Close

Rezultati i Sondazhit: Cilen nga menyrat e shumimit te qenies njerezore mbeshtetni?

Votues
48. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Mbeshtes shumimin e njeriut mes racave te ndryshme.

11 22.92%
  • Mbeshtes shumimin e njeriut brenda te njejtes race.

37 77.08%
Faqja 4 prej 23 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 228
    ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Specia eshte e njejte, raca jane te ndryshme. Nje tiger eshte nje tiger.
    Por ama nje tiger siberian, ndryshon si dita me naten me nje tiger te Kines jugore.
    E kote te thuhet qe siberiani eshte SUPERIOR.
    Specia eshte njeri, ketu po diskutojme ndryshimin e superioritetin qe ekziston fale races. Apo lexoj gabim?!

Shkelqyeshem... ti mendon se kjo do te ndikonte IQ?
    Ti mendon qe ishte tepria e Diellit qe e la racen qe popullon afriken e jugut 2000 vjet pas? Cfare mendon se e krijoi hendekun e civilizit ndermjet 2 kontinenteve si Europa e Afrika?
    Nuk e thashe une kete. Ti bere pohimin se ekziston nje race superiore, e kjo na qenkerka ata qe kane lekure te bardhe. Une nxora rezultatin nisur nga sa shkrove ti. Po Ameriken ku e le? Ka edhe ai lekureerret plot, jo afrikanė.
    Apo ne rastet qe nuk na interesojne: anallim shembulli?

Nuk pyetet sepse nuk do te ndryshoje rezultatin e testit ne fund te fundit. Pra eshte komplet pyetje e kote. Testet e IQ, kane demostruar se raca e bardhe, eshte me inteligjente se raca e zeze
    Prejardhja apo perkatesia racore eshte nje nder mijera kushtet qe percaktojne nivelin e inteligjences se qenies. E per mua superioritetin nuk mund ta arrije kurre dikush fale nje ngjyre lekure. Shume pak e komplikuar per te qene keshtu.

Gjithsesi, personalisht me pelqen qendrimi brenda races, por nuk ka te beje me arsye absurde si keto te permendura nga personat me siper. Por ama gjykoj se shkartisja racore sjell nje qenie te permiresuar, sepse gezon cilesi te ndryshme qe e bejne me te rafinuar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga eldushka : 13-05-2010 mė 14:01

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga eldushka Lexo Postimin
    Po Ameriken ku e le? Ka edhe ai lekureerret plot, jo afrikanė.
    Apo ne rastet qe nuk na interesojne: anallim shembulli?
    Perkundrazi...
    Mezi po prisja ta zije ne goje. Amerika eh?
    Shkelqyeshem... Midis tere rracave qe jetojne aty: kaukaziane, hispanike, afro-amerikane (hahahah ca termi idiot), lekurekuq, aziatike...

Cila race ka nivelin me te larte te jeteses?

Me lejo te te bej nje pyetje te sinqerte. Sipas teje, cili apo cilat shtete perbejne ne periudhen e sotme nje shembull per tu ndjekur, persa i perket ekonomise, civilizimit, menyres se jeteses, qetesise, kultures civlile etj?

Gjithsesi, personalisht me pelqen qendrimi brenda races, por nuk ka te beje me arsye absurde si keto te permendura nga personat me siper
    Te lutem ndihu e lire te ma thuash me cfare ka te beje.
    Shkurt fare... me 2-3 fjali.

Gjithsesi gjykoj se shkartisja racore sjell nje qenie te permiresuar, sepse gezon cilesi te ndryshme qe e bejne me te rafinuar.
    Vertete? Pra nje bote mulatesh me nuanca "sepia" do te ishte ideali eh?
    Mua me duket njesoj si te shartosh gjithe racat e qenve, per te perfunduar ne nje bastard final.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Force-Intruder : 13-05-2010 mė 14:25

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Perkundrazi...
    Mezi po prisja ta zije ne goje. Amerika eh?
    Shkelqyeshem... Midis tere rracave qe jetojne aty: kaukaziane, hispanike, afro-amerikane (hahahah ca termi idiot), lekurekuq, aziatike...

Cila race ka nivelin me te larte te jetes?

Me lejo te te bej nje pyetje te sinqerte. Sipas teje, cili apo cilat shtete perbejne ne periudhen e sotme nje shembull per tu ndjekur, persa i perket ekonomise, civilizimit, menyres se jeteses, qetesise, kultures civlile etj?
    Shiko pak, se ata nuk jane banore vendas, por te ardhur. Ne thelb Amerika nuk me ngjan se ka vendalij. Gjithsesi e kisha per Ameriken e Veriut, vendet si Meksika e banoret e saj. (Se pertoj te germoj edhe me shume ngaqe Gjeografine me kopje e kam marre note te mire).
    Niveli i jeteses e ben nje race superiore?

Duke qene se sinqeriteti nuk eshte cilesi qe gezoj, do me vinte keq nje pyetje kaq te sinqerte t'i pergjigjesha me mashtrim. Prandaj po bej sikur nuk e lexova.

Vertete? Pra nje bote mulatesh me nuanca "sepia" do te ishte ideali eh?
    Mua me duket njesoj si te shartosh gjithe racat e qenve, per te perfunduar ne nje bastard final.
    Ja te them nje shembull. Nje gjermane eshte ne pergjithesi sy bojeqielli, floke te verdhe, lekure e dale boje. Nese sheh e zeme nje gjermane te sharrtuar, eshte brune, sy bojeqielli edhe jo aq albino ne ngjyren e lekures. Marrim persa i perket tipit ndodh e njejta gje.
    Une them se diversiteti edhe kompleksiteti i nje qenieje e ben ate me interesante. Perfitohet fale natyres se selektimit te tipareve nje embrion i ri, qe sjell ne thyerjen e monotonise e te ndarjes absolute mes qenieve e racave.

Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    Force e keni inatce me eldushken kete muhabetin e racave supreme, apo mund te marin pjese e te trete ?

Te pakten te kjo teme, do me qendroj nja 5 minuta emri si postues i fundit! lol
    Nah. Une nuk jam inatcore per me teper. Po duke qene se vetem F I po shkruan e me dha spunto ca shkroi per diskutim, ja nisa.
    Te pakten ai nuk shkroi nisur nga "gjenet".

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Niveli i jeteses e ben nje race superiore?
    Ne kete pike ti duhet te qartesosh pozicionin tend.

Ose me thuaj karakteristikat te cilat sipas teje e bejne nje race me te mire se nje tjeter;
    Ose poho qe racat jane te gjitha te barabarta dhe diskutimi mbyllet ketu.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Force-Intruder : 13-05-2010 mė 14:37

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Ja te them nje shembull. Nje gjermane eshte ne pergjithesi sy bojeqielli, floke te verdhe, lekure e dale boje.
    Lekura e bardhe quhet e "dale boje"
    Duhet te jesh ezmere me siguri...
    Sipas kesaj logjike ato zezaket ngjyre blu paskan ngjyren me "superiore".

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749

Ose me thuaj karakteristikat te cilat sipas teje e bejne nje race me te mire se nje tjeter;
    Une nuk them qe racat jane te barabarta, them qe nuk ekziston nje race superiore. Superioritetin mund ta krijoje nje qenie, por jo nje race e tere.

Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    Ok atehere, per mendimin ti me te zgjuar dhe inteligjent jemi ne te bardhet. Arsyeja? Se jam dhe vet i tille!

Kush me kundershton mendimin eshte zezak/e! Buahahaha!
    Duke qene se kundershtoj ate pohimin tend,a ben te jem lekurverdhe? Se di, me duken te lezetshme kinezet, ngaqe jane te ogla e si miushe.

Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine Lexo Postimin
    Lekura e bardhe quhet e "dale boje"
    Duhet te jesh ezmere me siguri...
    Sipas kesaj logjike ato zezaket ngjyre blu paskan ngjyren me "superiore".
    Ncuk! : ) Por per mua gjermaniket jane shume bardhosha, pamase shume. Jane vertete si albino.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Nuk kam pare ndonje gjerman me te bardhe se une, dhe kam njohur plot, edhe kur jane bionde prape kane lekure ngjyre gruri jo te bardhe si une, lol
    Megjithate te mirekuptoj, im vella vjen pak ezmer dhe kur shkojme ne plazh thote nxihu pak se na verbove aq e bardhe sa je , lol

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine Lexo Postimin
    Nuk kam pare ndonje gjerman me te bardhe se une, dhe kam njohur plot, edhe kur jane bionde prape kane lekure ngjyre gruri jo te bardhe si une, lol
    Megjithate te mirekuptoj, im vella vjen pak ezmer dhe kur shkojme ne plazh thote nxihu pak se na verbove aq e bardhe sa je , lol
    Te njejtin prb kam dhe vete, kur shkoj ne Shqiperi. Por une shoh e kam pare plote gjermanė edhe jane te shperlare per syte e mi ne pergjithesi, sepse jane pa tipare per gjykimin tim. Sikur i ke lare me 90 grade me Dash ne lavatrice.
    I mungon "pep-i" si qenie, per gjykimin tim. Ne pergjithesi flas.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623

Ose me mire pse nuk thua hajde kot njehere provoni te me mbushni mendjen dhe pse me timen nuk leviz.
    Llogjiken qe po perdor eshte e njejta sikur te biesh dakort qe Anglezet kane te drejte te ndihen superior ndaj Scots edhe Welsh. Gjermanet te ndihen superior ndaj shumices se shteteve Evropiane. Turket superior ndaj shteteve Ballkane. Japonezet te ndihen superior ndaj Kinezve, Koreanve. Amerikanet superior ndaj te gjithe shteteve boterore.

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Ose me mire pse nuk thua hajde kot njehere provoni te me mbushni mendjen dhe pse me timen nuk leviz.
    Soni mua me pelqejne kur njerezit deklarojne pozicionin.
    Ti mendon realisht se racat jane te barabarta?

Faqja 4 prej 23 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •