Parajs ( Xhennet )
Ferr ( Xhehennem )
Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Hahaaaaaaaaaaaaa......Na kan blloku dhe Elsen... po bllokojn qka po gjejne.. ahh Elsa
Postuar mė parė nga EuroStar1 He mer moooo futni kai vot aty , se kot nuk ju kam pagu un mer qafira haaa haaa o ja kena fut na , po nuk po bojke dy here ...
Postuar mė parė nga Fishtani1 Nuk ka sistem klasor te tille, kshyr mos ke ngaterru me ferrin ti. Joooooo, se ne ferrr;najti nuk paguhet me lek.
Postuar mė parė nga busavata haaa haaa o ja kena fut na , po nuk po bojke dy here Ca keni votu ju mer 3 vota me kan kushtu 1000 $ ik mer se lash lesht me ju Po me ju del dificit reeee
Revolution 1848
Postuar mė parė nga EuroStar1 He mer moooo futni kai vot aty , se kot nuk ju kam pagu un mer qafira :@pp Menjen me ble votat me lek e ke....
Postuar mė parė nga busavata po bllokojn qka po gjejne.. ahh Elsa ah ēna gjeti ne! nuk po na lejn rehat as Elsen...
Postuar mė parė nga SERAFIM DILO ah ēna gjeti ne! nuk po na lejn rehat as Elsen... Serafim , postoje ndonje foto te Elses , se nuk e njof...
Cuna keni dalur jashte teme, mos u tallni me jeten pas vdekjes.
Postuar mė parė nga busavata Serafim , postoje ndonje foto te Elses , se nuk e njof... Si mer nuk njef as Elsen?.Sma priste menja Busave qe mos ta njifshe.... Busavate,"Elsa eshte ajo qe dal ne greve"....Po se kush eshte as ja kam haberin
Postuar mė parė nga Fishtani1 Cuna keni dalur jashte teme, mos u tallni me jeten pas vdekjes. e kan bllokue rrugen ... po e bejn greven ... gjat kesaj kohe nuk ka nevoj te vdes askush...
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt