jeten dhe per nje te keqe shkoke ne ferr ? Shpresoj te kesh ndonje gje me detaje te ma shpjegosh me qart se perndryshe nuk jem me nje mendje. Pershendetje
    Revolution 1848

te gjithe engjellushat ne kete forum na jane mbledhurhahha
    puna eshte se te gjithe do marim dy metra tani se ku do veme as qe me hyne ne pune hic
    te pakten i kam lene te gjitha ketu nuk do mar asnje te fshejte me vete
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Faqja 7 prej 15 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •