Close
Faqja 6 prej 23 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 222
    Citim Postuar më parë nga thekthi Lexo Postimin
    Bastin e ke të fituar! (Mos haro një të qerasme :P )

P.S; Edhe diçka tjetër, as ato skuadrat që bën ti tifo nuk e fitojnë Botërorin sivjet. Sorry
    Me qafsh kush te ka genjyer? Sa per kete Messi-n tend, cfare do bej i vetem ky kur pjesen tjeter te skuadres e keni berrnut?

Ore se me beri pershtypje, sa te dashur e keni trainierin. Ngeli duke i puthur lojtaret dhe kur i nderronte. Ndoshta jane pasojat e droges, s'ka faj.

P.S. Po ti ca dreq tifozi je qe behesh me skuadren e nje vendi se qe andej eshte lojtari jot i preferuar? Shiko qe s'merr vesh nga futbolli.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Me qafsh kush te ka genjyer? Sa per kete Messi-n tend, cfare do bej i vetem ky kur pjesen tjeter te skuadres e keni berrnut?
    Askush :D , nuk e kemi dhe aq berrnut skuadrën mos na ofendo :P , Messi do japi spektakël, do bëj mrekullira dhe do e çoj Argentinën të festoj në fund. Qashtu :D

Ore se me beri pershtypje, sa te dashur e keni trainierin. Ngeli duke i puthur lojtaret dhe kur i nderronte. Ndoshta jane pasojat e droges, s'ka faj. :D
    I ka si djemt e vet :p, u jep motivim për të ecur përpara hihi.

P.S. Po ti ca dreq tifozi je qe behesh me skuadren e nje vendi se qe andej eshte lojtari jot i preferuar? Shiko qe s'merr vesh nga futbolli. :(
    Unë kur kam bërë tifo për Argentinën atëherë Messi nuk ka luajtur, nuk jam bërë sivjet tifoz se luan Messi. Tani ky është një fat shumë i mirë që lojtari më i mirë në botë të jetë Argentinez dhe të luaj për "skuadrat" që unë bëj tifo. :) A ka më mirë? :P

Vamos Argentina!
    #VamosArgentina

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar më parë nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    O Vjosa e pe kush qe Messi ??????????????????

E pate dhe ju "kritiket" kush qe Messi !!!!

Vjosa i pe ate plehrat qe fitojn botorin dhe pa Messin ?????? Se ai Di Maria keci nuk e kishte iden po luante apo po bente vrap anes fushes !!!! Apo ai Tevez legeni qe donte te bente si lojtar i madh, ti tregonte gjasme Messit qe dhe ky di te luaj !!!! e mbante shum topin dhe hera heres e humbiste si nje amator.
    Gutierez nuk eshte per tu grumbulluar ne 23-she, maradon karagjozi e fut ne formacion.
    Apo ai Higguan qe i humbiste golat thjesht sa per ti shtyr ne porte !!!!

Une di qe sonte ka luajtur vetem Messi, Messi dhe vetem Messi.
    Per ndeshien e te shtunes ke plotesish te drejete te gjithe lojtaret prisnin ti bente te gjitha Messi.Higuain-Tevez-Di maria-Gutieres jane lojtare klasi nuk e di ca u be ate ndeshie me ata.Shpresoj te ndrishoje pak situata se nuk mundet ti beje te gjitha Messi.Loz Messi nuk lozin ata.Nuk loz Messi lozin ata nuk e kuptoj kete gje thene he se kemi Messin do ti beje ai te gjitha.Ne nuk lozen te gjithe bashke si nje skuader s'kane per te bere as edhe nje gje .

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    FIFA: Goli i Heinzes ështe ‘ilegal’

Argjentina duket të ketë shpëtuar nga barazimi skandaloz ndaj Nigerisë, pasi që goli i vetëm i shënuar në atë takim nga Gabriel Heinze, sipas FIFA-s është dashur të anulohej nga arbitri kryesor i atij takimi, Wolfgang Stark.
    Një analizë e hollësishme pas ndeshjes nga FIFA, ka bërë që këta të fundit të konsiderojnë se goli është dashur të anulohej dhe të mos pranohej nga Stark, pasi që mbrojtësi argjentinas Walter Samuel e mbajti për fanelle markuesin e Heinzes, nigerianin Chinedu Obasi, duke mundësuar që Heinze të shënojë golin e fitores për Argjentinën. Mirëpo tash është vonë për Nigerinë.

FIFA ua ka tërhequr vërejtjen gjyqtarëve të saj që të kenë kujdes gjatë goditjeve të lira dhe kornerëve, në të cilat ndodhin fërkime të shumta brenda zonës.

PS : Ja si fitojnë plehrat , turp

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga The.ReaL Lexo Postimin

Argjentina duket të ketë shpëtuar nga barazimi skandaloz ndaj Nigerisë, pasi që goli i vetëm i shënuar në atë takim nga Gabriel Heinze, sipas FIFA-s është dashur të anulohej nga arbitri kryesor i atij takimi, Wolfgang Stark.
    Një analizë e hollësishme pas ndeshjes nga FIFA, ka bërë që këta të fundit të konsiderojnë se goli është dashur të anulohej dhe të mos pranohej nga Stark, pasi që mbrojtësi argjentinas Walter Samuel e mbajti për fanelle markuesin e Heinzes, nigerianin Chinedu Obasi, duke mundësuar që Heinze të shënojë golin e fitores për Argjentinën. Mirëpo tash është vonë për Nigerinë.

FIFA ua ka tërhequr vërejtjen gjyqtarëve të saj që të kenë kujdes gjatë goditjeve të lira dhe kornerëve, në të cilat ndodhin fërkime të shumta brenda zonës.

futja kot, i tillë është futbolli. Goli u bë në minutën e 5-të, në mos atëherë goli do të vinte më vonë sepse Argjentina sulmoi gjatë gjithë ndeshjes.
    Life's too short to remove USB safely.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

por.dhe ne uje..

e paska gjete fifa te kritikoje tani..samuel e pengoi at murrakun por edhe me flete te ishte murraku skishte cka te bente..ishte larg..

argjentina nuk shkelqeu ne ndeshjen e pare..sepse mos kujtoni se luajti me shqiperine..luajti me shqiponjat e nigerise..zezaket jane gjithmone ne forme te mire fizike..pastaj heroi i kesaj ndeshje ishte ai majmuni i portes qe ja mohoi mesit 5 gola..po te ishte portieri i anglise sot argjentina do ishte ekipi qe kishte shenuar me shume gola..

gjithsesi maradona dhe djemt e tij duhen vleresuar me noten shume mire...si ndeshje e pare qe ishte ishte mjaft e mire..mjafton ti jape nje shuplake te forte korese dhe e ke ne krye te grupit duke pritur karrocat invalide te ekipeve te tjera..besoj se ky eshte boterori i argjentinasve..veq ishalla e korigjon pak formacionin dhe do e shihni...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376

Fifa me ate bastardin Blater ate dobicin e Atij Brazilianit Avelaxhes mos te flasi mos te kujtoj une ate penalltine qe i dha Me Turqine ne 2002shin qe ra lojtari 20 metra para zones edhe ndaloi brenda zones e dha penallti.Ose te kuqen me teatrin e Rivoldos.Apo skandalin me Belgjiken qe shenoi gol te sakte Wilmots edhe e anulluan tha se i beri faull mbrojtesit kur ai e kish mbrojtesin me te afert 5 metra larg tij .Apo Ate golin e Amerikes me Gjermanine qe u fut Gjysem metri brenda edhe u anullua te dilin ne finale dy burdellot e atij viti Brazili me Gjermanine.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Vjosa : 16-06-2010 më 19:00

Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Maradona Show lol

Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Neser a luan a jo Veron dhe Gutierez ??

Faqja 6 prej 23 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •