Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 58
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Kam studjuar vete ne Elbasan.
    Dhe ate qe kam verejtur eshte eshte se djemt e shqiperise ne pergjithesi i trajtonin vajzat ne nje menyre jashtzakonisht te ulet, sikur vajzat per to nuk paraqisnin figure njerezore, por kafshe.

Me syte e mij ka pa cuna qe i kapnin vajzat per flokesh vetem e vetem se ajo nuk tregonte interes per te. Personalisht jam kacafytyr disa here me keta monstra te cilet shumica e tyre me keqardhje e then ishin nga veriu i Shqiperise.
    Ne party nese mund ta quaj keshtu e organizuar nga studentet e Elbasanit, vajta me ca shoke dhe shoqe ne kete party.
    Tani vajza qe me shoqeronte mua ishte librazhdase, ne ishim te ulur ne tavoline dhe nje cun vjen dhe e fton per te vallezuar dhe kjo e refuzoi, vetem pse kjo e refuzoi ai e kapi per flokesh sikur me qene ajo kafshe. Une me shoket e mije qe ishim ne talovine reaguam, ndersa bisha mundoheshte te kapet me ne.
    Nejse nderhyjne ca cuna tjere dhe na ndane. te njejten nate ai gomari mblodhi me shum se 40 gomer tjere dhe erdhen ne dhomen e konviktit ku banonim ne me thika e ku ta di une se cfar.
    Ne ishim kater persona ne dhome , arritem te mbajme dren te mbyllur deri sa erdhi policia.
    Une dhe shoket e mij kishim miq te forte ne Elbasan, miq te cilet i respektoj sot e kesaj dite edhe pse ka vite qe nuk i kam pa, por me te cilet me deshiren me te madhe do ta pije nje kafe ne cdo kohe te dites.
    Nejse u treguam ketyre miqve tane se cfar ndodhi, te njejtet miq shkuan dh i kapen keta gomeret dhe i zhedepen mire , ua bene shpinen me te bute se barku.
    Pastaj te shikoje , kur kalonin prane nesh mbanin koken ulur si gomere qe ishin.

E tregoj kete histori, sepse me vjen shum keq vdekjen e kesaj vajze, dhe ne te njejten kohe dua qe mashkujt shqipater te shqiperise te senzibilizohen dhe te kuptojne se femrat nuk jane kafshe, se femrat duhet respektuar pa marre parasysh se cfar vendimi sjellin ato. Duhet te respektohen femrat dhe njekohesihst vendimet qe marrin ato, qofte ato vendime te jene kunder deshirave tona.

Nuk vritet nje femer vetem e vetem se nuk deshiron te kaloj me mua ose me dike tjeter.
    Eshte turp i madh kjo qe ndodh ne shqiperi, jetojme ne shekullin 21 dhe ne shqiperi akoma ka asi burra qe femrat i trajtojne sikur me jetuar ne shekullin 1 te eres sone.

Zoti i falte xhenetin asaj vajzes, ndersa atij idiotit qe i ka marre jeten ne moshen me te bukur , i falte ferrin pergjithmone.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

......................... Maska e Pogradecari
    Anëtarësuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540
    Citim Postuar më parë nga SONNE Lexo Postimin
    ngushellimet e mia familjes se vajzes esht per te ardhur keq ku jemi katandis si komb

nuk jemi katandisur keshtu kemi qene

bile dhe emrin shqipetar qe kemi marre do te thote femijet shqiponjes

sa per dijeni shqiponja lind dy (2) zogj te vegjel por vetem njeri me i forti mbijeton duke shqyer masakruar zogun tjeter (vellane ,motren) ne syte e nenes

shendet e para

Walk a little slower... Maska e ♥ Ela ♥
    Anëtarësuar
    11-07-2009
    Postime
    369
    Si arrin te futet nje njeri i paidentifikuar dhe i armatosur ne oborrin e shkolles? Ka apo ska roje?

Po pune "ciliminjsh" kur i thone... per mustaqet e Çelos.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    e de mos beni panik, se nuk eshte i gjithe kombi ashtu. ja na doli nje frikacak qe vrau nje femer pa arme dhe iku me vrap. ky eshte nje rast ne 1 vit. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Opo ci keni keto manira more, nje krim ordiner mos te ndodhi se me vrap rendni ti fusni gjithe shqiptaret ne nje thes? Po pse mo djema ne perendim a amerik nuk ndodhin krime te tille, bile edhe me keq se kjo e sotmja te ne kane pas ndodh. Kur ishte rasti i fundit qe e beri kasapan universitetin ai kinezi? Ca do te thote kjo qe gjithe amerikano-kinezet jane egersira? Rrethi shqiptar qe me rrethon mua eshte i i perbere nga njerez punetor, te ndershem, dhe me moral, ne pjesen me derrmuese te tij. E te jeni te bindur, qe nuk eshte rreth i vogel.Edhe ne Tirane qe jetojme, njerezit jane civilizuar dhe kane dryshuar goxha me kalimin e viteve. Sa qef keni ti dramatizoni gjerat more. S'guxon robi te lexoj ndonje artikull, qe shqiptari vodhi ndonje cumcakiz ne ndonje ushqimore, se me vrap leshoheni per te na nxjere te gjithe kriminela e kanibala. Ku ne te njejten kohe, behet fjale vetem per nje pakic te vogel te ketyre monstrave.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    o zot se cpo nigjojme iken femija sa hap e myll syte.................ngushellime families

Masaker?! Te ishin te gjitha "masakrat" keshtu, eh sa mire do ishte.

Nje djale vrau nje vajze per ceshtje dashurie. As i pari dhe as i fundit. Kushedi sa raste te tilla kane ndodhur sot neper bote, keshtu qe mos e eksagjeroni kaq shume. Uroj qe t'i rregullojne gjerat atje ku kane shkuar tani.

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Ngushellime familjeve.
    Ne nje pike jam dakort me Gostivari_usa: meshkujt nga Elbasani jane kafshe te pazbutura, pa hyre ne hollesira, e them nga pervoja. Nga ana tjeter, ne pergjithesi femrat trajtohen ne menyre shume mizore ne allvani.
    Tani, qe te jemi korrekte, ngjarje te tilla ndodhin gjithandej, jo vetem ne El apo Shqiperi, por meqenese ndodhi ketu po shkruajme rreth kesaj ngjarje !
    Cdo gje eshte relative...

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga smokkie Lexo Postimin
    Ngushellime familjeve.
    Ne nje pike jam dakort me Gostivari_usa: meshkujt nga Elbasani jane kafshe te pazbutura, pa hyre ne hollesira, e them nga pervoja. Nga ana tjeter, ne pergjithesi femrat trajtohen ne menyre shume mizore ne allvani.
    Tani, qe te jemi korrekte, ngjarje te tilla ndodhin gjithandej, jo vetem ne El apo Shqiperi, por meqenese ndodhi ketu po shkruajme rreth kesaj ngjarje !
    Nuk e kisha fjalen per meshkujt e Elbasanit, por per ato qe vinin nga Veriu i Shqiperise.
    Elbasanasit ishin njerez me kulture dhe ndergjegje te larte, e kam fjalen per Elbasanasit puro, e per ato "elbasanasit" e ardhur ne elbasan ngo cdo cep i shqiperise pas ndertimit te shkritores, ata nuk jane ELBASANAS!!!

GV_USA

P.S."Per Elbasanasit puro, kam respekt te vecante!!!"
    WE WILL NOT GO DOWN!

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Nuk e kisha fjalen per meshkujt e Elbasanit
    Atehere te me falesh.
    Une e kisha per aborigjenet.
    Cdo gje eshte relative...

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •