Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Ndihmë për domains .AL

A mund të më jepni më shumë info për regjistrimin e domain .al .. unë hasa në një reklame tek faqeja e top-channel ku cmimi i domains .al është vetëm 12 euro?

Do të thot e njiheni ju ndonjëri nga anëtarët e forumit faqen host.al ..? A mund të jenë të sakta cmimet apo vetëm kërkohet pagesa përmes internetit dhe domain nuk regjistrohet.

Nqs keni njohuri lidhje me këtë ju lutem më jepni pak a shumë info se s'më besohet se një domain .al të kushtoj 12 euro në vitë.

bëhet fjal për www.host.al
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    nuk duhet te jet me shum se 12 euro ne vit emri.al la po pyet 100 e be si di vet
    Partizoni

¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Ka mundesi te jete oferte. Vitin qe shkoi kushtonte tek 120 euro a nje shume e ngjashme nje domain .al per dy vjet.

Kjo eshte faqja e vetme qe ofron domaine .al. Mesa di une funksionon ne rregull si faqe, dmth jo me mashtrime apo jokorrektese, po tani ca nuk ben vaki. : )

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Domaini ****.al kushton 16 euro viti, jo 12. Mund te kete qene ndonje oferte nje ditore... se une gati dite per dite i kam pare dhe kete oferte sa ma zene syri...

Kur ben kerkesen per domainin duhet edhe te presesh per konfirmimin... qe mund te zgjasi 2 ore... ose 1 muaj... dhe mbas nje muaj ekziston mundesia te te thone qe eshte i zene

Mund e shkosh edhe vete (nqs je ne Tirane) tek zyrat e AKEP dhe mbaron pune me shpejte dhe me mire. Cmimi varion nga emri i domain. Psh, ka edhe emra premium te cilet kushtojne pak me teper se ermat gjysempremium ose aspak premium. Po sbesoj se diferenca do jete e madhe, po ke i njejti cmim rrotullohen.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Postime
    4,220
    Falemnderit të gjithve..

Mendova se mos është ndonjë mashtrim pasi në faqe të tjera (të huaja) shifja cmime për domain .al mbi 120 euro e mendova se mos ja kan fut kot këta e dun me na marr naj lek :P

Nejse unë nuk jetoj në Tiran (Albania) por mendoj përmes internetit dhe ta bëjë pagesen përmes moneytransfer.

Edhe njëher po e provoj .. ta zëmë 2 pako cigare në Gjermani o humba o fitova lol.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,576
    Cfare faqeje e ke pare qe shitet mbi 120 Euro? Te pakten tek godaddy ku une jam perqendruar kam vene re qe nuk shesin domain .al

Mesa di une, domain .com.al kushton dicka rreth 100 euro. Edhe mund te jesh ngaterruar me kete

Gjithsesi, te host.al prenojne vetem 3 menyra pagimi: Alertpay, Moneybookers dhe Transferte Bankare. (edhe paypalin kane heq)

Nqs ke njeri ne Tirane qe mund ta bleje tek zyrat e AKEP do te ishte shume me mire. Une te pakten kete do ta keshilloja me teper. Jo se host.al nuk jane serioz, por per pune shpejtesie
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mau_kiko : 14-05-2010 më 05:24
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    哈哈

Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Postime
    4,220
    http://www.101domain.com/al.htm 2 vjet 190

Registration Fee for most domains:
    $ 159.00 / $ 295.00

Price: $ 245.00 / 2 Years for .al, $ 295.00 / 2 Years for .com.al

nejse qenkan cmime të ndryshe në disa faqe të huaja!!

Prandaj mendova se mos po dojn me na vjedh ka 12/16 euro.. lol

Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,576
    Mos e kij merak per cmimin, aq eshte se kam blere edhe vete.

Madje po habitem "$ 159.00 / $ 295.00" lol, a ka njeri qe i blen keto me kete cmim?? lol

Edhe .tv eshte dicka rreth 30-50 euro, ndersa .al e paskan 160-300
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    哈哈

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •