Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 63
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-05-2010
    Postime
    192
    hi xhelo.
    per ca i do dardanet ti

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Ti Xhelo ke ardh ne kete bote nja 1000 vjet perpara kohe...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga Dardania antike Lexo Postimin
    Pasi qe kjo tem pa pelqimin tim e ka mbyll administratori desha ta rikthej prap

--------------------------------------------------------------------------------
    Kush e ndjen veten dardan le te me shkruaj ca fjale se kemi shumcka me biseduar.
    Po dalim nga pluhuri i harreses sepse jemi popull i shenjeteruar .
    Me pavaresin e Dardanise( Kosves) ne po rilindim prap ne kohen moderne.
    Le te rroj e verteta per ne sa vet zoti.
    rroft Dardania
    rroft kombi Dardan.
    Poshte sllavet dhe greket
    Tungat D.A.,

Rrnoft, posht, nalt, krejt n'rregull... po kush jan dardanet dhe pse te mos jen shqiptar ?
    Ideja e nje "Dardanie antike" i ngjason ideve rugoviste qe s'guxoi ne asnje moment te jetes se tij te kerkon bashkimin e trojeve shqiptare. Ai kerkoj dardanin antike dhe dizajnoi flamurin e partis, qe ne teresi i ngjasonte shum ideve komuniste, deri ne detalin me te fundit, izolimi nga identiteti i pastër shqipëtar !.
    Qe mos te ripërsëritemi shume here, ne s'jemi "dardani", ne jemi Shqiperi pertej kufinjeve artificial dhe jetojm ne koherat prezente ku i vetmi synim eshte shkatrrimi i ketyre gardhëve qe na kan coptuar tash e 100 vite !
    Po qe je thjesht nje lokalist, dhe kerkon qe te hysh ne biseda me fqinjet e tu, atehere mos e merr ne konsiderat shkrimin tim.

i/e regjistruar Maska e Dardania antike
    Anëtarësuar
    02-02-2010
    Vendndodhja
    Dardani
    Postime
    184
    Citim Postuar më parë nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Tungat D.A.,

Rrnoft, posht, nalt, krejt n'rregull... po kush jan dardanet dhe pse te mos jen shqiptar ?
    Ideja e nje "Dardanie antike" i ngjason ideve rugoviste qe s'guxoi ne asnje moment te jetes se tij te kerkon bashkimin e trojeve shqiptare. Ai kerkoj dardanin antike dhe dizajnoi flamurin e partis, qe ne teresi i ngjasonte shum ideve komuniste, deri ne detalin me te fundit, izolimi nga identiteti i pastër shqipëtar !.
    Qe mos te ripërsëritemi shume here, ne s'jemi "dardani", ne jemi Shqiperi pertej kufinjeve artificial dhe jetojm ne koherat prezente ku i vetmi synim eshte shkatrrimi i ketyre gardhëve qe na kan coptuar tash e 100 vite !
    Po qe je thjesht nje lokalist, dhe kerkon qe te hysh ne biseda me fqinjet e tu, atehere mos e merr ne konsiderat shkrimin tim.
    --------------
    Jam dakord me ty .Eshte qeshtje se si do te deklarohesh .Nuk eshte tragjike si te thuash jam shqiptar apo jam dardan.Nuk ka dallim.Une nuk ju kuptoj pse e urreni termin dardan .Reagoni aq ashper sikur te them se jam serb!Po jam dardan more .Ashtu ndiej .Jam vazhdimesi e nje populli antik qe nuk e ka perpi toka ,ai eshte ketu ,aty ,atje ,ketej.................Kush po na ndalon te bashkohemi .Shiko ti mbrenda shqiperise po ndahen shqiptari qe i thot vetit shqiptar,dhe per cfare ,per asgje ,jo ke vjedhur ,jo ske vjedhur VOTA.Po ca jane more keto marri .po si do te bashkohemi me keso politikanesh ne shqiperi ,kosove-Dardani,maqedoni etj.Une shpesh here kam marre shembull serbet dhe malazezet .Jane nje popull apo me mire me thene nje fis por kane krijuar dy kombe .Cfare te keqe ka ,ishin bashke tash u ndan.Mbaje mend kete cfare po them .Tani shqipetaret akuzohen se po formojne shqiperine e madhe pasi qe kane krijuar edhe nje shtet shqiptar-kosoves ,kinse ia kane shkeputur serbise.
    Kush do te mund te kundershtoj tezen se ne jemi Dardane dhe e drejta jone mbi truallin ku jetojme eshte para vete Evropes dhe ruso sllaveve.A mund dikush ta kundershtoj kete teze.Po krijojme shtetin Dardab ,nje komb i vjeter iliro pellazg.A mund te thote kush se po krijohet shqiperia e madhe edhe nese keto bashkohen ?Pergjigja eshte jo.Keshtu eshte edhe Gjermania me Austrin,Franca me Belgjiken etj.
    Po cfare po flisni.Ne duhet te mburremi me ate qe jemi dardan .Ma lehte e kemi si dy kombe se sa si nej komb .

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    .Ma lehte e kemi si dy kombe se sa si nej komb .
    Ik more tru peshk

Ti je ashkali e deshiron te formosh komb tjeter me perzirjen e 10 racave ndryshem.

i/e regjistruar Maska e Dardania antike
    Anëtarësuar
    02-02-2010
    Vendndodhja
    Dardani
    Postime
    184
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Ik more tru peshk

Ti je ashkali e deshiron te formosh komb tjeter me perzirjen e 10 racave ndryshem.
    ---------------
    Se pari heqe ate nikun dardanus.Se e mohon vet .E dyta ik nga kjo tem se nuk eshte per ty .kjo tem eshte hapur vetem per ata qe e ndiejne veten dardan ose deshirojne me dite per dardanet.Kjo nuk eshte per ata qe fyejne dhe mohojne dardanet.Ke tema tjera ku mund te kyqesh.Kaq.Nese te pelqen te debatosh me mua me prit tek forumet tjera.

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    O injorant, ti je pjelle gabeli qe mohon identitetin e atij popullit qe jeton ne Kosove veq pse je fare ashkalie apo gabel ardhacak.
    A harrove qe hengre BAN 2 javor?, si u shprehe qe me Shqiptaret e Shqiprise nuk kemi asgje perbashket perveq gjuhes dhe ne jemi tjeter popull, ik ore hipokrit... ti boll qe rrin kete forum.

Hiqe emrin dhe flamurin se ti nuk ke asgje te bej me nder parardhesit e shqiptareve.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    --------------
    Jam dakord me ty .Eshte qeshtje se si do te deklarohesh .Nuk eshte tragjike si te thuash jam shqiptar apo jam dardan.Nuk ka dallim.Une nuk ju kuptoj pse e urreni termin dardan .Reagoni aq ashper sikur te them se jam serb!Po jam dardan more .Ashtu ndiej .Jam vazhdimesi e nje populli antik qe nuk e ka perpi toka ,ai eshte ketu ,aty ,atje ,ketej.................Kush po na ndalon te bashkohemi .Shiko ti mbrenda shqiperise po ndahen shqiptari qe i thot vetit shqiptar,dhe per cfare ,per asgje ,jo ke vjedhur ,jo ske vjedhur VOTA.Po ca jane more keto marri .po si do te bashkohemi me keso politikanesh ne shqiperi ,kosove-Dardani,maqedoni etj.Une shpesh here kam marre shembull serbet dhe malazezet .Jane nje popull apo me mire me thene nje fis por kane krijuar dy kombe .Cfare te keqe ka ,ishin bashke tash u ndan.Mbaje mend kete cfare po them .Tani shqipetaret akuzohen se po formojne shqiperine e madhe pasi qe kane krijuar edhe nje shtet shqiptar-kosoves ,kinse ia kane shkeputur serbise.
    Kush do te mund te kundershtoj tezen se ne jemi Dardane dhe e drejta jone mbi truallin ku jetojme eshte para vete Evropes dhe ruso sllaveve.A mund dikush ta kundershtoj kete teze.Po krijojme shtetin Dardab ,nje komb i vjeter iliro pellazg.A mund te thote kush se po krijohet shqiperia e madhe edhe nese keto bashkohen ?Pergjigja eshte jo.Keshtu eshte edhe Gjermania me Austrin,Franca me Belgjiken etj.
    Po cfare po flisni.Ne duhet te mburremi me ate qe jemi dardan .Ma lehte e kemi si dy kombe se sa si nej komb .
    Bashkimi e ben fuqin, un po te kuptoj se ku don te dalesh por nese e merr shembull Edi Ramen, te tjeret e marrin shembull Fatmir Limen dhe cili prej dyve ne kete rast do t'ishte me i mir ? Dardani apo Iliri ?! Kjo teoria yte s'qendron per nje arsye se se pari ke mar shembull serbin qe luftoi kroacin dhe bosnjen ne menyr barbare, e kjo per mua nenkupton qe ne ndaj shqiperis duhet te jemi te mbyllur dhe kur te vie puna tek interesat shteterore te jemi ferm ! Dhe mos te kete kurrfar kompromisi saqe te shkojm deri tek masakrimet e njeri tjetrit !

Mere shembull Ameriken, ato jan 52 shtete te bashkuara, tani merre shembull Evropen, jan mbi 27 shtete qe jan bashkuar dhe ne jemi ne kete nivel saqe me par deshirojm te bashkohemi me keto 27 shtete ku perfshihen edhe greket, polonezet, portugezet etj kombe, se sa te bashkohemi me Shqiperin qe kem nje gjuhe, nje komb, nje flamur, nje rac, tradit e nje nje kultur !

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    E po nuk do i gjesh se ketu ka vetem shqiptar.......................................... ......................................
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Në një humor të mëhershëm , Leci i pat thon Qumilit
    "Veq mosh e nxofsha , se pa ja shky gojen infalcionit nuk e lo"
    E Qumili i pat thon: " Ishalla e nxen"

Edhe une tash po i thon kti djalit qe po i kërkon dardanët , ishalla i gjon...

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •