Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 87
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga morrison Lexo Postimin
    Jo mer kuksi ri, por mungoka shoku Sali ne ate list... Na jan fut sigurimsat ne forum dhe kan fillu me i bo biografine gjithkujt.
    o djale nji pytje ka plaku??

GRAMOR RUCI.-.------ SALIU

hudhe ca te bi, kok apo pil????

Perjashtuar Maska e morrison
    Anëtarësuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    o djale nji pytje ka plaku??

GRAMOR RUCI.-.------ SALIU

hudhe ca te bi, kok apo pil????
    Me duket mu apo monedha i ka te dy anet i soj...?

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Rama braktiset nga ambasadoret thoni ju, po e forta fare eshte kjo tjetra qe nuk e paskeni pershkruar ne lajm ashtu sic e pershkruan Tv. Ne momentin kur vjen Berisha, ambasadori Amerikan cohet ne kembe per ta pershendetur por kryeministri yne ben sikur nuk e ve re dhe kthen koken nga ana tjeter dhe largohet. Ktu duket sikur i ka ngel hatri Saliut qe ambasadori foli kok me kok me Ramen qe ka ber kte xhest, kjo beri ndoshta qe edhe ambasadori te nxitoje e te largohet menjehere sapo ka mbyll fjalimin Lohani. I ka shum alergji Amerikanet ky kryeministri yne me sa duket.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    qena e bireqenash...

Partia Komuniste 2010
    •Edi Rama, i biri i Kristaq Ramës, anëtar i Komitetit Qendror dhe anëtar i presidiumit te Kuvendit Popullor•Dashamir Peza, i biri i Myslym Pezës, mbante poste të larta në shtetin komunist•Ilir Gjoni, i biri i Xhelil Gjonit, sekretar i parë i partisë•Ditmir Bushati,i biri i Sulejman Bushatit,anëtar i Komitetit Qendror të PPSH-së•Ledi Shamku (Enkelejda Shkreli), mbesa e Hamit Shamkut, anëtar i Komitetit Qendror•Ilir Beqja, i biri i Hamdi Beqës anëtar i Komitetit Qendror•Fidel Ylli, nipi i Karaman Yllit, sekretar partie, ministër Arsimi•Alfred Dalipi, dhëndri i Llambi Gegpriftit, kandidat i Byrosë Politike•Qemal Minxhozi, i biri i sekretarit të parë në rrethin Mat•Olta Xhaçka, mbesa e Servet Pëllumbit,"nusja" e Shemsie Kadries(firma piramidale Gjallica)•Skender Gjinushi,minister arsimi,Gramoz Ruci minister i brendshem(autor i masakres se 2-Prillit)ne kohen e komunizmit dhe kriminelit R.Alia.•Namik Dokle,kryeredaktor i ZP(gollobordas)•Arta Dade=Aldo Bare etj etj
    Ore kta mir qe qenkan bij komunistesh shumica gjysma se keqes, ka dhe me keq, na fol pak per kryetarin e PD cfar ka qen ne kohen e Enver Hoxhes dhe Ramiz Alise se jam kurioz.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    fideli eshte leng sterlengu me kahremanin..
    un kam bindje se po te ish gjalle kahremani.. nuku do behej vegel e edvin rucos..

me sa kam degjuar kahreman illi nuk ka qenur burr i keq..

pra te mos ja ngopim .. me emra kusherinjsh..

po dhe baballaresh..te kemi kujdes.. sepse rendojme pa te drejte dike pa e provuar..
    ndryshon ki beqja qe e ka baban gjalle dhe se patjater e di i jati cfar ai ben..
    kurse bab myslymi psh.. ne nuku jemi te sgurte se te ishte gjall do behej bedel i edvnit..

i biri eshte bere..po ju e dini.. se cdo njeri qendron mbi kembet e veta.. pra eshte unik..

..

mos harroni.. bashkim shehun..

eshte model i qendrimit burreror..

as te bijen e stalinit..

-

sa per ambasadoret..

te jemi realiste..

i vetmi "ambasador" qe e ka pj.erdhur ed Rucin deri tani eshte Populli Shqiptar dhe intelektualet e mire..
    kurse vithe gjeri widhers jo vetem nuk e ka braktisur por po i jep fuxhut cdo dite..

eshte widhersi prapa bandes ed veli ruco gjinushe miloiste enveriste..

Kjo ben muuuuuuuuu..

ti themi gjerat cope..

kush di anglisht ti beje karte kongresit amerikan e gazetave Amerikane.. me kte permbajtje..

O amerike.. kini cuar nje KIM FILB ne Shqiperi.. qe kerkon ta djege ate pik demokraci e qetsi.. e kerkon te sjelle ne fuqi.. stalino-envero-polpotistet mafioze me pocaqi..

pik qarte..

..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 14-05-2010 më 10:02

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin

sa per ambasadoret..

te jemi realiste..

i vetmi "ambasador" qe e ka pj.erdhur ed Rucin deri tani eshte Populli Shqiptar dhe intelektualet e mire..
    kurse vithe gjeri widhers jo vetem nuk e ka braktisur por po i jep fuxhut cdo dite..

.
    po tani duke qene se edi i ruceve nuk di te shkruaje fjalime ai i jep nje dore me pergatitjen e tyre dhe kaq .... asgje me teper .... si thote populli "miku i mire ne dite te veshtire"
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Fidel Ylli nuk ka nevoje te krahasohet me xhaxhane e babait
    Vete i ati i tij ka qene tere jeten oficer i larte ne ministrine e brendshme.
    Vete Fideli ka mbaruar shkollen e ministrise se brendshme.
    Pra sigurims e bir sigurimsi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga 2043 : 14-05-2010 më 16:07
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Lindsay Lohan osht seks bomb, si shpirt, pse e bojkoton Rama?
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga Kinney Lexo Postimin
    Lindsay Lohan osht seks bomb, si shpirt, pse e bojkoton Rama?
    nuk e len jozi, salis e bamka ... me sira, me sira, more djema (po qete transvestite, eshte pergjegjesia dhe problemi juej) ... or kin çian çin ...

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    cka te re nga bulevardi?

na tregoni si shkoj sot marshimi i khmer ruzheve?
    ishin mbledhur shume?
    Nga cili qark vinin me shume khmer ruzhe?

msus..

edvini jo vetem di te bej fjalime por thone se u ben dhe te tjereve.. dhe se dikur u bente fjalime kapove te ps-se ne vitet 2000.
    pra nuk ka nevoj edvini ti mesoje kush te thurr fjalime.
    eshte nje mjeshter i madh ne kte ceshtje.

Saliu po.. ka shume nevoje per dike qe tja thure fjalimet.
    Ai ka mangesi te tmerrshme ne kte drejtim.
    Sic e kam thene dhe me pare ai nuk e con kurre nje fjali deri ne fund.
    Gjithe fjalimet e tije qoft ne popull qoft ne kuvend vuajn nga nje c'organizim madh.
    E tha ai ne fakt nje dizaj.. se e kish dashur shume letersine kur ishte i ri por kurre skish mundur te thurre nje vjersh apo te krijoj nje tregim letrar.
    Mirpo per nje politikan kto kan rendesi shum.
    Ai humb cdo dite perkrahes nga kjo mangesi ne oratori.. e kupthet kur i humb Saliu i fiton edvini.
    Ne qe e duam e duam sepse dim te kuptojme gjysmat e fjaleve qe ai i ha ne cdo fjali. E duam se mbas mendimeve te tije te coptuara ndjejme zemren e tij te mire e qellimet tij atdhetare.
    Sikurse ndjejme ne cdo fjalim te perkryer te edvinit .. demagogun genjeshtarin monstren diktatorin.. xhahilin e xhelatin e pa skrupullt.

Pra Saliu ka nevoje per nje sekretar qe ta disiplinoje ne kto ceshtje.
    Gjithmon e mendoj se.. nje nga arsyet qe ate nuk e duan te huajt do jete se ai mund ti trondis ata me mendimet qe kurre nuk din ti plotsoje e ti shprehe qarte.
    Ka nje faj te madh e bija qe nuk duket se shqetsohet per kte handikap te te jatit.
    Sic duket ajo si femer e plotson te Jatin tek Veshja.
    Ne te veshur e qethje e mbajtje te flokve Saliu eshte ne nivel xhentelmeni.
    Mirpo kjo nuk mjafton.

Sikur ai te ishte Orator sa gjysma e asaj qe eshte puntor.. ai do i fitonte zgedhjet me diference shum te madhe.. diku tek 100 deputete kurse Khmer ruzhet e edvinit do i merrnin a jo 30 deputete.
    Pra PD po e vuan shume kte mangesi te Saliut.
    E me Pd dhe populli ( pjesa e mire e jo kulisherise stalniste) te cilit gati cdo dite i rrezikohet qenja nga bishat enveriste Ed ruciste.. qe Saliu kurre nuk diti ti mposhte perfundimisht.
    Politiksht mendoj.. jo forcerisht..

..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 14-05-2010 më 16:40

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •