mire se erdhe....
kalofshi bukure...
pyetje mjaftojn cato qe ka thene stern dhe izadora...
nese na kujtohet ndonje gjate kohes e themi,ketu jemi neve![]()
mire se erdhe....
kalofshi bukure...
pyetje mjaftojn cato qe ka thene stern dhe izadora...
nese na kujtohet ndonje gjate kohes e themi,ketu jemi neve![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Ju faleminderit per keto komplimente te bukura dhe te rendesishme per mua (:
stern..tani per tani merrem me shkolle,eshte aktiviteti im me i rendesishem,pervec se edhe nje kohe te gjate ja kushtoj Filozofis si dhe PC (: flm (:
Izadora-16,nxenes, adresa : Ne zemren E Filozofis (: ,tel skam vallahi :P
Nete-Filozofia me pelqen per shume arsye,por nje nder arsyet me te vlefshme dhe me te rendesishme eshte se : Filozofia me pelqen perarsye se jeta vete eshte Filozofi,nese e kupton filozofine,ke arritur qe ta kuptosh edhe vet jeten tende,me fjale tjera po dua me thane se Filozofia te mundeson qe ti njish njerzit,ta kuptosh jeten,te besh gjera qe te tjeret te mbesin te HABITUR (:
Nuk e di sa kam qene i qart ((:
Te jetosh do te thote te Filozofosh
Mire se erdhe filozof në ForuminShqiptar.
Burri 1 X flet !
miresenagjete filozof.
na filozofo edhe neve nese mundesh...
nje pyetje kisha une..a je i filozofuar ti ???
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Fishtani1 flm ((: ,Filozofia eshte krijuar per shume arsye,por do ti them disa: Eshte krijuar per ti hapur botes syte dhe te shofin se cfare eshte perreth,eshte krijuar per ti treguar botes se kush eshte NENE E BOTES ( Filozofia kuptohet ),Filozofia krijohet tek njeriu qe nga dita qe Ai lind dhe jeton me te tere jeten edhe pse Njriu e mohon kete gje,Filozofi i rrhejdh nepere vena te gjakut (:
tutankamon flm ((: , ndoshta se kam kuptuar mire pyetje por do te mundoehm qe te pergjigjem : Une jam i Filozofuar sepse Filozofia ka lidn tek une dhe do te vdes me mua ( sic tek cdo njeri ne Bote ). Jeta me ka mesuar qe te filozofohem (:
EuroStar1 haha Faleminderit per kete kompliment,mirepo per te qene nje Filozof kerkon nje pune te madhe, dhe per mua eshte nje gje e pamujtur,por gjithsesi FLm (:
hahaha Faleminderit per kete keshille,por kam deshire qe re me vihen mbrapa![]()
Krijoni Kontakt