Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    edvino, nuk ke thene gje ..... argumenti yt shume i dobet ..... nuk ja vlen me vazhdu diskutimin ....

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Mesues me ngjan se nuk e di qe ka ca vite qe ne Sazan ben "palle" Roja e Finances Italiane.
    nuk qenke fare i azhornuar ..... italianet kane me se nje vit qe kan lene ishullin .... shko informoju me mire.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 13-05-2010 më 17:28
    "They will not control us, We will be victorious"

Perjashtuar Maska e morrison
    Anëtarësuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    degjo edvin, se po me duket se po i drejtohem edvinit te madh ...... ti dhe ne te gjithe e dime shume mire qe bllokimi i skafeve eshte bere per efekt te bllokimit te trafiqeve ..... dhe mire kane bere se italia nga krahu tjeter gjente pretekste per te sulmuar qeverite shqiptare (shumes) ..... ok....?!
    avash avash do ta lirojne ..... ku eshte problemi .....?
    Dhe ky avash avashi fillloka nga kolltuqet e qeveritareve? Ti megjithmend je mesues apo kjo eshte deshira jote kur te rritesh?

Perjashtuar Maska e morrison
    Anëtarësuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    edvino, nuk ke thene gje ..... argumenti yt shume i dobet ..... nuk ja vlen me vazhdu diskutimin ....

nuk qenke fare i azhornuar ..... italianet kane me se nje vit qe kan lene ishullin .... shko informoju me mire.
    Ore ti e kuptove se cfar te tha prafolesi? C'lidhje kane italianet me ishullin qe ta lene, ata nuk e kane pasur ndonjehere. Po guardia di financia e di ti se cfar eshte?

I thua dhe Edvinit qe argumenti eshte i dobet pale, ti nuk e ke iden se c'eshte guardia di finacia... kujton se eshte baze ushtarake lol... A msus gjini je?

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670

Argument apo paralelizem? Si mesues qe je nuk te lejohen gabime te tilla! ti thua qe skafet i ndaluan sepse keshtu do italia, ok, por artikulli eshte per nje ligj ku qeveria na del si e perjashtuar nga ligji, e paprekshme.

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Populli vuan varferine ne nje situate ekonomike tragjike dhe eshte i papune, ndersa politikanet tane meren me projektimin e pushimeve te tyre neper motor-yacht!

Nje pershendetje popullit shqiptar nga ana ime, vazhdoni kritikoni grevat e urise qe po ben Edi Rama dhe dilni neper protesta per homoseksualitetin e Klodit! Popull i vecante ky i yni!
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

i/e larguar
    Anëtarësuar
    08-06-2004
    Postime
    105
    degjo edvin, se po me duket se po i drejtohem edvinit te madh ...... ti dhe ne te gjithe e dime shume mire qe bllokimi i skafeve eshte bere per efekt te bllokimit te trafiqeve ..... dhe mire kane bere se italia nga krahu tjeter gjente pretekste per te sulmuar qeverite shqiptare (shumes) ..... ok....?!
    avash avash do ta lirojne ..... ku eshte problemi .....?
    ik o mesuesi e beje ditarin me mire her tjeter,se me duket qeke nga ato mesuesit me shkolle te mesme.

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    o edvin i vogel .....

mos u kap me lojra fjalesh se te thashe qe italianet kane marre valixhet qe vitin e kaluar .... mos "sposto" diskutimin duke hap "fronte" te tjera ....

paralelizmi yt ishte pjese e diskutimit tend .... nqse nuk je dakort per kete nuku kam se c'te te bej ...

soni .... zogu vogel .... jap edhe mesime privatisht une .... per cmimin rregullohemi .... nuk prish pazar me ty une jo ...

/
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 14-05-2010 më 16:03
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e larguar
    Anëtarësuar
    08-06-2004
    Postime
    105
    o edvin i vogel .....

mos u kap me lojra fjalesh se te thashe qe italianet kane marre valixhet qe vitin e kaluar .... mos "sposto" diskutimin duke hap "fronte" te tjera ....

paralelizmi yt ishte pjese e diskutimit tend .... nqse nuk je dakort per kete nuku kam se c'te te bej ...

soni .... zogu vogel .... jap edhe mesime privatisht une .... per cmimin rregullohemi .... nuk prish pazar me ty une jo ...

/
    ouu..

ps.lere po ma dike qe dhe zogun e kam te vogel!!!!!!!!!!!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •