Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 63 prej 63
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    A ti je ky qe po kerkon ky i humburi ? a dardan je edhe ti ?
    Un s'jam as dardan as nga dardania. Po ku eshte problemi tek kjo tem ? Un s'pajtohem me mendimin e tij, dhe kete ja thash duke u arsyetuar, e nese edhe ti s'je ne mendimin e tij, tregoj ose hesht, e mos e nenqmo njeriun, se e dim qe te gjithe jemi patriota

i/e regjistruar Maska e Dardania antike
    Anëtarësuar
    02-02-2010
    Vendndodhja
    Dardani
    Postime
    184
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Prap vazhdove ti me ket teme ? po fajin e kan moderatoret qe te len ty me u tall me shqiptaret mor serb
    --------------

Fali zot,sdine cka bejne.

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Temat nuk hapen sipas qejfit duhet te kene nje domethenie. Dardanet nuk jane persona te humbur qe ti kerkosh ne kete nenforum. Shume here personalisht te kam shkruar se ky forum eshte Forumi Shqiptar qe ka per qellim tju sherbeje vetem Shqiptareve kudo qe jane.
    Perpiqem te kuptoj cili eshte qellimi yt por menjehere me shkon mendja tek pervoja e hidhur historikisht e njerzeve qe kane percare dhe na kane dobesuar ndaj te tjereve dhe vetes. Ne kemi mjfat probleme me identitetin pasi akoma nuk kemi dale nga varferia por nuk mund te lejojme kete. Vertet qe duhet te jemi te hapur per bashkim dhe gjitheperfshires per ata qe kane nje gjak, nje gjuhe dhe nje identitet kombetar. Ne kemi derdhur shume gjak per tu krahasuar me Ameriken apo ndonje vend tjeter.
    Kalofsh mire,
    Eduard Rusi
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •