Close
Faqja 21 prej 23 FillimFillim ... 111920212223 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 222
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Me falni per nderhyrjen,edhe pse jam tifoz gjerman.
    Nuk i pati fajet Maradona ne lojen kunder gjermaneve.Maradona nuk ju tha lojtareve silluni si te ishit top modela neper fushe.
    Jane lojtaret ata qe e ndiejne veten teper "superior"ndaj tjereve sepse eekipet ne te cilat luajne i kane bere kesisoj.E futbolli nuk eshte manikinizem dhe shetitje ne bar te gjelberte,por eshte angazhim i madh,te cilin keta nuk e bene.
    Ne lojen kunder gjjermaneve nuk eshte pse lojtaret nuk luajten mire por gjermania ishte e paarritshme per lojtaret e Argjentines.Nuk luajne milionat qe mbajne ne shpine lojtaret e Argjentines.Shumica e lojtareve jane yje ne klubet e tyre e keto klube jane klube biznesi ku paguhen dhjetra e qindra miliona per te blere lojtare,jo pse ia vlejne keta lojtare por per biznes,reklama,etj etj.Mu dhimbs Messi por si duket edhe ai ka nisur te "infektohet"nga fama.
    Keshtuqe mos i hudhni fajin Maradones sepse edhe po ti kishte edhe tjere lojtar s`do bente gje.Me lojtar qe dashurohen ne vetveten e tyre smund te behesh kampion.Shembull Real Madrid,dhe sivjet Barca.Lojtar narcisoida.

P.S.Vjosa shkolla e Ajaxit eshte shkolle qe i lakmojne te gjitha ekipet boterore.Po te behej ligji qe ne nje ekip mbi 3 lojtar te huaj te mos jene ne ekip, Ajaxi c`do te dytin vit do behej kampion Evrope.

Edhe diqka.Ky Demichelis shkoi deri ne finale te Champions League.Po te bente gabime katastrofale te cilat tash i mveshen sdo shkonte deri aty.Eshte nder lojtaret me te mire qe ka Argjentina.
    Fatlum eshte budallallek te thuash qe Messi eshte tregu model , kush organizoi lojen e Argjentines kete kampionat?? Kush ja falke topin para golit Higuainit ??

I kofshin fale Messit edhe Tevezit sepse Argjentina as grupet skish mujt mi kalu.
    E sa per Maradonen , komplet faji ka qen i tij , sepse trajneri ka kompetencat mi nxerr makenat prej lojes e mi fut lojtaret .

Nese Demichelis ka shku ne finale te CHL ateher Cambiaso dhe Zanetti e kan fitu at dhe Maradona i le jashte ??
    Lojtari me i dopt pas Roonit dhe Ronaldos eshte Demichelis me gjithe mbrojtjes mrapa

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Fatlum eshte budallallek te thuash qe Messi eshte tregu model , kush organizoi lojen e Argjentines kete kampionat?? Kush ja falke topin para golit Higuainit ??

I kofshin fale Messit edhe Tevezit sepse Argjentina as grupet skish mujt mi kalu.
    E sa per Maradonen , komplet faji ka qen i tij , sepse trajneri ka kompetencat mi nxerr makenat prej lojes e mi fut lojtaret .

Nese Demichelis ka shku ne finale te CHL ateher Cambiaso dhe Zanetti e kan fitu at dhe Maradona i le jashte ??
    Lojtari me i dopt pas Roonit dhe Ronaldos eshte Demichelis me gjithe mbrojtjes mrapa
    Nese e ke lexuar mire postimin tim e kam cek qe i vetmi qe mu dhimbs ishte Messi.
    Lojtaret tjere ishin zero.
    E faji i vetem i Maradones ishte se nuk pati mundesi ti mbush hundet ,se sa per loje ne fushe spati faj.Nese eshte keshtu qfare thuani per Kapellon,edhe ai pati faj?
    Gjermanet ishin te paarritshem per anglezet dhe argjentinasit dhe keshtu me vone te duket se te gjithe paten faj,ne pamundesi per te pranuar vogelsine qe patet kundrejt gjermaneve,mundoheni te gjeni fajtor.E fajtori i vetem ishte--Gjermania teper e forte

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Nese e ke lexuar mire postimin tim e kam cek qe i vetmi qe mu dhimbs ishte Messi.
    Lojtaret tjere ishin zero.
    E faji i vetem i Maradones ishte se nuk pati mundesi ti mbush hundet ,se sa per loje ne fushe spati faj.Nese eshte keshtu qfare thuani per Kapellon,edhe ai pati faj?
    Gjermanet ishin te paarritshem per anglezet dhe argjentinasit dhe keshtu me vone te duket se te gjithe paten faj,ne pamundesi per te pranuar vogelsine qe patet kundrejt gjermaneve,mundoheni te gjeni fajtor.E fajtori i vetem ishte--Gjermania teper e forte
    Nermal qe edhe Kapello ka patur faj , mire dihet se nuk funksionon mesfusha Xherard-Lampard dhe perseri luan me te , dhe mos te flasim per sulmin qe nuk therret nje Walcot e mban nje Heksey .

Edhe tek Argjentina edhe tek Anglia mbrojtja ka qen cop cop dhe pikerishte kete e ka shfrytezu Gjermania , por te shofum cka do te beje kunder nje mbrotje superiore te Spanjes

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Leksione për kampionët e botës;

Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 07-09-2010 më 21:47

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Ca leksion aman?
    Se po i rruhet spanjes qe humbi ne nje ndeshje miqesore.
    E kundra kujt humbi qe ti vinte inat?
    Kundra nje ekipi qe doli nga boterori me nje humbje te thelle.

Spanja fitoi europianin e boterorin brenda dy viteve. Eshte nje ekip , sic e kam thene me pare , qe ka ngrit nje gjenerate qe ska per te pushuar me kaq. Shume trofe te tjera ka per te marre kjo gjenerate , e kjo per te vetmin fakt se lujne futboll shume here me superior se te gjitha ato ekipet qe pretendojne te jene sfiduese te spanjes.

E ky eshte nje fakt i pakundershtueshem.

Spanja me mesfushen e mbrojtjen e saj , e bene cdo ekip qe te mos japi me shume se 50 pasa ne fushe per 90 minuta te tera. E nqs kjo s'quhet supremaci , une di cfare ta quaj ndryshe.

Spanja eshte nje nder ekipet qe ka per te vene nje gjurme aq te madhe ne historine e futbollit , sa dhe brazili i famshem ka per ta pase zili .

Spanja eshte futbolli vet momentalisht . Ndersa ekipet e tjera , thjesht mundohen te luajne futboll.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Ca leksion aman?
    Se po i rruhet spanjes qe humbi ne nje ndeshje miqesore.
    E kundra kujt humbi qe ti vinte inat?
    Kundra nje ekipi qe doli nga boterori me nje humbje te thelle.

Spanja fitoi europianin e boterorin brenda dy viteve. Eshte nje ekip , sic e kam thene me pare , qe ka ngrit nje gjenerate qe ska per te pushuar me kaq. Shume trofe te tjera ka per te marre kjo gjenerate , e kjo per te vetmin fakt se lujne futboll shume here me superior se te gjitha ato ekipet qe pretendojne te jene sfiduese te spanjes.

E ky eshte nje fakt i pakundershtueshem.

Spanja me mesfushen e mbrojtjen e saj , e bene cdo ekip qe te mos japi me shume se 50 pasa ne fushe per 90 minuta te tera. E nqs kjo s'quhet supremaci , une di cfare ta quaj ndryshe.

Spanja eshte nje nder ekipet qe ka per te vene nje gjurme aq te madhe ne historine e futbollit , sa dhe brazili i famshem ka per ta pase zili .

Spanja eshte futbolli vet momentalisht . Ndersa ekipet e tjera , thjesht mundohen te luajne futboll.

Ç'farë ke thënë ti më parë për Spanjën mër? Pse i han llafet e tua, na bën dhe budalla! Ti ishe ai eksperti që në fillim të Botërorit e shifje Spanjën të eliminuar që në fazën e grupeve, thoje Italia dhe Brazili në finale, ska gjë prej Spanjës. Kur mbaroj Botërori, atëherë u binde tek fuqia e Spanjës dhe fjalët e mia që ti thash që në fillim. Apo nuk është kështu?

http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=184

Spanjën e ka kapur ajo gjenarata e lojtarëve më të mirë, pastaj kanë plus ekstra lluksin e lojtarëve të Barcelonës. Por kjo nuk do zgjate edhe shumë, në Evropianin 2012 dhe Botërorin e ardhshëm 2014 do kenë skuadër të mirë, pastaj do filloje të shkatërohet. Do hiqet Puyol, Xavi, Villa, Casilias e kështu me radhë që do e kalojnë moshën, mendon se aq thjesht mund ti zëvendosoje këto lojtarë? Spanja nuk është në nivelet e Argentinës, Hollandës dhe Brazilit që nxjerin/prodhojnë lojtarë cilësor ç'do vit, këtu është ndryshimi.

Nuk është aspak problem humbja e Spanjës, por thelbi është ndryshimi i Argentinës nga Botërori, dmth zgjedhjet e gabuara dhe taktikat e dobëta që përdori Maradona. Ja trajneri i ri Batista ka më shumë njohje/përvojë reth Argentinës pasi i ka udhëhequr më parë, tjetër frymëmarje dhe siguri i ka dhënë ekipit me thirjen e lojtarëve si; G.Milito, Zanetti, Cambiaso etj.

Lexoje këtë;
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=183

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Thekthi une nuk jam parashikues si oktapodi . Se prisja qe spanja te luante me te njejtin nivel si ne europian , ngaqe kishte eksperienca te hidhura ne boterore, prandaj , bazuar mbi kete gje , u mundova ti parashikoja gjerat. Pastaj mbas 16 ne boteror , e pashe se ai ishte ekipi me potent ne te gjitha repartet e fushes , plus po luante me te njejtin potencial si ne europian , e keshtuqe thashe qe spanja do e fitoje boterorin. Tani gerrmo se do ta gjesh se sben parashikimet e mija te mevonshme. Mos i kap shkrimet jashte komplet kontekstit te parashikimeve te boteroreve .

Pse , spanja ka prape te rinj me te ardhme......a nuk dolen ne finale te europes ( a te botes se mbaj mend mire) ata nen 18 a 19 vjec edhe e humben ate finale me francen?

Kjo tregon qe ata akoma po prodhojne e kane talente te te ardhmes....mbas xavit eshte fabregas , mbas villes esht pedro e keshtu me rradhe .......kane te rinj sa te duash , edhe eshte nje na shtetet me me perspektive ne futboll.....plus po ndjekin nje filozofi te papare ne futboll.....ate te futbollit total......por jo atij te 74 te hollandes , por ,shume here me te fuqishem. Thjesht jane te pandalshem . Cdo ekip e shtypin me kembe nqs sjane aq te meshirshem sac e kane treguar veten qe tani.

Fajin se ka vetem tranjeri tek argjentina ......por pordhet e shumta te flokegjateve argjentinas.

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Ky eshte sistemi idelas i Argjentines 4-3-3 .Diego ketu e beri gabimin. une e kam thene kete sistem qe para 2 vjetesh me Cambiasso Mascherano edhe ne organizator tjeter me tipare mbrojtese une kisha thene Lucho Gonzales(Banega do behet nje nga lojtaret me te mire ne mesfushe se ka pasen e sakte edhe di te mbrohet).Ne sulm pastaj zgjith e merr te gjithe jane lojtare te pa pare.Ja marte djalli ne miqesore i fitojme te gjithe kur shkojme ne boteror na skualifikojne ca skuadra qe jane 3 shkalle me poshte se ne.I treguam Sapanjes se nuk dine ta lozin vetem ata topin.Topin e dine edhe bashkombesit e Maradones.Dje ishte nje dite e mrekullueshme degjeneruam edhe Brazilin ne Basketboll.VAMOS MESSI ,VAMOS SCOLA VAAAAAAAAAMOS ARGENTINAAAAAAAAAAAAAA
    Ndryshuar për herë të fundit nga Vjosa : 08-09-2010 më 07:53

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Pas Spanjes dhe Brazilit tani u erdh radha ketyre magjupeve te Portugalise.

Argentina 2 - 1 Portugal

14' [1 - 0] A.D. Maria
    21' [1 - 1] C. Ronaldo
    90' [2 - 1] L. Messi (pen.)

Golat e ndeshjes:

Shifeni pak aksionin tek goli i pare cfare u ka bere mbrojtesve Messi, dhe cfare asisti maestral i ka dhene Di Maria-s.

Sa i poshter ky Messi, nuk i la nje dite te bardhe kesaj Kristines te shofi me sy. Mund me Barcelonen, mund ne duele individuale, mund edhe me shtetet ncnc, ter ja ka bere jeten. Me mire mos te luaj fare Kristina kunder Messit.

Messi vs. Kristina ne duel ajror;

P.S; Ai 20 vjecari Rojo ne krahun e majte qe beri debutimin me Argentinen shume ndeshje te mire ka zhvilluar. Me pelqeu si lojtar, shpresoj te dali cilesor pasi i duhet Argentines nje i hajrit per ate pozicion.
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 10-02-2011 më 19:01
    #VamosArgentina

P.S; Ai 20 vjecari Rojo ne krahun e majte qe beri debutimin me Argentinen shume ndeshje te mire ka zhvilluar. Me pelqeu si lojtar, shpresoj te dali cilesor pasi i duhet Argentines nje i hajrit per ate pozicion.[/QUOTE]

Ishalla po na e sjellin te Barcelona ne merkaton e beharit kte taletnin e ri.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •