Parajs ( Xhennet )
Ferr ( Xhehennem )
Postuar mė parė nga busavata e kan bllokue rrugen ... po e bejn greven ... gjat kesaj kohe nuk ka nevoj te vdes askush...:) Duhet te ket grev edhe ne parajs...
Postuar mė parė nga busavata e kan bllokue rrugen ... po e bejn greven ... gjat kesaj kohe nuk ka nevoj te vdes askush... Rruga per parajse nuk behet ate menyre, eshte udhetim kohor qe duhet te kalosh.
Postuar mė parė nga Fishtani1 Rruga per parajse nuk behet ate menyre, eshte udhetim kohor qe duhet te kalosh. Edhe ne greve,ka nje udhetim kohor qe duhet kaluar........
Une per vee do shkoj ne parajs, do vini ju ?
Revolution 1848
Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Edhe ne greve,ka nje udhetim kohor qe duhet kaluar........ Ajo quhet udhetim kohor me imponim, dhe mund kete penalizime per ta gjate udhetimit.
Postuar mė parė nga Fishtani1 Ajo quhet udhetim kohor me imponim, dhe mund kete penalizime per ta gjate udhetimit. Edhe ne Greve;fakti eshte qe na kane penalizuar Elsen........
Postuar mė parė nga EuroStar1 Une per vee do shkoj ne parajs, do vini ju ? Pse kshtu e ka emrin lokali...
Postuar mė parė nga Fishtani1 Ajo quhet udhetim kohor me imponim, dhe mund kete penalizime per ta gjate udhetimit. ti ndash me fitue Xhenetin ... liroje Elsen nga greva ..dhe mos e blloko se asht keq ...
Postuar mė parė nga busavata ti ndash me fitue Xhenetin ... liroje Elsen nga greva ..dhe mos e blloko se asht keq ... Si puna jote kam shume kerkesa, me beni Zot tuajin me zorr dhe me deshire te madhe.
Postuar mė parė nga Fishtani1 Si puna jote kam shume kerkesa, me beni Zot tuajin me zorr dhe me deshire te madhe. pse qfar Zoti paske ti ?? a nuk asht nje Zot per te gjith Kosmosin ?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt