T egjith keta njerz kan vdek tragjikisht, ke haru,
vetem sa ti vjen dakiki , saber.
T egjith keta njerz kan vdek tragjikisht, ke haru,
vetem sa ti vjen dakiki , saber.
Trimeri asht qysh jo , at ka dasht me djeg me gjeth shtepi,
e saper buk te kristianve, separi ajo fe asht e paprauar per musliman ,e qpifur , nuk egziston,
edyta , toka asht e ZOTIT, ata njerz vetem jan nje vegel kurgja tjeter edhe hiq ma shum,
vetem ne irak ikan mbyt 2milon njerz , amerikant me shok, edhe kush nuk flet
ti shkon llombat ketu per ni byth palam qe era stervin i vjjen, at duhet me hek edhe mir ja ka ba,
po mendon se po ja laj me kaq.
edhe njani holand pat ba qeshtu , ja nxiren zemren midis te qytetit.
deshirojn aj alkohiqar me fitu lek , me amoralitet, siq ka lind aj vet, mendon se jan edhe tjert.
ska dhun ne fe , kush e ly edhe e gjen.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga injejti : 19-05-2010 mė 09:28
Sinqerisht do kisha te njejtin mendim nese nje arab, turk europian,amerikan suedes, kines etj do karikaturonte Jezusin dhe nje kristian do ta godiste.Sinqerisht jam kundra dhe masoneve kur sulmojne kishen apo personalitetin e Jezusit qe thojne u Martua me Maria Magdalenen.
Nese dikush godet me grusht tjetri godet me pene.A nuk e qelluan Berluskonit me statuje ne surrat?Pse i gjuajten?Po bushin a nuk i sollen me kepuce?Patjeter qe po te cenosh ndjenjat e njerzve do kesh reagime te dhunshme.
Pra duhet pare ne fillim shkaku pastaj pasoja.
Une jam me Zotin, dhe jo me karikaturistet qe cenojne dinjitetin dhe figurat fetare te besimeve.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _Mersin_ : 19-05-2010 mė 09:33
"Shoku Mjekesise"
A nuk po e sheh qe feja islame eshte fe e dhunes?, shiko fjalet e tua poashtu edhe reagimin e ketyre talebancave ne Suedi.
Kush jeni ju qe me mbrojt Allahun?, pse Allahu mendon qe nuk ka fuqi, e ka mbetur ne doren/meshiren tuaj?....kete pune lejani Allahut dhe ai e gjykon se cfare duhet te bej e jo ju qe po hani buken e kristianeve.
Ju duhet te jeni tolerant dhe njerez te paqes por me sa po e shoh nje numer i madh muslimanesh mundohen vetem me dhune te kunderpergjigjen ku fjala e lire dhe toleranca eshte zero qe ka qene historikisht prej themelimit te fejes islame.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fishtani1 : 19-05-2010 mė 09:36
Krijoni Kontakt