Po
Jo
Ndoshta
Me Ben cudi si sjan ber te gjithe njerzit filozof .
Ja te them un nje llaf te mencur I bie te qenkam filozofe ??
Jeta seshte filozofi thjesht nje proces , qe personalisht e urrej .
jeta nuk eshte filozofi. eshte me shume se aq. por nese do duhej t'i jepja kuptim termit "filozofi", nuk do mund t'a mbushja dot me gje tjeter vec se me jeten
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
Jeta eshte proēes i natyres ,qe gjate te jetuarit te saj kerkon kreacion dhe ide ,ne mnyre qe ajo te kete nje rregull sa me cilsore ne sherbime te njerzeve dhe ambintit ku jetojme ,pa dyshim se per kete ka rrolin e vete te pakontestueshem dhe filozofia...Jeta eshte filozofi apo Jo ?
Me pelqen qe te gjithe keni mendime te ndryshme dhe shume interesante sepse nag Ju une do te mesoj shume gjera (:
Force-Intruder Jeta nuk eshte vetem SEKS :|
EuroStar1 hihih,une kam deshire me Bisedua me te gjithe Juve,sepse po me tregoni se filozofia paske dominuar shume neper bote...((:
WALCHIRIA-asnje budalla deri tani buk ka qene FILOZOF (:
Te jetosh do te thote te Filozofosh
>>> Platoni thoshte: " Nese te bie nje grua e keqe per rrisk mos u merzit sepse do behesh filozof".
La verita' ti rendera' libero!
Jeta eshte shume e me shume se filozofi ! Filozofia eshte shkece dhe perpjekja e njeriut per ta njohur jeten ! Pra ndersa individi e jeton dhe krijon ate cdo sekonde , filozofia perpiqet ta "gervisht" sepse ta njohi thelle thelle e ka thuajse te pamundur !
Jeta nuk eshte filozofi , eshte shume e shume me teper !
bamatat-me pelqen si shkruan,por pertej Filozofiet Nuk ka (:
Sepse Filozofia eshte qysh se eshte krijuar bota,qysh se eshte krijua ajri...
Pra ajo jeton dhe vdes tek njeriu,jeta eshte e bazur ne Filozofi,jeta pa Filozofi nuk mundet sikurse ne pa ajer ((:
Nese mundesh te jetosh pa ajer mund te jetosh pa Filozofi,por ne fakt...jeta eshte Filozofi keshtu qe nuk mundesh pa te ((:
Te jetosh do te thote te Filozofosh
Krijoni Kontakt