2-0 Argjentina.
Nje autogol,dhe Higuain.
2-0 Argjentina.
Nje autogol,dhe Higuain.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
edhe pse me korene qe eshte dobet fare pjesa pare 2 me 0 per argjentinen
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Mos u nxitoni, pjesa e pare 2-1,Koreja shenoi ne minuten e fundit
... E ku thuhene ne karte
Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!
2-1 Eldorado,2-1.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Gabim qesharak i Demichelis, mire qe nuk jemi ne play-off se do na merrte ne qafe. Argjentina po luan shume bukur, Koreja beri i gol qyl, po varja ky eshte futbolli.
4-1 mbaron
Life's too short to remove USB safely.
blood kur postova une nuk ishte bere akoma goli korese , une thjesht pergezova tifozet e argjentines duke qene se vet jam tifoz i italise, perderisa argjentina luan bukur deshiroj nje finale itali -argjentin ose minimumi nje gjysfinale itali-argjentine di shifnim spektakel nga te dyja anet
Ndryshuar për herë të fundit nga ELDORADO : 17-06-2010 më 08:27 Arsyeja: ,,,,,,,,,,
pjesa e dyte koreanet shaqen me te rrezikshem se ne pjesen e pare,gjithashtu argjentinasit
dalje e rrezikshme dhe gjuajtje marramendese e portjerit te argjentines ,topi i gjuajtur arrin ngjitur me traversen e portes se koreanve dhe pret portjeri, direkt pas 30 sekonash super messi me nje aksion fantastik gjuan dy here ne porte dhe dyhere pritet dhe gjuajtja e trete nga nje tjeter lojtar argjentinas dhe 3-1 per argjentinen
Argjentinë - Kore J mbaron 4-1 (saç thash)
Lojë e shkëlqyer e çunave, të gjithë në formë (përveç Demichelis që bëri dy gafa, në njërën shënuan koreanët). Messi në super formë, shumë gjynah që nuk po i deli goli me gjithë atë lojë që po bën, ky Sergo Aguero që u fut tani në fund e dhiu fare, kokrra e egoistit, dy raste flagrante dhe nuk i pasoi Messit.
1/8 e siguruam si dhe vendin e parë në grup.
VAMOS MUCHACHOS!!!!
Life's too short to remove USB safely.
Krijoni Kontakt