Tung Vjosa. Me fal per pyetjen jashte temes.
A je femer?
Tung Vjosa. Me fal per pyetjen jashte temes.
A je femer?
Robben & Snaider ishin ne finale te Champions - League.
Van Bommel kapiten i Bayernit ( lojtari i pare jogjerman qe eshte bere kapiten tek Bayerni )
Van Pirsie luan tek Arsenali.
Kuyt tek Liverpool.
De Jong tek M City.
Van de Vilem Ajax- i i madh
Stekelenburg - Ajaxi i madh.
Van Brokohst - Feyenord
Mittiesien - Hamurg
Nuk ka lojtar nga esudiantes apo ku di une ato velezat etj
Mos me trego teves faqedjegurin ti mua, se bashke me ate plehren tjeter mascherano luanin si reverza me WestHam.
Tevez te manchesteri me shume ka ndejtur ne stol, dhe ka qene nje mbushes topi, asnjere lojtar deciziv me manchesterin.
Pastaj dhe me realin te luanin, perseri jane plehra.
Terbeho se nuk me besoje ti kur te thoja qe argjentina eshte e mbushur me plehra ne ekip.
Vetem keq me erdhi per Leo Messi-n.... por te tjerve mire ti behet ... Qe nga maradon drogaxhiu e deri tek di maria keci.
◄█ Barcelona e MADHE █►
O djema, mos e bëni qimën tërkuzë. Argentina gjithmonë ka pasur lojtarë cilësor, edhe gjithmonë do të ketë. Mos bëni krahasime klubesh palidhje, për skualifikimin e Argentinës të gjithë kanë mbi vete një pjesë të fajit që dështuan, gjynof është ta fajësosh vetëm një lojtarë, apo Maradonën si trajner.(Edhe pse Maradona ka më shum faj, dhe besoj se e ka kuptuar vetë që nuk është i aftë për trajner. Sado që i motivon lojtarët, por kjo nuk vlen më tepër se ana taktike) Unë personalisht nuk kam asgjë kundra Maradonës, ka qenë legjendë dhe do të mbetet i tillë, por si lojtar. Në raste të tilla duhet vullnet dhe forcë nga të gjithë për të përmirsuar gabimet që ndodhen, kjo iku nuk kthehet pas më.
Vetëm diçka, po të kishe pasur Argentina këto lojtarë në formacion; 4-2-3-1
Zanetti, Samuel, G.Milito, Burdisso
Mascherano, Cambiasso
Tevez, Messi, Di Maria(Aguero)
D.Milito
...dhe Maradonës ti ndihmonte nga pas një ndihmës trajner me më shumë eksperiencë jam i bindur që nuk do kishe asnjë skuadër në Botëror që do mund ti bënte ball Argentinës. Edhe sot sikur të fillonte Botërori, Argentina me këtë formacion të luaj, une do shkoja të vendoja bast që Argentina e fito Botërorin pa menduar dy herë!
Dështimi për sivjet qe zgjedhja e gabuar e lojtarëve, dhe papërvoja e Maradonës si trajner.
Gjithçka ka marë fund për sivjet, shëndoshë në Botërorin tjetër. Po vazhdoi Maradona si trajner, uroj që të mësohet nga gabimet e sivjetshme dhe të bëj zgjedhjet e duhura herën tjetër. Të përgaditet sa më mirë![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 04-07-2010 më 21:19
#VamosArgentina
Tashti e gjetet ju arsyen Cambiasso, Zanetti, Milito, G.Milito...se kur morali dhe hunda e Maradones ishte ne maj te qiellit perpara ndeshjes me Gjermanin, te gjith flisnin sa thelle do fitonte Argjentina sesa pse keta lojtar siper nuk ishin ne ekip.
Tashti qe erdhi eliminimi i turpshem, te gjith ne tren me te njejtin arsye.
Messi zhgenjeu sepse tek Argjentina nuk i ka topat dhe aksionet llokum si tek Barcelona. E njejta arsye pse Rooney zhgenjeu me Angline, por tek Man Utd. eshte super yll. Ne kombetare keta lojtar vraponin deri ne mesfushe per me mare topin, kurse ne klubet e tyre e gjith mesfusha luan 'eskluzivisht' per ta. Pra, eshte sistem komplet i ndryshem me cfare luajn ne klub dhe kombetare.
Kur vjen koha per te sakrifikuar me shume edhe ata qe mbahen te medhenj, nuk arrijn te bejn dot as 1 gol. Edhe mos ja hidhni fajin Maradones pse Messi na doli kaq i trishtuar, sic e kan then te gjith ketu, loja nuk bazoet nga nje lojtar individual por nga ekipi.
Argjentina nuk fiton sepse jan arrogant, mendjemedhenj, dhe pa disipline. Menjehere sa jan 1 gol posht, fillojn menjehere te humbin perqendrimin, fillojn te luajn pist, dhe ska disipline si ekip, ne krye dhe me trajnerin e famshem qe kishin.
Vetem sikur te mesonin nga Brazilianet apo Gjermanet, si nga disiplina apo organizimi, do ishin ekip i pa mundshem.
Il Club Più Titolato Al Mondo
Ahahaahhahha Ajaxi i madh ku e pe ajaksin e madh ti? qe pas 96 shtes nuk ke me ajax ne Hollande ka vetem Psv .Kjo skuadra e vogel me emrin Ajaks (them per skuadren e tanishme jo skuadrem e se kaluares )Nuk del dote ne champions league se ja zuri vendin Alkmari i Romeos kur Romeo doli kampion ne hollande Stekelemburg dilte i 5 sti ne kampionat.Sa per lojtaret qe the mos pyet ku luanin edhe pyet ku loz sa kupa ka cuar Tevez ka cuar bashke Roben,Snayder,Van der Vart,Van Persi,Kaut.Meqe tevez ka qene mbushes topi ja me thuaj sa gola kishte bere Rooney ne dy vitet qe lozi Tevez te MAnchesteri?Tevez ishte golshenusi i dyte pas Ronaldos tek Manchester.Por edhe nje pyetje tjeter a lozi ne finale me Chelsea ne champios league?Poo.Po ne Gjysem Finale Me Romen ?Poo shenoi edhe gol,Po ne Cerekfinale me Lyon ?Pooo beri edhe golin e barazimit ne france me duket sikur gabon. Mos te te kujtoj golat qe ka shenuar kunder,Liverpool,Chelsea ,Arsenal ,Totenham, ne kampionat.E Pranoj qe vitin e fundit qe ishte te Manchester u zu me kuqalin edhe ai nuk e vinte .Por ja tregoi kuqalit vjet ja mbylli gojen .4 gola i futi manches ne tre ndeshje.Diku tjeter Estudiantes me duket lozi me Barcen tende edhe ja nxorri shpirtin deri ne minutat e fundit kujtohu si fituat.Sa per emra edhe ku lozin? merri:
Samuel,Milito=Trebel me Interin
Burdisso i dyti ne kampionat me Romen.
Demichelis Kampion me Bayern edhe finalist i champions league.
Heinze kampion France
Mascherano Liverpool
Di Maria kampion Portugalie
Maxi Liverpool
Tevez Manchester sity me 28 Gola gjate vitit
Higuain 33 gola ne njevit
Aguero kampion i europa league me me 24 gola gjate vitit
Otamenti kampion Argjentine.
Sic po e shikon ke te besh me nje skuader kampionesh edhe jo sia ta hollandezet qe lozin me skaudrat e 6 te kampionatit te tyre.Mos te te numeroj emra te tjere qe nuk vajten ne Boteror se dua nje dite . Argjentina ka mbi 100 lojtare te klasit te larte edhe eshte nje makineri talentash qe furrnizon europen .Mbylle gojen me Ata Holandezet se ata jane me Loozer se sa Argjentinasit .Per inatin ten nuk dua ta marri Hollanda se do shesesh pordhe pastaj.Mua me pelqen shume futbolli i holandezeve edhe me mbahet mend me Italine ne 2000 kam thyer televizorin kur humbi Hollanda ne penallti, por nga inati tend nuk dua ta marri.
Ndryshuar për herë të fundit nga Vjosa : 05-07-2010 më 18:23
Po romero leshqeni nuk ben 2 lek...... Ky qe kete vit romero dhe Stekelenburg ?
Jane si nata me diten ne diference.....
Mos u bej kalama me keto komentet e tua.
Teves eshte nje pleher, asgje me shume.... Ato gola qe beri i beri kot, se objektivin nuk mundi ta arrinte.
Teves ka qene nje pleher e WestHam.... Ndersa Hollandezet kane luajtur dhe luajne ne ekipet me te mira.
Un e pash sa e doje Hollanden ti kur u hodhe direkt per pepinot pasi u eleminuan si plehra.
Ti pellcit, por une do jem Kampion BOTE.
Plehrat e argjentines iken ne koshe...... Perjashto LEO MESSI-n.
◄█ Barcelona e MADHE █►
Mos fol shume se sa here ke folur ke dale jashte.Pervec skuadrave qe jam tifoz me me pelqejne skuadrat qe lozin bukur futboll .Barcen e ronaldinhos e urreja por barcen e tanishme me kenaqet shpirti ta shikoj,(jo se eshte Messi)Ate hollande me kish qejfi ta shikoja se lozte futboll fantastik edhe mua me vjen shume keq qe nje kur nje skuader humbet padrejtesisht.Pepinot te kam thene pse i Simpatizoj se jem i cmendur pas Milanit edhe ne kombetare te Italise loznin lojtare te cilet une i adhuroja.
Nese Hollanda ka 10 Lojtare qe lozin ne skauadra te medha argjentina ka 70 .Te me thuash 10 une direkt te them 70 edhe me argumente.Sipas teje Argjentinasit lozin ne skuadra te vogla.Ne eshte e vogel Reali,Manchester,Liverpool,Inter,Barcelona atehere kush jane skauadrat e medha Hamburgu?apo ato suadrat e hollandes qe i rref edhe Olympiakos i Pireut.
Ndryshuar për herë të fundit nga Vjosa : 05-07-2010 më 18:41
Maradonen e zuri mallkimi i zanettit dhe cambiassos . se si mund ti lesh keta dy lojtare pa i mar ne boteror vetem maradona e di. pale, te marresh ate qerosin qumeshtor dhe demichellis eshte krim ne skuadren e argjentines ......cdo ekip ka nevoje per eksperience ne ekip.
une i thoja shokeve qe ne fillim te kampionatit qe argjentina do e humbi kete boteror , jo se ska talente, por ka arrogance te papare ne ekip .
ne vend qe ekipi te luante per messin , ata luanin per madheshtine e tyre. di maria deshte ti triblonte te gjithe , ai derri tevez po ashtu , sakati higuain po ashtu , e me rradhe.
ishte nje corbe arrogantesh qe nuk mund te te conte asgjekundi. nje recip deshtimi .
dhe mbi kete ishte dhe nje tranjer pa eksperience qe i bente gjerat akoma me keq.
nje skuader duhet te kete eksperience , disipline dhe tranjer qe te fitoje. te jete komplekse me pak fjale. moj kujtoni se gjermania i ka keto.......por thjesht ngaqe argjentina skishte fare , prandaj i rrahen ata aq keq.
qe tani , skuadra me kompakte eshte spanja ku ne cdo repart shkelqejne , pervec alonso dhe torres qe jane pikat me te dobeta momentalisht. mirepo duke pare qe bankina e spanjes eshte shume e pasur , besoj se aventura e gjermanise mbaron ketu.
sa per argjentinen. nuk eshte e mire ku ne nje skuader ndodhen shume yje .
e pame kete gje me brazilin e 82 , ku nuk kaluan dot as grupin e dyte.
boteroi tjeter duhet te perqendrohet vetem tek messi e askush tjeter.
shum lojtare star te tjere , duhet te rrezohen nga formacioni i pare.
Krijoni Kontakt