Close
Faqja 0 prej 34 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 340
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

A jane femrat "jo inteligjente", seksualisht me terheqese?

Shpresoj qe ky eshte nenforumi i pershtatshem per kete lloj diskutimi.

Kam vene re se femrat pak si budallaqe, pak te trasha jane me terheqese se ato qe jane pak me te zgjuara. Ose nje femer objektivish e bukur ka goxha ndryshim ne sensualitetin qe rrezaton nese luan rolin e naives apo budallaqes nga rasti kur tregon inteligjence normale.
    Ketu nuk flas per dashurine, por per ato instikte primitive seksuale qe amplifikohen nga nje fakt i tille. Nuk e di sa jeni dakord me mua. Por, shembull, marrim ne analize disa karakteristika te nje femre mesatare. Ka nje sere huqesh te bezdisshme qe ne meshkujve na duket te panevojshme dhe absurde, si psh teprimi ne trukim, mania e tyre per ēantat, per rimelet, kur rrine 2 ore para pasqyres e te ngrene nervat, etj etj.
    Por nga ana tjeter, jane pikerisht keto mani te pakuptimta qe bejne nje femer femer. Besoj se jeni dakord se nje vajze qe nuk do rrinte 2 ore para pasqyres, nuk do i vinte re vogelsirave dhe nuk do blente nga nje ēante te re ēdo jave sepse ashtu eshte moda, do dukej si mashkull e jo si femer.

Mbase nuk isha shume i qarte per kete, por ju ftoj ne rradhe te pare meshkujve pastaj femrave te jepni mendimet tuaja mbi kete ēeshtje.
    A eshte me terheqese nje femer pak si e trashe?

Mua personalisht femrat qe nuk hane pyka fare, qe nxjerrin absurditete nga goja nuk do i rezistoja dot, te pakten seksualisht.

i/e regjistruar Maska e alproud
    Anėtarėsuar
    03-05-2008
    Postime
    292
    Kjo "femra te trasha" te le per te deshiruar si term nga niveli qe tregon, respekti ndaj seksit tjeter dhe formimin edukativ te hapesit. Une personalisht e shikoj si shume ofenduese.

Kam besimin se femrat me nivel me te ulet perceptues kur u ndodh te perballen me nje mashkull me nje nivel me te larte normale qe jane me pak rezistuese. Psh eshte shume e qarte se gjate bisedes ajo do te jete inferiore dhe ne pozicionin e pamundesise per te fituar qofte edhe nje argument. Habia nga syte e saj do te arrije te joshe edhe zemren e saj.

Gjithashtu mendoj se kur disatvantazhe te tilla ndodhin e njejta gje mund te ndodh edhe me mashkullin e dobet perara nje femre te zgjuar.

Ajo qe do te vija theksin eshte fakti se ne nje lidhje qellimi eshte per te mos perulur tjetrin dhe per te vene veten ne podium. Perndryshe elementi i barazise ne lidhje eshte i diskriminuar dhe ajo s'meriton te quhet vertete lidhje pasi ne kete menyre mungon respekti ndaj njeri tjetrit qe eshte nje doemosdoshmeri per marvajtjen e nje lidhjeje.

Nga eksperienca personale femra te tilla nuk me terheqin. Me duket vetja sikur jam gjithnje nje mesues i padeshiruar per te, nuk i ben gjerat interesante, nuk di te korrigjoje nese ke nevoje per dicka te tille dhe lidhja behet nje polare me njerin ne podium. Nje partnere qe nuk di ti permbahet nje bisede, qe nuk di te beje nje diskutim nuk me terheq per te kaluar kohe me te.
    Fali armiqte e tu por asnjehere mos harro emrat e tyre.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Ndoshta ndikon dhe budallalliku tek terheqja, pasi shum gjera i bejne dhe pa vete dije. Dhe partnerin e terheq me teper. Nuk e di po te futem brenda temes nuk ja kam shum iden. Nuk e di nga ka dal ky studim, do doja te jepnit nje referim te lexonim pak me teper dhe te ishim te mire informuar per temen ne fjale. Nuk e di ne eshte teme e nxjere nga kongluzioni yt apo e ke lexuar diku dhe do te marresh mendimet e forumisteve te tjere.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Eh alproud, mbase nuk e lexove me shume vemendje ate qe thashe une,
    jam dakord me ty ne aspektin e nje lidhjeje serioze, por ketu po themi per impulse te momentit, seksuale dhe aspak per dashuri apo lidhje serioze.

PAEON, jam dakord me ty kur thua se fakti qe ben gjera pa vetedije, pra naiviteti ndikon tek terheqja. Ketu nuk ka asnje studim, eshte nje opinion i imi dhe thjesht do doja qe sejcili te jepte mendimin e vet.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    X-files ,mendoj se nuk e ke analizuar shume mire tipin e femres se trashe .Nga nje ane thua qe nuk kane intelekt ,por aman jane me shume feminile sepse trukohen me shume .Pse kjo te ben feminile ?
    Dhe femrat me intelekt nuk dine te trukohen sipas jush ?
    Si mendon kur din keta tipe vajzash dhe mos te dine ato qe kane me shume tru?
    Une mendoj se ato nuk e ekzagjerojne ,sepse e din ekulibrin e mases dhe nuk behen kukulla ,ne duart e ca tipa meshkujsh,qe jane me te sigurt me nje vajze pa tru.
    Feminiliteti eshte ndjeshmeria ,te jesh natyrale.
    PO si mund te jesh vetvetja ne nje shoqeri me moral patriakal,ku ēdo gje paragjykohet ,
    se je femer.dmth loja femer-mashkull nuk eshte e barabarte ,shpesh here femrat dalin nga vetvetja per t'iu pershtatur modelit qe preferojne meshkujt.
    Nuk ka nje edukate seksuale ,per meshkujt nje femer e mire eshte ajo estetikisht ,jo e ekzagjeruar e degjueshme etj qe i sjell ne jete femijet e tij .
    Nje femer ashtu siē e pershkruajte ti seksualisht te ngrohte shoqeria e quan ''puttana''
    prandaj burrat zgjedhin te parat per tu martuare krijuar familje dhe te dytat per te dashura .
    Me vjen keq se nuk jane te gjith burrat keshtu ,po shumica ....po te ndryshoje mentaliteti i mashkullit jame e sigurt qe dhe ato femrat e tjera do te behen po aq shume te ngrohta dhe shume e me shume feminile.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Une fola nga pervoja saura,
    para ca kohesh pata te bej me nje femer shume shume shume te trashe, dhe kur ajo fliste gjera pa kuptim dhe sikur u ndeza pak.
    Pastaj, nga kjo mora shkas per hapjen e kesaj teme,
    duke qene psh qe tek Italia 1, tek emisioni i darkes Gira la Ruota, ku eshte dhe ajo Victoria Silvsted, ajo gjithmone luan rolin e asaj qe nuk di, pak idiote , dhe sigurisht qe kjo loje sherben per te terhequr publikun. Aty vura re se me te vertete kjo lloj sjelljeje prej te lehte dhe jo shume inteligjente ne ēunave na e ngre temperaturen.

Kuptohet te mos ngaterrohemi, nuk po flasim per lidhje serioze apo dashuri. Po analizojme nje impuls primitiv, siē e the dhe ti, meshkujt zgjedhin ato me te zgjuarat si gra, dhe te tjerat si dashnore.

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anėtarėsuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    hmmm e kuptoj se ku do te dalesh x-files. Ne fakt ajo qe thua (sado e pasofistikuar dhe e vrazhde qe duket) eshte shume e vertete PER NJE LLOJ MASHKULLI. Une kam pasur (dhe kam) shok qe jane shume te terhequra nga "vajzat trushkulura". Edhe eshte per tu habitur sepse me ta mund te kesh biseda shume argetuese dhe te kulturuara ama parteneret i duan sa me tarrallake qe te jete e mundur. Thjesht keshtu i pelqen. Arsyet e kesaj jane te shumta (ku futet edhe vete formimit i Romeos tone) por dy jane gjerat qe me vine nder mend qe jane shkaktare te ketij perceptimi mashkullor: 1. patriarkalizmi - meshkujt jane mesuar qe te jene me lart se femrat nga ana intelektuale dhe 2. ideja se nje femer jo shume e zgjuar ka tipare femijenore dhe meshkujt jane psikologjikisht dhe biologjikisht te terhequr nga "e reja". Kaq per tani se do ju bej corap.
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Une di vetem te them qe nje femer intelektuale mundohet te tregohet sa me e thjeshte ne biseda ,ndersa te trashat s'forcohen per te thene gjera ''te mencura'',por kuptohet e nxjerrin me ne pah trashesin e tyre.Ato mund te jene argetuese per te kaluar kohen,por per me teper?!...

Amanaska Maska e Intense-girl
    Anėtarėsuar
    26-09-2008
    Vendndodhja
    encouraging compassion
    Postime
    92
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin

Mua personalisht femrat qe nuk hane pyka fare, qe nxjerrin absurditete nga goja nuk do i rezistoja dot, te pakten seksualisht.
    Ate punen e cantave nuk e kuptova mire se cfare lidhje kishte,por ama me kete fjali qe kam cituar ke shume te drejte,ndonese nuk jam mashkull
    Dhe e di cila eshte arsyeja?Sepse perballe nje femre pyke,ndihesh superior e nuk t'a ben syri terr t'i kerkosh edhe veprimet me shtazarake krevatase,se fundja fundit ajo zocka nuk do e vrase shume mendjen te te kundershtoje.

P.S: Hahahaha,mgjth goxha teme

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Citim Postuar mė parė nga Intense-girl Lexo Postimin
    Ate punen e cantave nuk e kuptova mire se cfare lidhje kishte,por ama me kete fjali qe kam cituar ke shume te drejte,ndonese nuk jam mashkull
    Dhe e di cila eshte arsyeja?Sepse perballe nje femre pyke,ndihesh superior e nuk t'a ben syri terr t'i kerkosh edhe veprimet me shtazarake krevatase,se fundja fundit ajo zocka nuk do e vrase shume mendjen te te kundershtoje.

P.S: Hahahaha,mgjth goxha teme
    Teorikisht nuk qendron kjo(ose e kunderta vertetohet me lehte) me mire te themi.
    Ne krevat nuk ka komandante e komisare atje duhet te shkojme larg shume larg ne eshte e mundur ne kohen kur mungonin fare komandantet deri atje ku na udhehiqte instikti dhe me pak zgjuarsia. Pra une mendoj se nje instikt i painfektuar mund te te beje skllav ne krevat dhe ndoshta kjo eshte nje nga arsyet qe edhe une jam pro qe, fyckat(ne zhdukje e siper) jane me sexuale(PERFSHI BJONDET JONATYRALE) dhe nje fycke mund te kete instiktin sexual kenaqshmerisht me te avansuar ( pa dyshim dhe te kultivuar praktikisht ), se sa nje inteligjente .
    Keni degjuar kur thone : Ajo ka lindur per krevat! Ne pergjithesi jane idiotet, fyckat, tarallaket ne fiqir(ne kuptimin e mire te shprehjes po e them sepse nuk mund te pranoj personalisht te quaj femrat keshtu dhe nese, ato jane duke u zhdukur) sepse ato jane qe nuk mendojne me thelle se c'bejne vetem degjojne instiktin.
    Megjithate duke i lejuar pervojat personale te livadhisin per te miren e femrave mendoj se te dy llojet e siperpermendura kane nje te perbashket ne kete ceshtje dhe cila eshte ajo:
    Te dy llojet, mendojne se, tjetra, ka nje jete sexuale me te mire... ajo.
    Duke ju uruar nje jete sa me te shendetshme ju pershendes femra te te dyja llojeve.
    Gezuar!

Kur ishte e vogel,
    nuk rrinte me shoqet,
    bridhte prapa cunave,
    t'u shikonte .... oqet.

Populli.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ARKIA : 27-01-2009 mė 01:08
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Faqja 0 prej 34 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Objektet fluturuese tė paidentifikuara, UFO
    Nga Darius nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnė parajsėn
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnė ndryshe
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •