Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 58
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Bravo Policia qe shpejt e ka ndjekur kriminelin nga vlora.
    dhe Bravo qe e ka detyruar te vrase vehten ky kriminel..
    Por shum keq.. qe ky gango vlore nuk eshte zene ne rrugen Vlor-Elbasan me kobure..
    Shum keq qe vajza qe patjeter e ka ditur se ai e kercenon..nuk eshte lajmeruar me kohe tek Shkolla... Familja apo Policia..

shum keq qe drejtoret e shkollave nuk dine ti ruajne vajzat..
    qe nuk i ruajne nga gangot qe livadhisin oborreve e koridoreve.. te shkollave.. e qe nuk punojne me vajzat qe tu a tregojne se.. po te flisni hapur me zyshat e mesuesit.. oj vajza.. kok trasha.. i dilet se keqes perpara..

po pse e merr guximin ki lahperi.. per ti vajtur e per ta vrare nje vajze..

SEPSE eshte hequr ligji qe denon me VDEKJE kriminelet..

Mungesa e ketij ligji..po vret per dite njerez te pafajshem..

..

si perfundim..

vaza vajza.. kujdes nga gangot e shqiperise e kosoves e kudo ku ka shqiptare.. se shqipua eshte i eger.. barbar..shtaze.. i pabese e zagar.. burracak e katundar.. taleban e kanibal..

nje shembull..
    te gjitha vajzat ne greve qe u bene per spital.. e dine se ai edvini djall.. i ka thyer nofullat rudines geraqines..
    dhe terr syri sju a ben..
    kulmi..

..

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga Don't Lexo Postimin
    Sështë nënforumi i humorit ky

angelina o2
    lol

ashu ... po pse postohen tema humoristike ne kete nenforum ?
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Ngjarje tragjike kjo vrasja.Gjynah.

p.s.masaker quhet kur vritet nje numer me i madh i njerezve.
    o rob zoti ....... masaker quhet kur nje person (apo shume persona) vritet (apo vriten) ne form cnjerezore.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    shqipetaret jane rob trashe dhe ketej u ngjiten femrave ne mes londres si **** se kujtojne se kapen me zorr

***VIP***
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    Bravo Policia qe shpejt e ka ndjekur kriminelin nga vlora.
    dhe Bravo qe e ka detyruar te vrase vehten ky kriminel..
    Por shum keq.. qe ky gango vlore nuk eshte zene ne rrugen Vlor-Elbasan me kobure..
    Shum keq qe vajza qe patjeter e ka ditur se ai e kercenon..nuk eshte lajmeruar me kohe tek Shkolla... Familja apo Policia..

shum keq qe drejtoret e shkollave nuk dine ti ruajne vajzat..
    qe nuk i ruajne nga gangot qe livadhisin oborreve e koridoreve.. te shkollave.. e qe nuk punojne me vajzat qe tu a tregojne se.. po te flisni hapur me zyshat e mesuesit.. oj vajza.. kok trasha.. i dilet se keqes perpara..

po pse e merr guximin ki lahperi.. per ti vajtur e per ta vrare nje vajze..

SEPSE eshte hequr ligji qe denon me VDEKJE kriminelet..

Mungesa e ketij ligji..po vret per dite njerez te pafajshem..

..

si perfundim..

vaza vajza.. kujdes nga gangot e shqiperise e kosoves e kudo ku ka shqiptare.. se shqipua eshte i eger.. barbar..shtaze.. i pabese e zagar.. burracak e katundar.. taleban e kanibal..

nje shembull..
    te gjitha vajzat ne greve qe u bene per spital.. e dine se ai edvini djall.. i ka thyer nofullat rudines geraqines..
    dhe terr syri sju a ben..
    kulmi..

..

Po si nuk le nje postim pa e nxjerre muhabetin te politika. Si mundesh te shfytezosh nje ngjarje te tille dhe ta lidhesh prape me politike per bindjet e tua donkishoteske. Une vete jam nga Elbasani edhe nje ngjarje e tille te hidheron pa mase. Ne lule te rinise ta merr jeten tjetri. Por edhe ajo qe thua ti brari "denimi me vdekje" nuk eshte zgjidhje.
    Psh: shumica e vendeve europiane nuk e kane denimin me vdekje por perseri nuk kane kaq shume vrasje/popullate sa ka shqiperia. Prandaj problemi duhet gjetur tek vetja jone. Une mendoj se problemi eshte kultura jone e pergjithshme. Ketu nuk e kam fjalen per edukimin apo kulturen familjare; por per zakonet e vjetra te shqiptarit; zakone sa te mira dhe te keqija ne te njejten kohe. Problemi eshte ajo egoja e shqiptarit per te qene "macho"; kanunor; "nderi i burrit"; ideja e shqiptarit e te qenit "burre". Burri ne eposin e shqiptarit mban kobure ne brez dhe vret per "nderin". Fjalen nder e vura ne thonjeza se nuk ka te beje asgje me nderin e vertete. Me keqardhje them se kemi nje mentalitet kafsheror dhe ky mentalitet do breza qe te zhduket; prandaj ne shoqerine shqiptare gjera te tilla ndodhin dhe do vazhdojne te ndodhin.
    Moderator, e di vet ti...

Citim Postuar më parë nga ^SHIU^ Lexo Postimin
    Po si nuk le nje postim pa e nxjerre muhabetin te politika. Si mundesh te shfytezosh nje ngjarje te tille dhe ta lidhesh prape me politike per bindjet e tua donkishoteske. Une vete jam nga Elbasani edhe nje ngjarje e tille te hidheron pa mase. Ne lule te rinise ta merr jeten tjetri. Por edhe ajo qe thua ti brari "denimi me vdekje" nuk eshte zgjidhje.
    Psh: shumica e vendeve europiane nuk e kane denimin me vdekje por perseri nuk kane kaq shume vrasje/popullate sa ka shqiperia. Prandaj problemi duhet gjetur tek vetja jone. Une mendoj se problemi eshte kultura jone e pergjithshme. Ketu nuk e kam fjalen per edukimin apo kulturen familjare; por per zakonet e vjetra te shqiptarit; zakone sa te mira dhe te keqija ne te njejten kohe. Problemi eshte ajo egoja e shqiptarit per te qene "macho"; kanunor; "nderi i burrit"; ideja e shqiptarit e te qenit "burre". Burri ne eposin e shqiptarit mban kobure ne brez dhe vret per "nderin". Fjalen nder e vura ne thonjeza se nuk ka te beje asgje me nderin e vertete. Me keqardhje them se kemi nje mentalitet kafsheror dhe ky mentalitet do breza qe te zhduket; prandaj ne shoqerine shqiptare gjera te tilla ndodhin dhe do vazhdojne te ndodhin.
    Lere Brarin, po turp te kesh ti qe ja lexon

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Njeri vret shokun per facebook, tjetri vret kot nje vajze. Qeverite shqiptare shkojne e vijne e nje gje qe eshte paresore nuk e bejne kurre--mbledhja e armeve! Per sa kohe qe do te kete arme ne duart e popullsise ne kete vend, vrasjet e gjaku nuk do te ndahet kurre. Ky vend nuk ka siguri jete, sidomos me keta shpellare qe te vrasin per nje shikim.

MASAKËR f. sh.
    Vrasje e therje e njerëzve të pambrojtur në masë
    dhe në mënyrë mizore; shfarosje në masë;
    kasaphanë, kërdi, mizori. Masakër e madhe (e
    shëmtuar). Masakrat e fashistëve. Bëri masakra.

Persa i perket detyres se qeverise, ajo s'ka c'te beje... se ai djali, po te mos kish patur pistolete, do kish patur thike, po te mos kish patur thike, do kish patur biçak... e kish ndare mendjen tjetri.

Eshte dicka e tmerrshme, patjeter: "Ngushellime te dyja familjeve" - veç kaq mund te thuhet.
    Quare id faciam, fortasse requiris...

¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar më parë nga Pogradecari Lexo Postimin
    Nga të dhënat e para mësohet se mes dy të rinjve ka pasur një lidhje, por më pas janë ndarë. Kjo me sa duket ka ngjallur edhe irritimin e djalit nga Vlora i cili ka udhëtuar me armë në brez drejt Elbasanit për të ekzekutuar ish-të dashurën.
    Sedra labike edhe posesiviteti dashuripates mashkullor kombimin i keq ne kete rast!

Sa keq, kaq te rinj! U be jeta si te jete flete fletoreje, qe e gris kur te teket. :/ Sa keq.

eldushka, ate pergjithesimin pak me siper e ke komplet te gabuar. Mos spekullo me tragjedi te tilla, madje, mos spekullo me asgje. Ai djali mund te kish qene edhe nga Lushnja, apo gjetke, por s'do kish patur hic rendesi. Nejse...
    Quare id faciam, fortasse requiris...

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •