Perderisa eulexin e perkrah edhe qeveria dhe presidenca perse e fyeni ju militant.
Une kam ndegju dje presidentin se jo qe euleksi eshte shume i dobishem por ate duhet ndihmu,gjithashtu edhe fatmiri tha vet se euleksi ehste duke ber detyren e vet ne menyren me te mire te mundeshme,perse ju o klloshar dilni e fyeni eulexin.
Edhe albin kurti kur te kerkon drejtesia duhet te dal dhe te para saj
Edhe lima edhe sabiti edhe presidenti edhe kryeministri edhe une edhe ju o te mjer duhet me qen te barabart para ligji.
Kur drejtesia dyshon per shkelje ligji ateher duhet ti pergjigjesh e jo ta kundershtosh,po ku do shkojm ne nese themi jo une jam ligji vet,po as ne afrik me nuk ka keshtu.
Po te ishum popull atedhe dashes te civilizuar do te duhej qe euleksin ta perkrahim ne qdo menyr,sepse ta luftosh te keqen do thot ta ndihmosh kosoven,kurse mos ta luftosh do thot te shkojm ne anarki kete jam i bindur qe as vet limaj nuk e deshiron.
Kemi fat qe bashkesia nderkombetare eshte prezente se njerz qe jan infiltru ne politik pa merita pa ndonje bagazh politik kosoven do ta shendrronin ne zanzibar.
Krijoni Kontakt