Paska forumi tifoza te zjarrte me Argjentinen??!! Atehere po i shtohem edhe une "club-it", kam nje dekade qe jam tifoze e Saj!![]()
Paska forumi tifoza te zjarrte me Argjentinen??!! Atehere po i shtohem edhe une "club-it", kam nje dekade qe jam tifoze e Saj!![]()
Mendova se per gocat eshte free, paguajne meshkujt![]()
argjentina ishte i paraqitur shume mire ne boterorin e kaluar por humbjen me te madhe e pesoi nga gjermanet qe nuk em ka shku menja deri te ajo pike
me intereson te di nese trajneri i kombetares maradona ne eshte larguar apo jo!?
sepse pat thene qe nese nuk shkon deri ne finale do jep doreheqje...
Eshte larguar Maradona. Tani eshte Batista me duket.
Maradona u largua vetem per shkak te Vjoses![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Switzerland 1 - 3 Argentina
19' [0 - 1] L. Messi
49' [1 - 1] Xh. Shaqiri
87' [1 - 2] L. Messi
90' [1 - 3] L. Messi (pen.)
Switzerland:
Diego Benaglio (Marco Wolffi, m.46); Ricardo Rodríguez, Philippe Senderos, François Affolter, Stefan Lichtsteiner (Reto Ziegler, m.57); Gokhan Inler (Matias Vitkieviez, m.86), Granit Xhaka, Blerim Xhemaili (Valentin Stocker, m.65), Xherdan Shaqiri; Fabian Frei (Eren Derdiyok, m.46), Admir Mehmedi (Innocent Emeghara, m.81).
Argentina:
Sergio Romero; Hugo Campagnaro, Ezequiel Garay, Federico Fernández, Pablo Zabaleta; José Sosa (Gonzalo Higuaín, m.81), Rodrigo Braña (Fernando Gago, m.46), Javier Mascherano, Maximiliano Rodríguez (Eduardo Salvio, m.70); "Kun" Agüero, Lionel Messi.
Golat e ndeshjes:
#VamosArgentina
SOUTH AMERICA: World Cup - Qualification
Argentina 3 - 0 Uruguay
Goals: 1-0 (min 65, Messi), 2-0 (min 74, Aguero), 3-0 (min 79, Messi)
Video nga ndeshja: (Messi show :D)
Argentina kryeson grupin ne ndeshjet paraeliminatore, te vlefshme per Kampionatin Boteror 2014.
-Gjithashtu, Messi kryeson listen e golashenuesve me 6 gola te shenuar.
Messi shprehet mjaft i lumtur për mbështejen që po tregojnë të gjithë në Argjentinë. “Gjithmonë kam qënë i lumtur që luaja me Argjentinën. Tani që po fitojmë gjërat janë më të lehta dhe gjithashtu është më lehtë t’i shijosh fitoret. Jam i lumtur që fansat po më trajtojnë me shumë dashuri, dhe jam i kënaqur me faktin se tifozët e Argjentinës më mbështesin ashtu siç më mbështesin tifozët e Barcelonës”.
Messi foli më pas për ndeshjen kundër Uruguajit, duke theksuar rëndësinë e kësj fitoreje. Sulmuesi u shfaq i vendosur kur shtoi se dëshiron të bëjë të njëtën paraqitje dhe me kundërshtarin e radhës. “Fitroja ndaj Uruguajit ishte mjaft e rëndësishme për ne dhe nëse fitojmë me Kilin, atëherë do të bëjmë një hap të madh drejt objektivit që kemi. Kili do të jetë një kundërshtar i fortë pasi ka një ekip të mirë, por ne duhet të fitojmë edhe pse mund të jetë pak sa e vështirë”.
Ndeshja e radhes:
16/10/12 21:05 Santiago De Chile: Chile - Argentina
Vamos Argentina, Vamos Messi! :)
Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 18-10-2012 më 19:42
#VamosArgentina
Ti me lart, kur ke nder mend te hapesh temen e "boterorit 2014 brazil" ?
Kur ta mar rrogen ;)
SOUTH AMERICA: World Cup - Qualification
Chile 1 - 2 Argentina
Goals: 0-1 (min 28, Messi), 0-2 (min 31, Higuain), 1-2 (min 90+, Gutierrez)
Golat e ndeshjes:
Klasifikimi:
Angel Di Maria, ka lëvduar paraqitjen e bashkëkombasit të tij në ndeshjet kualifikuese, duke thënë se Messi është fenomen i vërtet.
“Ai është fenomen, çfarë të them tjetër? Është kënaqësi të luaj me të. Ai bën gjithçka më të lehtë për bashkëlojtarët. Ai është gjithmonë i hapur për të pranuar një pasim dhe ai mund të bëj mrekulli me top”.
![]()
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt