Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 41

Μire se na erdhe eshte kenaqesia tone te kemi njerez kaq te vegjel ne moshe por te thjeshte ne mendime .......
    sic tha dhe mesuesi me i madh
    γνῶθι σεαυτόν
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e Filozof
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Vendndodhja
    Zemra e Filozofis
    Postime
    53
    HELEN OF TROY Faleminderit per keto fjale kaq te embla dhe kaq te bukura gjithashtu faleminderit per kete fotografi te papare (:

une ndjehem me fat qe jam ne nje forum si ky,ku kam qfare te mesoj,dhe kam nga kush te mesoj (:
    Te jetosh do te thote te Filozofosh

Citim Postuar më parë nga Filozof Lexo Postimin
    HELEN OF TROY Faleminderit per keto fjale kaq te embla dhe kaq te bukura gjithashtu faleminderit per kete fotografi te papare (:

une ndjehem me fat qe jam ne nje forum si ky,ku kam qfare te mesoj,dhe kam nga kush te mesoj (:
    Aman mer ku i gjen keto fjal se ma bone mishin kokerr , Ja fillova per pak me qa
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Filozof
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Vendndodhja
    Zemra e Filozofis
    Postime
    53
    haha EuroStar1,keto fjale thjesht i kam mesuar nga jeta,keto fjale nuk jane asgje ne krahasim Me Ju
    Te jetosh do te thote te Filozofosh

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2010
    Postime
    1
    Citim Postuar më parë nga Filozof Lexo Postimin
    Ju faleminderit per keto komplimente te bukura dhe te rendesishme per mua (:

stern..tani per tani merrem me shkolle,eshte aktiviteti im me i rendesishem,pervec se edhe nje kohe te gjate ja kushtoj Filozofis si dhe PC (: flm (:

Izadora-16,nxenes, adresa : Ne zemren E Filozofis (: ,tel skam vallahi :P

Nete-Filozofia me pelqen per shume arsye,por nje nder arsyet me te vlefshme dhe me te rendesishme eshte se : Filozofia me pelqen perarsye se jeta vete eshte Filozofi,nese e kupton filozofine,ke arritur qe ta kuptosh edhe vet jeten tende,me fjale tjera po dua me thane se Filozofia te mundeson qe ti njish njerzit,ta kuptosh jeten,te besh gjera qe te tjeret te mbesin te HABITUR (:

Nuk e di sa kam qene i qart ((:
    Pershendetje te perzemerta..

Un gana kam respekt te veqant ndaj mendimit juaj.... Fjal pak e kuptim te pakufishem.

Me Pelqen filozofia juaj. Un personalisht, nuk studioj ket drejtim, por edi se jam e talentuar, dhe me intereson psykologjia dhe filozofia shum..

Citim Postuar më parë nga gane.k Lexo Postimin
    Pershendetje te perzemerta..

Un gana kam respekt te veqant ndaj mendimit juaj.... Fjal pak e kuptim te pakufishem.

Me Pelqen filozofia juaj. Un personalisht, nuk studioj ket drejtim, por edi se jam e talentuar, dhe me intereson psykologjia dhe filozofia shum..
    A je prezantu hala ti per vete po lene filozofin,Pa futu i her ti ta morim vesh kush je ti mer se na bot lomsh me keto fjal te bukura . Puuuuuuuuuu sa kisha pa ngju ktu nje fjal te ombel mer
    Revolution 1848

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    mire se erdhe filozof , por perse buzeqesh sembrapthi ti?

lol

Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    A je prezantu hala ti per vete po lene filozofin,Pa futu i her ti ta morim vesh kush je ti mer se na bot lomsh me keto fjal te bukura . Puuuuuuuuuu sa kisha pa ngju ktu nje fjal te ombel mer
    vdeksh o sa kam qeshur o zotttttttttttt
    ajde te te puc ca ajde sillma faqken shpejt hahhahha
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    vdeksh o sa kam qeshur o zotttttttttttt
    ajde te te puc ca ajde sillma faqken shpejt hahhahha
    Ne faqe theeeeeee Zduuuuu ..po deshe ghagahghagghaaga
    Revolution 1848

Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Ne faqe theeeeeee Zduuuuu ..po deshe ghagahghagghaaga
    na mo se do na besh xheloz ndonje

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •