Close

Rezultati i Sondazhit: Cilen nga menyrat e shumimit te qenies njerezore mbeshtetni?

Votues
48. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Mbeshtes shumimin e njeriut mes racave te ndryshme.

11 22.92%
  • Mbeshtes shumimin e njeriut brenda te njejtes race.

37 77.08%
Faqja 9 prej 23 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 228
    yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga eldushka Lexo Postimin
    E cili qenka ky origjinalitet me kaq vlera, qe na humbiska?

Prape shkruani per race superiore edhe nga ana ekonomike? Por Lindja e Mesme po keput ne mes gjithe tregun per pasuri qe ka e u ngriten te bijte e botes ndertuan ishull ne mes te ujit. Apo anallim shembulli? Nuk merren per krahasim ekstremitetet, por nje mesatare e mundshme.

Ok
    Te bej nje pyetje :
    Do te lindje pasardhes me nje te mashkull me n'gjyre te zeze dhe arsyen pse ?

Mos te kishte ate öl-in e shihje Lindjen e mesme lol.

Ps. Plz mos fillo me racizmin !!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Izadora : 15-05-2010 mė 13:30
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Per sa i perket racave dhe superioritetit te tyre as nuk ja vlen te pergjithesosh. Duke jetuar ne nje vend si Amerika dhe duke patur te bej me njerez te racave te ndryshme si ne shkolle, pune, dhe shoqeri, kam pare se si ka te bardhe qe me white trash (ne te gjitha kuptimet) nuk ke ku gjen, ashtu sic kam pare dhe zezake qe jane shume me superiore qofte nga inteligjenca, kultura e me radhe. Superioriteti eshte individual prandaj boll e pergjithesuat.

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Ok
    Te bej nje pyetje :
    Do te lindje pasardhes me nje te mashkull n'gjyre te zeze ?

Mos te kishte ate öl-in e shihje Lindjen e mesme lol.

Ps. Plz mos fillo me racizmin !!!
    Dy pyetje madje te besh. Kur te hapet tema : "Elda dhe perzjedhja e saj raciale" atehere nis une dhe referoj, por duke qene se po shkruhet ne parim, atehere une po shkruaj ne pergjithesi.
    Pyetjeve qe te parashtrova, ju pergjigje me pyetje. Atehere cili ishte pra origjinaliteti qe humbiste?

E po duke qene se e kane, nuk mund te them "nessseeeee...". Nese te zinjte nuk do kishin ate ngjyre lekure, do ishin te bardhe. Nese, nese, nese.....

Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    NQS do lexoje me kujdes kam thene "te pa shartuar".

Fatkeqesisht, eshte e pamundur per ate race, ose per kinezet te kene sy jeshile, apo edhe blu, pa u perziere.

Keshtu... ju rrofte foto bashke me entuziazem :/
    Si mund te jesh ti kaq i sigurte nese ajo eshte e shartuar apo jo, apo i studiove trungun familiar?

Mos u bej kaq i parashikueshem se nuk te shkon. lol

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Vazhdoni ta banalizoni konceptin ne menyren me banale te mundshme.

Kam pare njerez keshtu... e kam pare njerez ashtu...

O NJEREZ.... PO FLASIM PER RACA... TOTALI I GJITHE QENIEVE TE NJE RACE NE PLANET.

Pasi te keni kuptuar kete, ejani e flisni kush mendoni se qendron me lart, edhe argumentoni. Po keshtu muhabetesh "kam njoft njehere nje zezak me IQ 500000000 e qe kishte lek, e qe ishte i bukur, e qe ishte hamshor...." etj etj behen gjithe diten.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Keto jane aftesi, qe nuk hyjne tek aspekti inteligjencor, qe ti permende. Atehere, cilat jane inteligjencat e ndryshme e cfare i ben te ndryshme nga njeri-tjetri?!
    kemi inteligjence emocionale , llogjike etc etc te ndara ne kategori te ndryshme .. spo flasim per inteligjence ne te gjitha keto fusha pernjeheresh ... un spo flas per superioritet mos me keqkupto lol

Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Vazhdoni ta banalizoni konceptin ne menyren me banale te mundshme.

Kam pare njerez keshtu... e kam pare njerez ashtu...

O NJEREZ.... PO FLASIM PER RACA... TOTALI I GJITHE QENIEVE TE NJE RACE NE PLANET.

Pasi te keni kuptuar kete, ejani e flisni kush mendoni se qendron me lart, edhe argumentoni. Po keshtu muhabetesh "kam njoft njehere nje zezak me IQ 500000000 e qe kishte lek, e qe ishte i bukur, e qe ishte hamshor...." etj etj behen gjithe diten.
    Nqs e ke hapur temen per t'u mbushur mendjen te tjereve qe te mendojne si ty, atehere e shkruaje qe ne fillim qe ta dinim dhe ne qe mos te mjerrnim pjese. Kujdes me ato komentet e tipit bold se nuk ta ka njeri borxh.

Na fal qe te nderhym ne teme.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Nqs e ke hapur temen per t'u mbushur mendjen te tjereve qe te mendojne si ty, atehere e shkruaje qe ne fillim qe ta dinim dhe ne qe mos te mjerrnim pjese.
    Jo! Une po them te flasim per RACA.
    Kjo do te thote qe nuk mund te flitet per gjera te thjeshtuara si pershembull: zezaket apo te bardhet qe kam njohur une.
    Sa njerez ke njohur ne jeten tende sikur perdite nga nje te ri te kesh njohur?

Per racat flitet ne pergjithesi, arritjet, ecurine neper epoka, karakteristika te pergjithshme kulturore, qe nuk mund ti perfaqesoje 1, 100, 1000, apo 100.000 individe.

Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Kujdes me ato komentet e tipit bold se nuk ta ka njeri borxh.
    Na fal qe te nderhym ne teme.
    Kete nuk e kuptova, sepse nuk po aludoja PER TY qe paske njohur ndonje zezak apo te bardhe. E solla si shembull per te thene qe nuk mund te gjykohet nje race, edhe sikur me te mirin apo me te keqin e asaj race te kesh njohur. E more me perpjete sec duhet.
    Gjithsesi na falni ju nese komenti u duk ofendues kur nuk kishte ate qellim.

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    tipet e inteligjences i gjen tek tekstet e sociologjise ne north america dhe kategorite e tyre ... ti sikur dhe punon ne arsim ... apo ke gje imagjinate te semure ? kushedi ... forum eshte
    Sa bukur lexoke mes rreshtave. Te keqen e fallxhores. Po tjeter ca kuptove, amaaaan?! Hajt per hajer, se kush e di, ndoshta kam shpresa akoma.

Po zotrote meqe i permende, mos na ler te vuajme ne injorancen tone, po na nxirr ne drite duke na shkruar se cilat qenkan tipet e inteligjencave nisur nga racat.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Dy pyetje madje te besh. Kur te hapet tema : "Elda dhe perzjedhja e saj raciale" atehere nis une dhe referoj, por duke qene se po shkruhet ne parim, atehere une po shkruaj ne pergjithesi.
    Pyetjeve qe te parashtrova, ju pergjigje me pyetje. Atehere cili ishte pra origjinaliteti qe humbiste?

E po duke qene se e kane, nuk mund te them "nessseeeee...". Nese te zinjte nuk do kishin ate ngjyre lekure, do ishin te bardhe. Nese, nese, nese.....
    Ne mund te diskutojme ,nqs kafshet do ishin krijesat superiore karshi ne njerzeve, a do ti persekutonim (megjithse preardhjen nga kafsha e kemi , por jemi nje shkalle me te larte ) ?

Normal qe te gjykosh per dicka , nisesh nga vetja , si e kupton dhe si do veproje.
    Nuk thashe se jemi superior , por raca e bardhe ka qene me e favorizuar.
    Tani ne mos shikojme tarzanin ne xhungel lol

Ps .Kjo eshte thjesht nje diskutim i lire , nuk ka qellim persekutimi ose racismi :-)
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Faqja 9 prej 23 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •