Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17

Cilat grupe në këtë forum janë më ekstreme dhe si të tejkalohet kjo krizë?

Sipas mendimit tim janë dy grupe të mëdha në forum me tolerancë zero që ndaj grupit tjetër nuk lëshojnë pe. Unë i kam hetuar 2, por ju mund të shtoni edhe të tjera nëse ka. Dhe këto grupe janë kaq agresive sa nuk zgjedhin fjalë për ta poshtëruar e fyer tjetrin që nuk mendon si ata. Sipas meje janë këto grupe.

1. komuniteti i religjionit dhe
    2. komuniteti politk

Kjo ishte në vija të trasha, megjithëkëtë në këto grupime ka nëngrupe më agressive. Kështu sipas jush cilat janë ato:

I. Nga religjioni:
    1. komuniteti mysliman
    2. komuniteti katolik dhe
    3. komuniteti ortodoks (nuk po marr të tjerë)

II. Nga politika:
    1. militantët e PD- së
    2. militantët e PS-së ( gjithashtu nuk po marr parti të tjera )

Unë këtë do ta quaja një lloj krize e cila na dëmton shumë. Si të tejkalohet kjo krizë?
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 12-05-2010 më 21:07
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Sipas mendimit tim janë dy grupe të mëdha në forum me tolerancë zero që ndaj grupit tjetër nuk lëshojnë pe. Unë i kam hetuar 2, por ju mund të shtoni edhe të tjera nëse ka. Dhe këto grupe janë kaq agresive sa nuk zgjedhin fjalë për ta poshtëruar e fyer tjetrin që nuk mendon si ata. Sipas meje janë këto grupe.

2. komuniteti politk

Kjo ishte në vija të trasha, megjithëkëtë në këto grupime ka nëngrupe më agressive. Kështu sipas jush cilat janë ato:

I. Nga religjioni:
    1. komuniteti mysliman
    3. komuniteti ortodoks (nuk po marr të tjerë)

II. Nga politika:
    1. militantët e PD- së

Unë këtë do ta quaja një lloj krize e cila na dëmton shumë. Si të tejkalohet kjo krizë?
    Ekstremistet me te medhej o me negativ,o me te rrezikshmit jane ata te muzikes rap o hip-hop.

Keta te tjeret,si fetaret si politikanet e te dy partive,jane ekstremista qe ndryshojne mendim e besim.Nuk jane te rezikshem,jane pa ideal.As nuk vdesin e as nuk jetojne per ate.

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Ekstremistet me te medhej o me negativ,o me te rrezikshmit jane ata te muzikes rap o hip-hop.

Keta te tjeret,si fetaret si politikanet e te dy partive,jane ekstremista qe ndryshojne mendim e besim.Nuk jane te rezikshem,jane pa ideal.As nuk vdesin e as nuk jetojne per ate.
    haaa haaa Serafim po thua se Rap-erat jan ekstremista....

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    Citim Postuar më parë nga busavata Lexo Postimin
    haaa haaa Serafim po thua se Rap-erat jan ekstremista....:D :D
    Ata,jane te rrezikshem busavate;po na prishin kulturen e muzikes,mos them sesi vishen...etj etj...

Keta te tjeret jane paçifist,thone vetem:E tha bibja,e tha kurani,e tha Sala o e tha Edi.......Nuk prishin pune,shprehin mendimin qe nuk eshte i tyre.

Ja u gjeten diversantet, e ca pastaj ? Ti internojm apo ti pushkatojm thu ti ?

Kjo tem me duket se eshte per ndim dhe jo per spiunazh
    Revolution 1848

Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Ja u gjeten diversantet, e ca pastaj ? Ti internojm apo ti pushkatojm thu ti ?

Kjo tem me duket se eshte per ndim dhe jo per spiunazh
    Qoftë larg e liga - pushkatim.
    Halli është se forumi, ndoshta është masë që tregon edhe situatën në popull. Prandaj si të gjemë rrugë që të jemi më tolerantë me njerëzit që nuk mendojnë si ne.

Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Ata,jane te rrezikshem busavate;po na prishin kulturen e muzikes,mos them sesi vishen...etj etj...

Keta te tjeret jane paçifist,thone vetem tha bibja,e tha kurani,e tha Sala o e tha Edi.......Nuk prishin pune,shprehin mendimin qe nuk eshte i tyre.
    Përshëndetje Serafim,
    kjo që po thua i përshtatet kësaj fjalës së urtë:""Mendjet e mëdha diskutojnë ide; mesataret-ngjarje; të voglat -njerëz...”. ¨Mos të merremi pra me njerëz!

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anëtarësuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejë-Republika e Kosovës
    Postime
    2,363
    Shqiptarët për fat të keq e kanë në gjakë dhe traditë te merren me njerëz.
    Me respekt,

Valdet Shala

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119

2. komuniteti politk

I. Nga religjioni:
    1. komuniteti mysliman
    3. komuniteti ortodoks (nuk po marr të tjerë,megjithese une mendoj se kjo teme ne vetvehte nuk eshte se sjedhe ndonje dobi te mire !!

II. Nga politika:
    1. militantët e PD- së

pershendetje ademgashi!
    do beje mire qe te filloje ti i pari duke u prononsuar per nengrupet qe ti konsideron se me te "rrezikshmet per shoqerine!
    pastaj perse jo mund te prononsohen dhe antaret e tjere!?edhe pse mendoj se kjo teme nuk eshte ne dobi te tolerances!
    Ndryshuar për herë të fundit nga BEHARI : 13-05-2010 më 05:54

Prandaj si të gjemë rrugë që të jemi më tolerantë me njerëzit që nuk mendojnë si ne.
    Pse si mendon ti psh ?
    Revolution 1848

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •