Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 63
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Jam ne kerkim te bashkekombasve te mi myzeqar,

ups me falni se paskam ngaterruar komb.
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

i/e regjistruar Maska e Dardania antike
    Anëtarësuar
    02-02-2010
    Vendndodhja
    Dardani
    Postime
    184
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    O injorant, ti je pjelle gabeli qe mohon identitetin e atij popullit qe jeton ne Kosove veq pse je fare ashkalie apo gabel ardhacak.
    A harrove qe hengre BAN 2 javor?, si u shprehe qe me Shqiptaret e Shqiprise nuk kemi asgje perbashket perveq gjuhes dhe ne jemi tjeter popull, ik ore hipokrit... ti boll qe rrin kete forum.

Hiqe emrin dhe flamurin se ti nuk ke asgje te bej me nder parardhesit e shqiptareve.

Ti nuk je per forum Fishtani1.Me dukesh se je i ikur nga Shtimja.Ke krize nervore dhe pasojat po duken qe jane te medha .Te kisha keshilluar qe te marresh terapin adekuat.Hap nje tem per qejfin tend dhe aty shprehu si ta do kokrra e qejfit .Je i padeshirueshem ne kete tem per shkak te fjalorit te rrugaqeve dhe te semurve psiqik.Me keso llogjike nuk mund ta bashkosh trupin dhe mendjen tende e lereme te tjeret.Ik nga kjo tem ,ste pengon kush .Kete tem e kam hapur per ata qe e ndiejne veten te afert me teorine time mbi Dardanet.Ata qe duane te kontestojne kete tem le te vizitojne temen ,,A duhet bashkuar Kosova me Shqiperine".Aty i gjeni pergjigjet.
    Ik shko merre terapine o injorant sui generis.

i/e regjistruar Maska e Dardania antike
    Anëtarësuar
    02-02-2010
    Vendndodhja
    Dardani
    Postime
    184
    Citim Postuar më parë nga Kinney Lexo Postimin
    Jam ne kerkim te bashkekombasve te mi myzeqar,

ups me falni se paskam ngaterruar komb.
    --------------------
    Jo nuk ke gabuar i ke bashkombas veq se jetojne ne rajonin e Myzeqes qe kurr ne histori nuk eshte permendur se ka qene e popullzuar me Dardan .Te ne ne Kosove nuk po kerkoj bashkombasit e mi nga Ptrizreni si po thua ti sepse si Prizren ,Pej ,Kumanov,Shkup,Novi pazar ,malesi e madhe jane bashkombasit e mi Dardan nga ato rajone .

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Interesant, e sheh qe nuk la njeri pa te share ty? more skizofren i mjere.
    Shiko cfare tema te pista qe hap, sikur nuk te mjaftoj Ban-i 2 javor dhe prap vazhdon njejten avaz.

Shporru more ndrytesire, nje ashkali qe perdor identitetin e dikujt tjeter, sa turp.
    Shpresoj qe moderatoret ta japin nje perjashtim 3 mujor, sepse specie me neuronet e kufizuara nuk e ka vendin ketu.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Interesant, e sheh qe nuk la njeri pa te share ty? more skizofren i mjere.
    Shiko cfare tema te pista qe hap, sikur nuk te mjaftoj Ban-i 2 javor dhe prap vazhdon njejten avaz.

Shporru more ndrytesire, nje ashkali qe perdor identitetin e dikujt tjeter, sa turp.
    Shpresoj qe moderatoret ta japin nje perjashtim 3 mujor, sepse specie me neuronet e kufizuara nuk e ka vendin ketu.
    Mire po ty kush te jep te drejt ti trajtosh antaret keshtu ?
    Nese D.Antike i jipen 3 mujor pushim, ty duhet dhen se paku duplo !

PS: Dardania A., kam verejt qe egziston nje forum me dardania diku, mund te kerkosh dhe ti debatosh keto tema me ata qe jan nga Kosova.

Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Ti Gjergji (qe nuk e meriton ta mbash kete emer) as ti nuk je malli me i mire, nuk ke dallim prej tij, je injorant po aq sa ai qe shkruani kete forum kunder identitetit shqiptar vetem se ti ben pjese ne krahun taleban.

Poashtu edhe ti eshte mire te gjesh ndonje forum islamik bashke me ate siper.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    lol patjetr qe gjergji do e mbroj ket sepse ky e tha haptas at qe gjergji me shoket e vet te forumit musliman kan ne zemer
    . qe dun me i ther e me va pre kryt krejt katolikve shqiptar.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    lol patjetr qe gjergji do e mbroj ket sepse ky e tha haptas at qe gjergji me shoket e vet te forumit musliman kan ne zemer
    Ketu kemi te bejme me njerez te rangut idiot, njeri sulmon shqiptaret ne emer te fejes kurse tjetri ne emer origjinies qe nuk i takon ketij populli.
    Dhe kuptohet qe keta e mbrojne njeri tjetrin, por le te shkruajne keshtu ne forumet ku ka me shume shqiptar nga Kosova e shohin qe direkt do perjashtohen nga forumi.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    S'po habitem me keto shpifjet e juaja, jo.

Rrenci mbetet rrenc, edhe nen lekuren e shqiptarit fatkeqesisht !

Kjo eshte si pasoj e kultures familjare, ka kosova ju quajn "Presnjaka", jo qe je katolik, po qe je presnjak, pa pik kulture !

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    me kallxo pak kush asht shpifje?

a nuk ishte po ky person qe celi temen e tha se krejt katolikve va kish apre kryt? asht ne forum kerkoje se e gjen. biles mas si e pa se doli si lop celi tem tjeter ku kerkoj flaej se gjoja i paska than ato fjal ne gjek nxehtsi.

tash me kallxo ku asht rrena ktu?

edhe asht fakt se vetem ti po e mbro e perkrah ket percars te ndyt qe po em gojen e vet ka than se shqiptaret e shqipnis me "dardanet" e kosoves nuk kan kurgjo te perbashket pervec gjuhes. dhe kosova e shqipnija duhet te jen thjesht vende fqinje me njana tjetren sic jan me serbet e greket. kto jan fjalt e ktit jo t emijat.

dhe sa epr dieni nuk jam katolik dhe as rrenc nuk jam.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •