Close
Faqja 7 prej 23 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 222
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Vamos nesër me një fitore ndaj Koreas së Jugut.

Citim Postuar më parë nga The.ReaL Lexo Postimin
    PS : Ja si fitojnë plehrat , turp
    Shko shife edhe njëherë ritransmetimin e ndeshjes, pastaj eja na trego turpin se si ka fituar Argentina.

P.S; Hudhi një sy kësaj videos edhe numëroj sa raste të pastra për gol janë krijuar nga Argentina. Gjithashtu ke mundësi ta shijosh spektaklin që dhuron mbreti i futbollit, MESSI.

http://www.as.com/futbol/video/grupo...asdasftb_3/Ves
    #VamosArgentina

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    filluan keta tifozet e rinj qe ndryshe i kane ekipet e zemres nga kombetaret .

pfffff

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Neser a luan a jo Veron dhe Gutierez ??
    Në dyshim janë, në vend të Veron pritet të luaj Maxi Rodriguez, ndërsa në vend të Gutierez mund të luaj Burdisso ose Otamendi.
    #VamosArgentina

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    filluan keta tifozet e rinj qe ndryshe i kane ekipet e zemres nga kombetaret .

pfffff

Po sikur mos te lunte Messi ne boteror me ke ekipe do ishin keta tifozat e rinj kaq te zjarrt te Argjentines?
    Il Club Più Titolato Al Mondo

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    do ishin me spanjen ....aktualisht jane me te dyja

jane kot fare.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    do ishin me spanjen ....aktualisht jane me te dyja

jane kot fare.

Mos e thuaj ate, mos e detyro thekthin qe te nxjeri dhe te tregoj pashaporten e lindjes ne Argjentine e autorizuar dhe stampuar nga Messi.

Apo e kemi gabim thekthi?
    Il Club Più Titolato Al Mondo

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Po në 94, 98, 2002 Messi nuk ka luajtur, përse paskam bo kot tifo për Argentinën?

Ore nuk jam aq shumë i fiksuar tek shtetet, por në kampionatet botërore gjithmonë e kam pasur qejf Argentinën. Se po të kisha shku të bëja tifo për ato shtetet se luajnë lojtarët e Barcës aty, u desh të ndëroj nja 5 shtete deri më tani lol. Nga Hollanda, Brazili, Spanja e me radhë.

P.S; Po ju dy pse bëni tifo për Italinë? Se atij i luajnë 6 lojtarë të Juventusit aty, ndërsa këtij tjetrit i kan mbet nja 2 të Milanit. (Unë atëherë i bie të bëj tifo për Spanjën se ka të grumbulluar 7 lojtarë nga Barca hë?) Spanja ka skuadër të kompletuar sivjet, besoj se do mbrije lart, por nuk dua ta fitoj Botërorin, Argentina dua ta fitoj. Vamos
    #VamosArgentina

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga thekthi Lexo Postimin
    Po në 94, 98, 2002 Messi nuk ka luajtur, përse paskam bo kot tifo për Argentinën?

Ore nuk jam aq shumë i fiksuar tek shtetet, por në kampionatet botërore gjithmonë e kam pasur qejf Argentinën. Se po të kisha shku të bëja tifo për ato shtetet se luajnë lojtarët e Barcës aty, u desh të ndëroj nja 5 shtete deri më tani lol. Nga Hollanda, Brazili, Spanja e me radhë.

P.S; Po ju dy pse bëni tifo për Italinë? Se atij i luajnë 6 lojtarë të Juventusit aty, ndërsa këtij tjetrit i kan mbet nja 2 të Milanit. (Unë atëherë i bie të bëj tifo për Spanjën se ka të grumbulluar 7 lojtarë nga Barca hë?) Spanja ka skuadër të kompletuar sivjet, besoj se do mbrije lart, por nuk dua ta fitoj Botërorin, Argentina dua ta fitoj. Vamos
    drejt shume e ke.

duhet pyetur edhe hizfeldi dhe raul gonzalesi.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Personalisht jam tifoz i Hollandes, por ne radhe te pare uroj qe t'a fitoj LIONEL MESSI botrorin, pasi keshtu do te cilesohet lojtari me i mire i gjithe kohrave.
    Keshtu nuk fiton vetem Messi por i gjithe futbolli i bukur.

Sikur dhe kunder Shqiperis te luante Messi une perseri do isha qe te fitonte Messi...... Per te vetem arsye : MESSI me pelqen me shume sesa futbolli vete.

Loja e Messit eshte me e bukur dhe nga vete futbolli.

MESSI, MESSI, DHE VETEM MESSI.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc Lexo Postimin
    Po sikur mos te lunte Messi ne boteror me ke ekipe do ishin keta tifozat e rinj kaq te zjarrt te Argjentines?
    Ne e ke me mua ti e di vete qe kur beja tifoz me Argjentinen.Te thuash qe jam bere me Argjentines se ishte Diego po e pranoj.Po he se me ty nuk me ngelet hatri se te kam edhe Milanez.

Faqja 7 prej 23 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •