Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Ca te etur ( per pushtet) , ca te uritur dhe te drobitur. hehe
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Jo kompetent, por te lehte per t'u korruptuar/influencuar, prandaj edhe kane ate karrige!
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Phehra te demshem per ambientin.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    08-06-2004
    Postime
    105

korigjim per temen

ne vend te politikaneve shqiptare,mos deshe te thuash kusaret shqiptare?!

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Te gjithe politikanet,jan funderrina,qe nuk meritojen as ti permendim.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e Dardania antike
    Anëtarësuar
    02-02-2010
    Vendndodhja
    Dardani
    Postime
    184
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Te gjithe politikanet,jan funderrina,qe nuk meritojen as ti permendim.
    -------------
    Mire e keni te dashur forumiste .
    Por po fillojme te gjithe ti japim nga nje shprehje .
    Te shohim se ne cka do te na ngjajne .
    Ndoshta edhe ka nga njerezit e tyre qe e frekuentojne kete forum dhe do te marrin pergjigjet e duhura per shefat e tyre.
    E shohe se keni revolt ndaj tyre.
    Ju lus qe ta shprehni ate revolte me nga nje shprehje per ata.
    Kaloni mire

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga Dardania antike Lexo Postimin

propozimi :SALI BERISHA
    Legen blu (kjo ishte kerkesa apo jo?)
    -----------------------------------------------------------------------
    Lulzim Basha..........................

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Legen blu (kjo ishte kerkesa apo jo?)
    -----------------------------------------------------------------------
    Lulzim Basha..........................

M.U.T i KUQ
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    POlitikanet tane jane thjesht nje kancer qe duhet eliminuar! Nese e injoron kancerin, te merr trupin e te vret! Vetem lincimi i politikaneve e shpeton Shqiperine. Ja ne cfare gjendje e kane cuar Shqiperine keto kancere:

Itali, adoleshentja vret veten nga frika se kthehej në Shqipëri
    Itali, adoleshentja vret veten nga frika se kthehej në ShqipëriVERECELLI-Një 16 vjeçare shqiptare ka vrarë veten në Itali, nga frika se mos e rikthenin në Shqiperi.
    Siç raporton e përditshmja “La Stampa”, viktima Edlira Gjeci, nga Kavaja u gjet e vetëvarur mbi shtratin e prindërve, ne shtepinë e tyre në Verçeli, qytet i vogel mes Milanos dhe Torinos, në veri të Italisë.
    Sipas gazetes, i ati ishte kthyer vetëm pak kohë me parë në Shqipëri dhe vajza kishte frike se i njëjti fat e priste edhe atë.

Nxënëse model, në liceun e Gjuhëve të Huaja, Edlira prej kohësh shprehej ne rrjetin social Facebook, se nuk donte të kthehej në Shqiperi dhe ti thoshte lamtumire të ardhmes së saj në Itali. Sipas shokëve te saj, vajza kishte shume deshirë të mësonte anglishten, të studionte dhe të shëtiste boten. Dhe per te realizuar endrrat e saj, ajo ishte shndërruar ne nje nga nxeneset me te mira te shkolles.
    Por, frika e rikthimit në Shqiperi bëri që ajo ti jepte fund jetes duke u vetevarur me kabllon e televizorit, ndërsa e ema kishte shkuar te bente pazarin ndersa e motra kishte dalë të luante me shokët. Sipas “La Stampa” trupi i pajetë i vajzës do të dërgohet brenda pak ditësh në Kavaje, sapo prokuroria të ketë përfunduar procedurat e nevojshme.

Vajzën e vrau frika e kthimit në Shqipëri
    Gjeci kishte katër vjet që e kishte lënë vendlindjen me synimin që të studionte në Itali. Të udhëtonte nëpër botë të fliste anglisht me të panjohurit, ishin ëndrrat e saj që i kishte shprehur dhe në faqen e rrjetit social Facebook.
    “La Stampa” thekson faktin se 16 vjecaren e vrau frika. “Frika se mos e kthenin në Shqipëri, dhe në rast se ndodhte kjo, vajza do tu thoshte lamtumirë, ëndrrave të saj”.
    E megjithatë tani që ajo ka vdekur, të afërmit po e kthejnë trupin me urgjencë drejt vendlindjes, vazhdon lajmin La Stampa.
    «Presim vetëm një leje pasi shtëpia e saj është atje”, shprehen të afërmit e Gjecit. Cështje ditësh, orësh edhe pse trupit nuk i është bërë autopsia.

«Shpresonim shumë për një ceremony mortore këtu që të mund ti thoshim lamtumirë”, shprehen nga shkolla e vajzës. Shokët e shoqet e vajzës shprehen se e vetmja mundësi është ti lënë një trëndafil në bankë.
    Edlira nuk la ndonjë shënim. Mendimet e saj ishin hedhur në kompjuterin e saj, tashmë të konfiskuar nga policia. “Prindërit e saj bënin cmos që asaj të mos i mungonte asgjë, pro ajo gjithmonë kishte frikë se mos një ditë nuk realizonte ëndrrat e saj”.
    Babai i Edlirës, Qerimi u kthye në Shqipëri 3 muaj më parë pasi duhet të kujdesej për pronat e familjes atje. Vajza e tij e cila studionte gjithë ditën dhe nuk dilte gati kurrë nga shtëpia ka dyshuar se nuk do e kishin të gjatë qëndriminsi familje në Itali.
    “Edhe ditën e tragjedisë ishte shumë e lumtur sepse kishte marrë notën maksimale në një provim, si mund ta mendonim se do vriste veten”, thonë shokët e klasës.
    Fqinjët thonë se trupin e gjeti nëna e sapokthyer nga pazari, Adriana që vuri ulërimën sapo hyri në dhomën e gjumit. “Shkova ta ndihmoja, se mbase arrinim ta gjenim gjallë, por tepër vonë”, shprehet fqinja lidhur me ngjarjen e rëndë që la në mes ëndrrat e 16 vjecares që vetëm pak ditë dhe mbushte 17 vjec.

(d.b/BalkanWeb)

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    AIDS-Shqiptar!(Pasi kancerit po i gjendet pak lehtesim)
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •