Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Perderisa eulexin e perkrah edhe qeveria dhe presidenca perse e fyeni ju militant.
    Une kam ndegju dje presidentin se jo qe euleksi eshte shume i dobishem por ate duhet ndihmu,gjithashtu edhe fatmiri tha vet se euleksi ehste duke ber detyren e vet ne menyren me te mire te mundeshme,perse ju o klloshar dilni e fyeni eulexin.
    Edhe albin kurti kur te kerkon drejtesia duhet te dal dhe te para saj
    Edhe lima edhe sabiti edhe presidenti edhe kryeministri edhe une edhe ju o te mjer duhet me qen te barabart para ligji.
    Kur drejtesia dyshon per shkelje ligji ateher duhet ti pergjigjesh e jo ta kundershtosh,po ku do shkojm ne nese themi jo une jam ligji vet,po as ne afrik me nuk ka keshtu.
    Po te ishum popull atedhe dashes te civilizuar do te duhej qe euleksin ta perkrahim ne qdo menyr,sepse ta luftosh te keqen do thot ta ndihmosh kosoven,kurse mos ta luftosh do thot te shkojm ne anarki kete jam i bindur qe as vet limaj nuk e deshiron.
    Kemi fat qe bashkesia nderkombetare eshte prezente se njerz qe jan infiltru ne politik pa merita pa ndonje bagazh politik kosoven do ta shendrronin ne zanzibar.

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga MemphiS_ Lexo Postimin
    Mos i shenderro gjerat ne personale me njerez oj katastrofff....cka tkish probleme me veten shko ne eulex ankohu...qy lopa!
    o kafshhhhhhhhhhhhhhhhh
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga MemphiS_ Lexo Postimin
    Keni pas mendu se Kosova osht prone e juaja..me vra kon t'doni me vjedh cka t'doni....e jo valla nuk shkon bash qashtu....me vie keq

Po ju mos me i pa këto ëndërra moti kishi cofë, por po të kujtoj se ky krahë nuk ka nëvoj për votën tënde se këta janë vetë populli. Këto jan disa pengesa që po i behen popullit te Kosoves nga hafijet si gjithher dhe kurdoher. Jane keto fjale qe jemi mesue ti ndegjojna shume her sidomos keto dhjet viteve te fundit ne Kosove e sidomos ne mediacenter ne Qagllavic, Brinit apo edhe koha-veton-sorros dhe te tipit te vejushes Trajkoviq per krahun e luftes. Keshtu keni lehe ju edhe per nacionalizmin dhe irredentizmin shqiptar ne Pokrainski skupshtina apo komtet te partis komuniste, keshtu jeni mesue me ngrite komisjone kunder ketyre te malit qysh po keni qef me ju thane luftarve te UCK-se dhe me shpif ne UNMIK e ne Tribunal te Hages dhe a e din qka ju ka dal ne fune juve o mjerana kurgja pa fakte pa baza. Dhe kjo ka me ndodhe e tashe. Dhe a din pse?se ju ka ardhe cofa dhe ju nuk keni ku me shkue veq me ndejte atje ku jeni ne Serbi. Keto spektakle qe jeni mundue me i shite ne popull si me arrestime te luftarve nga ana e UNMIK-ut ,Showe e tipit te Bllaces me CD-ja, ku deshmue edhe me zgjedhjet e fundit se kush eshte ketu per popullin e Kosoves por edhe keto te fundit nuk jan kurgja ama kurgja . Knaqnu dhe qeshni se dihet kush do te qesh i fundit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-02-2010
    Postime
    37
    Mos e beni kete pune te madhese nje hajn 'pulash' qenka ne kerkim te policise,sigurisht edhe ky njeri nga ata:;te oreve te para...

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Po mir ky krasniqi eshte ne arrati apo ku gjindet,sepse kur ju bastis shpia ai ja kishte therr dikah,pse iki pas qe na qenkan engjej te pa fajshem!!!!!!!

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Nuk e di se si kënaqen disa njerëz me arrestimin e eprorëve të UÇK-së, shihet qartë se ata janë kundër Ushtrisë ÇLIRIMITARE të Kosovës.

Poshtë anti-kombëtarët (pro serbet)
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •