Me largimin e djalit tė ish presidentit dr.Rugova Isa ka bė gabimin mė tė madh! Unė sikur nė mbledhjen e LDK nė qytetin tim kam pas thėn qė duhet tė votohet Isa dhe tė largohen tė vjetėrit si Fatmiri , Eqremi , Luta , Hamiti.
LDK tani mė pėrfundimisht ėshtė humb dhe po u zgju dhe presidenti dr>Rugova ska njeri qė e ndreq ma!
Pėrqarja deri nė pikė tė fundit!
turp.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
me rugoviqizem me titizem e me krahinarizem fshine prapanicen
Mos voto Kryekomunistin,UBDASHIN, Isa Mustafa.
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
pote ndihmoj pak me disa emra te tjere te rendesishem nese nuk hidherohesh RAM BUJA HYDAJET HYSENI SELATIN NOVOSELLA MEHMET HAJRIZI EDITA TAHIRI
ka edhe tjer po skem koh se do mbushet nje faqe.
Simbas ktyre te larguarve nga LDK kaqen pikerishte aje llageri i bashkimit qe ju kishte prishur I .RUGOVES shkake i largimit masive te kokave te njohura.
Ndoshta te birit tina juka perzi bashkimi me largim te ashtuquajturit koncepti Rugovjan munde te jet edhe ajo se ky isa mustafa eshte ekonomist i fort po sja ka haber rritjes SE QENVE TE SHARIT DHE PRODHIMIN E REQELNAVE si plan strategjike per zhvillimin e kosoves te ber nga "PRESIDENTI HISTORIK"
mozomokeq perket popull tru shperlare.
Psh....Isa Mustaf Komunistin,humbi......humben....edhe tradhetaret,kolobracionistet,komunistet.
Nashte qe ka dal PDK e para,vetem Is(Putin) Komunisti humbi......humben hajnate dhe kriminelat e Ises.
Kam dy gezimi,gezimi i par partia qe une votova fitoje vendin e tret,kurse gezimi i dyte eshte se Isa Komunisti humbi......i shkelum.......komunistet.
Humbi Komunisti.
Gabimin ma t'madhe e ben ti nese neve na sffidon ti,besom gjen disfat kete rregull mso...
Krijoni Kontakt