Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 58
    i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga gloreta Lexo Postimin
    po ce do ai ben vete gabime. Mos e vrit mendjen hic
    qenie njerzore dhe une i shkreti gaboj dhe une .......... por une sbej 2 here tnjejtin gabim.

P.S; Dhe i her ngushllime familjeve te idioteve.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

***VIP***
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Citim Postuar më parë nga smokkie Lexo Postimin
    Ngushellime familjeve.
    Ne nje pike jam dakort me Gostivari_usa: meshkujt nga Elbasani jane kafshe te pazbutura, pa hyre ne hollesira, e them nga pervoja. Nga ana tjeter, ne pergjithesi femrat trajtohen ne menyre shume mizore ne allvani.
    Tani, qe te jemi korrekte, ngjarje te tilla ndodhin gjithandej, jo vetem ne El apo Shqiperi, por meqenese ndodhi ketu po shkruajme rreth kesaj ngjarje !
    Nga i njeh meshkujt nga Elbasani ti? Ky gomari kish vajt nga Vlora ne Elbasan me qellim; ti thua meshkujt nga Elbasani jane kafshe te pazbutura. Sa per ate rastin qe thote Gostivari; ata ma ha mendja do kene qene ose nga fshatrat e elbasanit qe kishin zbrit me kap ndonje konviktore; ose cuna konviktore qe duan te hiqen si cuna qyteti. Sa per cunat e Elbasanit (lindur e rritur ne qytet) i ke te gjithe me kulture.
    Moderator, e di vet ti...

***VIP***
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Nuk e kisha fjalen per meshkujt e Elbasanit, por per ato qe vinin nga Veriu i Shqiperise.
    Elbasanasit ishin njerez me kulture dhe ndergjegje te larte, e kam fjalen per Elbasanasit puro, e per ato "elbasanasit" e ardhur ne elbasan ngo cdo cep i shqiperise pas ndertimit te shkritores, ata nuk jane ELBASANAS!!!

GV_USA

P.S."Per Elbasanasit puro, kam respekt te vecante!!!"
    Nuk e lexova kete; ta paska dhene vete pergjigjen Gostivari.
    Moderator, e di vet ti...

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Ai qe te vret te do, keshtu eshte fjala e urte shqiptare. Mesa duket ky djali paska qene edhe shume narçiz!
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

plaç te preft Maska e PLaku-i-Detit
    Anëtarësuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    175

Ngushellime Familjeve

Ngushellimet e mija familjarve. Me durim uroj ta kalojne kete tragjedi qe femijet se kane menduar gjate ashtu sic kane bere edhe raste te tjerve te dashuruar nder vite.

Doja te shtoja dhe dy pika per ju replikantet shqiptare :

1 - Sa per titullin qe " masaker" mund te jete gabim por ne vend te merreni me ate merruni me thelbin e temes.

2 - ju lutem mos beni replika ne tema te tilla kur mund te mjaftoheni me ate qe i ka zakon shqiptarit.

Mirupafshim
    " not yet "

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anëtarësuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    GV_USA

P.S."Per Elbasanasit puro, kam respekt te vecante!!!"
    Ne fakt ato Elbasanllinjt puro jane me budallenjte, te tjeret jane esence pak me e holluar.

Sa per temen,ajo qe mund them eshte ngushellime per te dy familiet, keqardhje per vajzen dhe sa me shpejt denimi me vdekje, ndryshe nuk ka karar.
    Injoranca nuk zhduket me top

i/e larguar
    Anëtarësuar
    08-06-2004
    Postime
    105
    nuk ka nevoj me na vra hasmi ne shqiptaret,mjafton te na i hapin depot nje her ne 10 vjet,qe te mos mbetemi pa arme,pa ne vrasim njeri-tjetrin.

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    Citim Postuar më parë nga PLaku-i-Detit Lexo Postimin
    Ngushellimet e mija familjarve. Me durim uroj ta kalojne kete tragjedi qe femijet se kane menduar gjate ashtu sic kane bere edhe raste te tjerve te dashuruar nder vite.

Doja te shtoja dhe dy pika per ju replikantet shqiptare :

1 - Sa per titullin qe " masaker" mund te jete gabim por ne vend te merreni me ate merruni me thelbin e temes.

2 - ju lutem mos beni replika ne tema te tilla kur mund te mjaftoheni me ate qe i ka zakon shqiptarit.

Mirupafshim
    Kurse une do shtoja qe mos zgerdhini dhembet me fatkeqesi te tjetrit...
    Boll grite sallate moralofillozofike...

Perjashtuar Maska e morrison
    Anëtarësuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Njeri vret shokun per facebook, tjetri vret kot nje vajze. Qeverite shqiptare shkojne e vijne e nje gje qe eshte paresore nuk e bejne kurre--mbledhja e armeve! Per sa kohe qe do te kete arme ne duart e popullsise ne kete vend, vrasjet e gjaku nuk do te ndahet kurre. Ky vend nuk ka siguri jete, sidomos me keta shpellare qe te vrasin per nje shikim.
    Edvin problemi eshte social, dhe per kete nuk faj kta dy te rinjt, por e kane legenat qe qeverisin ktu e 20 vjet. Asnjehere ktu e 20 vjet nuk jane shqyrtuar problemet sociale dhe te gjenden zgjidhje per to. E keqja fillon qe nga edukimi familjar deri te bankat e shkolles e tek kanalet televizive.... etj qe besoj i ke parasysh vete...

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga EDLIN Lexo Postimin
    Kurse une do shtoja qe mos zgerdhini dhembet me fatkeqesi te tjetrit...
    Boll grite sallate moralofillozofike...
    o edlino ........ ende se kuptove ........ se ajo nuk eshte fatkeqesi por idiotsi.

pra vle te thuhet: "Mos zgedhini dhembet me idiotsine e tjetrit" sma do menja, prandaj zgerdhini dhembet.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •