Close
Faqja 20 prej 23 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 222
    i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Me falni per nderhyrjen,edhe pse jam tifoz gjerman.
    Nuk i pati fajet Maradona ne lojen kunder gjermaneve.Maradona nuk ju tha lojtareve silluni si te ishit top modela neper fushe.
    Jane lojtaret ata qe e ndiejne veten teper "superior"ndaj tjereve sepse eekipet ne te cilat luajne i kane bere kesisoj.E futbolli nuk eshte manikinizem dhe shetitje ne bar te gjelberte,por eshte angazhim i madh,te cilin keta nuk e bene.
    Ne lojen kunder gjjermaneve nuk eshte pse lojtaret nuk luajten mire por gjermania ishte e paarritshme per lojtaret e Argjentines.Nuk luajne milionat qe mbajne ne shpine lojtaret e Argjentines.Shumica e lojtareve jane yje ne klubet e tyre e keto klube jane klube biznesi ku paguhen dhjetra e qindra miliona per te blere lojtare,jo pse ia vlejne keta lojtare por per biznes,reklama,etj etj.Mu dhimbs Messi por si duket edhe ai ka nisur te "infektohet"nga fama.
    Keshtuqe mos i hudhni fajin Maradones sepse edhe po ti kishte edhe tjere lojtar s`do bente gje.Me lojtar qe dashurohen ne vetveten e tyre smund te behesh kampion.Shembull Real Madrid,dhe sivjet Barca.Lojtar narcisoida.

P.S.Vjosa shkolla e Ajaxit eshte shkolle qe i lakmojne te gjitha ekipet boterore.Po te behej ligji qe ne nje ekip mbi 3 lojtar te huaj te mos jene ne ekip, Ajaxi c`do te dytin vit do behej kampion Evrope.

Edhe diqka.Ky Demichelis shkoi deri ne finale te Champions League.Po te bente gabime katastrofale te cilat tash i mveshen sdo shkonte deri aty.Eshte nder lojtaret me te mire qe ka Argjentina.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fattlumi : 05-07-2010 më 19:04

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Me duket se ju kuptoni ato qe doni.Une nuk thash qe Ajaxi nuk ka shkolle edhe nuk ka patur skuader.Une them qe pas 96 shtes ajaksi eshte skuadra e trete ne Hollande .Ca lidhje ka Ajaxi i viteve te fundit me Ajaxin e viteve 90 apo me ajaksin e viteve 70 te vetem gje qe kane te perbeshket eshte vetem ngjyrat e fanelles as edhe stadjumi.Keto vitet e fundit kane Kaluar lojtare si Charisteas edhe Anastasiu qe keta nuk bene karrjere ne skuadrat e medha greke edhe lozen te Ajaksi mendohu sa keq eshte katandisur kjo skuader.Kurse ai tjetri mburret me lojtaret qe lozin tani tek Ajaxi qe i rref edhe Sllavia e Prages me Debrecenin e Hungarise.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc Lexo Postimin
    Tashti e gjetet ju arsyen Cambiasso, Zanetti, Milito, G.Milito...se kur morali dhe hunda e Maradones ishte ne maj te qiellit perpara ndeshjes me Gjermanin, te gjith flisnin sa thelle do fitonte Argjentina sesa pse keta lojtar siper nuk ishin ne ekip.
    Tashti qe erdhi eliminimi i turpshem, te gjith ne tren me te njejtin arsye.
    Para se të fillonte Botërori;
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...95&postcount=7

Messi zhgenjeu sepse tek Argjentina nuk i ka topat dhe aksionet llokum si tek Barcelona. E njejta arsye pse Rooney zhgenjeu me Angline, por tek Man Utd. eshte super yll. Ne kombetare keta lojtar vraponin deri ne mesfushe per me mare topin, kurse ne klubet e tyre e gjith mesfusha luan 'eskluzivisht' per ta. Pra, eshte sistem komplet i ndryshem me cfare luajn ne klub dhe kombetare.
    Kur vjen koha per te sakrifikuar me shume edhe ata qe mbahen te medhenj, nuk arrijn te bejn dot as 1 gol. Edhe mos ja hidhni fajin Maradones pse Messi na doli kaq i trishtuar, sic e kan then te gjith ketu, loja nuk bazoet nga nje lojtar individual por nga ekipi.
    Gjatë Botërorit; (mos përsëritem)
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...postcount=1152
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=136
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=139

Pas eliminimit të Argentinës;
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=183

Je dakort me këto, apo sje?

Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    P.S.Po te behej ligji qe ne nje ekip mbi 3 lojtar te huaj te mos jene ne ekip, Ajaxi c`do te dytin vit do behej kampion Evrope.[/B]
    Po të bëhej ai ligj, nuk do kishe shanca Ajaxi asnjëherë të bëhej kampion Evrope para Barcelonës. :)

Pavarësisht eliminimit të Argentinës, një numër i madh tifozësh dolën i pritën në aeroport lojtarët duke i mbështetur sikur ta kishin fituar kupën e botës. Bravo u qoftë ;)

Foto;

#VamosArgentina

Wãy øf tħé Ðàwņ Maska e _Elena_
    Anëtarësuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    O ti Ylli lart mbriten te casa ata?
    Ľøšŧ ïŋ Ťħøûġħŧ

나는 당신이 정말 싫어

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Ëhë

<3
    #VamosArgentina

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Me falni per nderhyrjen,edhe pse jam tifoz gjerman.
    Nuk i pati fajet Maradona ne lojen kunder gjermaneve.Maradona nuk ju tha lojtareve silluni si te ishit top modela neper fushe.
    Jane lojtaret ata qe e ndiejne veten teper "superior"ndaj tjereve sepse eekipet ne te cilat luajne i kane bere kesisoj.E futbolli nuk eshte manikinizem dhe shetitje ne bar te gjelberte,por eshte angazhim i madh,te cilin keta nuk e bene.
    Ne lojen kunder gjjermaneve nuk eshte pse lojtaret nuk luajten mire por gjermania ishte e paarritshme per lojtaret e Argjentines.Nuk luajne milionat qe mbajne ne shpine lojtaret e Argjentines.Shumica e lojtareve jane yje ne klubet e tyre e keto klube jane klube biznesi ku paguhen dhjetra e qindra miliona per te blere lojtare,jo pse ia vlejne keta lojtare por per biznes,reklama,etj etj.Mu dhimbs Messi por si duket edhe ai ka nisur te "infektohet"nga fama.
    Keshtuqe mos i hudhni fajin Maradones sepse edhe po ti kishte edhe tjere lojtar s`do bente gje.Me lojtar qe dashurohen ne vetveten e tyre smund te behesh kampion.Shembull Real Madrid,dhe sivjet Barca.Lojtar narcisoida.

P.S.Vjosa shkolla e Ajaxit eshte shkolle qe i lakmojne te gjitha ekipet boterore.Po te behej ligji qe ne nje ekip mbi 3 lojtar te huaj te mos jene ne ekip, Ajaxi c`do te dytin vit do behej kampion Evrope.

Edhe diqka.Ky Demichelis shkoi deri ne finale te Champions League.Po te bente gabime katastrofale te cilat tash i mveshen sdo shkonte deri aty.Eshte nder lojtaret me te mire qe ka Argjentina.
    komentet e tua jane komplet jashte orbites , por skam kohe ti futem nje per nje , se sinqerisht po mu duka humbje kohe

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Ngushellime te gjitheve, gjynah qe nje skuader me aq shume talent te lihet pa trajner!
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    komentet e tua jane komplet jashte orbites , por skam kohe ti futem nje per nje , se sinqerisht po mu duka humbje kohe
    Komenti im eshte ashtu sikurse lojtaret dhe ekipet e juaja favorite me lojtare jashtetoksor qe nuk kaluan as fazen e grupeve.

student njohurie Maska e Ilyas
    Anëtarësuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    diku larg
    Postime
    52
    ................
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ilyas : 06-07-2010 më 06:34
    Ditë e re, kismeti i ri

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Pse a mendoni ju se D.Milito është më i fort se Higuain? Cili ka gola më shumë në këtë WM prej lojtarve të Argjentinës. Kurr s'smujë me krahasu Militon me Higuainin.

Unë e thash me një postim .. cfar lojtar të fort ka Argjentina duhet me u fut në fush pa treiner fare se të gjithë janë kamptiona nëpër vende të ndryshme!
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Faqja 20 prej 23 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •