shum inreetsant esht ber si mod kur vriten ish ushtaret e UCK-S regojn shoqatat e dala nga lufta si ne ilirid ashtu edhe ne kosove
rasti i fundit po ndodh me vrasjen e disa ish ushratve te UCK-S ne ilirid nga sllavomaqedonasit pastaj fillojn regimet verbale jo vllezer armiku ka filluar ta kujptoj jo seriositetin ton ndaj vlerave tona kombetare ne reagojm vetem at,her kur rrezikohemi ne mnyr kolektive kurse nese rrezikohemi ne mnyer inidviduale behemi sikur nuk shohim apo sikur nuk degjome
pra ju apeloj qe te pregaditeni per vrasjen e rradhes nga ana e sllovamaqedonasve
Ke qen ti personalisht ne ndonjeren luft more zotni,dhe te them hera e pare edhe e fundit qe perdor menyr te shprehjes,jam i Tetoves dhe e di sakt sa ka pasur te Kosoves ketu ne kohen e luftes dhe jam krenar per ta,ama tipa te internetit ne kete rast sic je ti sme duhen leje mu po as popullit tone,pse me mbahesh me nje gje kur nuk ke qen present edhe vet,keshtu qe mbylle gojen dhe mos ha *** shum ok.
Nese mendon se 80% kan qen te KOsoves qenke i keq informuar zotri pelena,kemi moral kemi bes dhe kemi gjak shqiptari zotri hajmalia.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Jam shume mire i Informuar.Ai qe nuk eshte i informuar dhe qe shitet trim ne Internet je ti.Ne 2001 Ushtaret Kosovar,jo vetem se kane luiftuar,por edhe nuk ka pasur katund qe nuk i ka djegur "shtepit publike" me bugarka e moldavika dhe prap si terhiqeshin nga keto fshatra prap i hapnin.Ti m'ke ardhur tani me shite patriotizem edhe *** mem dhene.Cka pret njeri prej teje...te tille jeni shumica
Ndryshuar për herë të fundit nga woodstock : 18-05-2010 më 12:39
I vetmi hero i kombit Adem Jashari
Me trego ku paskan qen ato trimat ne cilet fshatra me sakt,une ne ate koh kam qen 14 vjec dhe mbaj mend shum mire dhe disa prej tyre i njoh,me thuaj ne rajon te Tetoves cili ka qen qe ti e njeh.
Ti me duket se sqenke njeri patriot,mbas krejt cka folen ne fund gjithmon e ben *** punen sic te lexoj ne keto postimet tuaja.
Mos ke qen dicka ketu ne Tetove kohen e luftes se Kosoves ose te 2001.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
mos te kapemi tassh se sa kan qen ne kosove dhe sa ne ilirid ne luft ju lutem un jam nga kosova dhe e kam detyrim te jem ne mbeshtetje te vllezerve te mi ne ilirid per mua un nuk bej kso dallime ju lutem kemi borq se jemi nje
Po more beni ashtu eshte,po jo se i ndajta dicka tash se njerzit i kan vetem me te ngjume do gjera dhe vin ketu bejne bla bla bla,njoh te kosoves qe kan qen ketu,dhe njoh te ilirides qe kan qen ne Kosov po haj cka me i bere nje fmiu qe me vjen ketu dhe me lavdrohet per kot gje.
Asnjeher si kam ndajt dhe sdo ti ndaj asnjeher te gjithe trojet shqiptare jane nje per mua.
sa vjet i ke me pucin?a ta nxehi pak qumsht per ty?
ti don me krahasu shqipet e kosoves me te maqedonise?nga cili aspekt nuk del gje prej neve more ndertsh,me mir do ishte te flasish dicka tjeter sesa te nxitesh urrejtje ketu
kush donte ti mshon shkupit gjat luftes se 2001? i din ato 4 persona qe i vrau policia ne gazi babe pasiqe i helmoi me burek spiuni shqiptar,edin se nder to skishte asnje kosovar,ishte komandand teli i shqiperise me djalin e axhes tim,dhe me dy tjer me duket edhe ato nga shqiperia,kosovaret kan luftuar por mos ja fut kot se 80% skan luftu as ne kosove e leje me ne mk
kush ta mbante luften ty ne kosove,kosovaret?gabohesh,luften ta kan mbajt disa qe sot dikush i shan pa pik ndergjegje qe as shqipe skan qen
kur te ritesh fol per luftra e perderisa je duke pi qumsht,me mir te bjen te ndegjosh se sa te flasish kastravec
Njehere t'ju them qe Ti edhe ai - Mamba i ZI mos ofendoni.Une nuk ju ofendova,ama kjo nuk do te thote se nuk di te ofendoje.
Merre ate M..e Zi per dore kur te riteni ejani e flasim per luften ne maqedoni,tani shukatni,e mos ma qelni gojen.
Beni33 "mos te kapemi tassh se sa kan qen ne kosove dhe sa ne ilirid ne luft ju lutem un jam nga kosova dhe e kam detyrim te jem ne mbeshtetje te vllezerve te mi ne ilirid per mua un nuk bej kso dallime ju lutem kemi borq se jemi nje"
Ok.plosisht ke te drejte,une gabova.
I vetmi hero i kombit Adem Jashari
Varja në burg, autopsi Sait Rushitit (ish ushtare i UÇK-së )
Ende nuk ka asnjë prononcim zyrtarë lidhur me vdekjen e djeshme të Sait Rushitit, për të cilin u tha se kishte bërë vetvrasje në qelinë e burgut në Idrizovë. Avokatja e tij, Divna Pavllovska tha se trupi i Rushitit ndodhet për autopsi në institutin e mjekësisë ligjore në Shkup. Sipas të dhënave, rojet e burgut e gjetën atë në momentet e fundit të jetës, i mbytur me çarçaf në qelinë e tij. Megjithë dërgimin e shpejtë në reanimacion, Rushiti nuk mundi të mbijetonte. Policia tha se çarçafi me të cilin ishte varur Rushiti, ishte mbërthyer në hekurat e qelisë, ndërkohë që hetimet do të tregojnë rrethanat e vetëvrasjes. Sait Rushiti ishte në nga të akuzuarit për rrëmbimin dhe keqtrajtimin e punëtorëve të “Mavrovës”. Rushiti ishte dënuar me 15 vjet burg për vrasje dhe rrëmbim. Ai i ishte vetëdorëzuar policisë në vitin 2004. Alsat-M
http://alsat-m.tv/lajme/vendi/40622.html
Krijoni Kontakt