Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    i/e regjistruar Maska e Dardania antike
    Anėtarėsuar
    02-02-2010
    Vendndodhja
    Dardani
    Postime
    184

A jeni qe dardania antike te largohet nga forumi

Po e shoh se prezenca ime ne kete forum po nxite debate,komente dhe reagime te shumta pro dhe kundra.
    Vertet nuk do te ndihesha mire sikur ta dija se prezenca ime ne kete forum eshte e tepert. Andaj vendosa qe vullnetarisht te dal ne votim para anetareve te ketij forumi .I lus anetaret e ketij forumi qe te shprehin mendimet e tyre per kete tem ,shkurt ,per te qendruar apo per tu larguar nga ky forum.Dhe vendimi im do te merret sipas shumices se mendimeve te dhena nga anetaret e forumit.
    Ju pershendes.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Prape ti? E kupton qe nuk i plas njeriu ne jeton apo jo? Ti thua forumi...

Ik zhduku ta thame njehere. Pse e hape prape temen nuk e morem vesh...

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    O njeri antik , pse po reagon kėshtu?

Forumi ėshtė pėr tė diskutuar dhe reaguar ndaj njėri tjetrit.

Mos fyej njeri , kjo ėshtė ajo qė duhet tė jet princip i secilit nga ne.
    Natyrish ėshtė edhe rregulle kėtij forumi.

Po qė se tregohesh kreneq me idet tua , nuk dmth se je i padėshirushėm.
    Problemi qėndron tek argumentimi i asaj qė tė duket e drejt.

Kundėrshtarėt mos i fyej , sepse nė rredh tė par nuk i njeh, e pastaj e humb edhe vleren e asaj qė mbronė.

Nuk ka asgjė tė keqe tė jesh dardan , sepse njė pjesė e madhe e shqiptarėve jemi dardan.

Po dardan sot nuk ka , po ka shqiptarė!

Unė nuk jam pėr lagrimin e askujt nga forumi pse ka mendime tė ndryshme , derisa nuk fyen e shan tė tjerė , duke pėrdorur sharje/fyerjen si metod mbrojtėse apo sulmuese ndaj atyre qė nuk pajtohen me mendinet dhe idet e antarit!

ALBINI SHPRESA E VETME SHQIPTARE NĖ KOSOVĖ!

KOSOVA KA NEVOJ PĖR NJĖ POLITIKĖ TĖ PASTĖR KOMBĖTARE.
    POLITIKĖ QĖ DO TA NGRIS KĖTĖ POPULL MORALISHT DHE NĖ TĖ GJITHA ASPEKTET TJERA!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    BAC ,U KRYMB E HASA ME SHOKĖ ANTISHQIPTARĖ PO LAVDĖROHET ME KRYMBJEN E KOSOVES.
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar mė parė nga Dardania antike Lexo Postimin
    Po e shoh se prezenca ime ne kete forum po nxite debate,komente dhe reagime te shumta pro dhe kundra.
    Vertet nuk do te ndihesha mire sikur ta dija se prezenca ime ne kete forum eshte e tepert. Andaj vendosa qe vullnetarisht te dal ne votim para anetareve te ketij forumi .I lus anetaret e ketij forumi qe te shprehin mendimet e tyre per kete tem ,shkurt ,per te qendruar apo per tu larguar nga ky forum.Dhe vendimi im do te merret sipas shumices se mendimeve te dhena nga anetaret e forumit.
    Ju pershendes.
    Pirdhu o ***.

Une vet jam nga Kosova por skam pa nje minioritet ashkali *** si ti qe flet kunder shqiptareve.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Forumi eshte me teper per tipat si ti , psikopat me liēenc . Rri !
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Ju nuk jam i mendimit se duhet largohet,sepse cdo njeri kem te drejte ti shprehim mendimet tona,por ajo qe nuk me pelqen te ky persone,eshte se ky anon kah Kombi Kosovar-Dardan,gje qe nuk ka egzistuar kurr dhe nuk do te egzistoje,tjetra ky njeri e kritikon legjenden e gjall te shqiptaris Adem Demaci,kritikon edhe Albin Kurti,keto dy figura te medha te Kombit tone.

Pra edhe pse nuk pajtohem ne sferen e politikes me te,nuk kisha pas deshir te largojme(perjashtojme)po nese do vete te largohet rruga e mbare i qofte.

Por edhe dicka,te lutem vella mos na lodhe me me kete "kombin kosovar-dardan",sepse ky nuk e gziston,ky eshte pjell e Halil Matoshave,Migjen Kelmendave,edhe disa pijunave te tyre.

Pershendetje.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Sipas mendimit tim duhet menduar mire se ēfare duhet bere me Dardanin antike.Ky problem i shtruar do kohe qe te zgjidhet do te pakten 10 vjet

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

krize identiteti..

Citim Postuar mė parė nga Dardania antike Lexo Postimin
    Vertet nuk do te ndihesha mire sikur ta dija se prezenca ime ne kete forum eshte e tepert. Andaj vendosa qe vullnetarisht te dal ne votim para anetareve te ketij forumi .I lus anetaret e ketij forumi qe te shprehin mendimet e tyre per kete tem ,shkurt ,per te qendruar apo per tu larguar nga ky forum.Dhe vendimi im do te merret sipas shumices se mendimeve te dhena nga anetaret e forumit.Ju pershendes.
    asnje emer tjeter nuk mund ti vesh...me thoni ju o forumniste nese jam i mire apo jam i keq...e kujt i plasi o rrote ne je i mire apo je i keq , ne ike apo ne rri ketu...nuk e di sa afer e ke batllaven..te keshilloj ta vizitosh...dhe kridhu nje here ne te..bashke me bashkombasit tu dardane.......
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Pse kur kishe ardhur ti ?

Ky ėshtė Kanani...Ka vrarė qindra e qindra vetė....
    KAM DĖGJUAR PĖR TĖ...

Kjo ėshtė Dardania antike....Ka hapur qindra e qindra debate....
    Kam dėgjuar pėr tė...

Hhahaah..pse nuk qite sondazh :A ?
    Perėnditė caktuan qė, para suksesit, njeriu tė djersitet.
    Hesiodi

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •