Close
Faqja 18 prej 23 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 222
    ◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga Vjosa Lexo Postimin
    Po te kishte fituar Argjentina do te thoshit te tjera gjera.Ishte nje dite e keqe per me te shumten e skuadres .Loja deshi gjermanet dmth shenuan gol qe ne min e dyte keshtu u detyruan Argjentinasit te dilnin ne sulm. Sic e dimegjermanet lozin me kundersulme .Pervec Cambiassos Maradona nuk beri as edhe nje gabim.Di Maria lozi keq e pranoj edhe une ,por sa topa mori??Te gjithe ja jepnin topin Messit sikur Messi eshte zoti vete edhe do ti kaloje te gjithe i prisnin te gjitha nga Messi.Di Maria eshte lojat shume i mire .Mire maradona sic thoni ju eshte budalla po Murinho budalla eshte??Te futbolli loz shume rol fati edhe fatin e kishte Gjermania qe beri gol qe ne dhomen e ndeshjes(Nuk them qe nuk e meritonin por edhe neser serish te lozin keto skuadra une prap do lozja 200 euro qe do kaloje Argjentina.)
    I pe plehrat e argjentines ? ate kecat di maria, tevez..... ky legeni qe ka qene rezrve e Zamoras tek West Ham.... dhe do te bej si lojtar i madh..... bashke me ata higuanat, me hainze qe nuk di te stopoj as topin, apo me otamendi, qe me dukej sikur qe lojtar i kampionatit shqiptar.... me ate leshqenin qe vetem portier nuk qe !
    mascherani qe eshte dhe kapiten i leshit, eshte lojtar zvarranik, thjesht te bej ndonje sparkat eshte.... por nuk eshte futbollisti te bej vetem sparkat.
    demichelis nuk dinte ky ishte...... mekati me i madh qe luanin keta plehrat ne formacion.
    apo ai maxi rodriges, qe vetem sa per numer qe ne fushe !!!! nje lojtar ordiner qe e ndjek atletico madrid si pleher.......

Thjesht me vjen keq per Leo Messi-n qe eshte ne ekipin e gabuar, ose ne drejtimin e nje njeriu te gabuar.
    Nuk ka argjentina lojtar me te mire nga D. Milito ne sulm, as shperthyes si Lavezzi apo mbrojtes si G Milito. Keta dy te fundit i la ne shpi..... Nuk lihet nje lojtar si Ever Banega ne shpi dhe me merr legenat si maxi.
    U be di maria keci te luaj per argjentinen !!!!!

Ti vjosa mos thuaj per Mourinho, se ai ka marr ne ekip dhe muntarin.... e ndonje tjeter......
    pastaj do e shofim kete kecin, se nuk eshte njelloj te luash me ato kellirat ne portugali, se jane ekipe si te kampionatit shqipat.

Messi e tregon veten e tij, por plehrat e tjeter nuk jane te denje te luajne per ate fanelle.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga bili99 Lexo Postimin
    ne kohe merzie duhet humori dhe mirekuptimi...USA NR1, rrofsh per ngushllimin!
    E ke zgjedhur kengen...ka shume kuptim ,tallavaja shkon shume per Argjentinen,mentalitetin dhe lojen e socme!
    Ti meriton rep...por, ndonjehere tjeter se s'munda tash,s'me lan (ja keshtu me tha mesazhi- "humbsit ,tek nje teme humbsish s'mund te japin reputacion")...

me nderime,
    bili99
    Rrespekt ,bili99 (cfare te bejme edhe ne kemi humbur prej Gjermnanise),pershendetje dhe cdo te mira ne jete

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Komplet gabimi ka qen i Maradones . Dhe ky gabim nuk eshte vrejte vetem kunder Gjermanise , por prej lojes se pare , dhe kulmin e pat me Gjermanin.

Nuk e kuptoj Maradonen e fut ne loj gjithe ata deshtaka qe asgje nuk kane fitu qe 2-3 vite dhe i le jashte kampionet .

Perveq portierit qe ka qen i mire , ni nje loje te mire e ka bo Mascherano , Tevez ka qen shum luftarak dhe i nevojshem per ekip , dhe Messi qe ka vujt me se shumti por perseri ka qen i mire .......tjerte kan qen ner 0 .

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar më parë nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    I pe plehrat e argjentines ? ate kecat di maria, tevez..... ky legeni qe ka qene rezrve e Zamoras tek West Ham.... dhe do te bej si lojtar i madh..... bashke me ata higuanat, me hainze qe nuk di te stopoj as topin, apo me otamendi, qe me dukej sikur qe lojtar i kampionatit shqiptar.... me ate leshqenin qe vetem portier nuk qe !
    mascherani qe eshte dhe kapiten i leshit, eshte lojtar zvarranik, thjesht te bej ndonje sparkat eshte.... por nuk eshte futbollisti te bej vetem sparkat.
    demichelis nuk dinte ky ishte...... mekati me i madh qe luanin keta plehrat ne formacion.
    apo ai maxi rodriges, qe vetem sa per numer qe ne fushe !!!! nje lojtar ordiner qe e ndjek atletico madrid si pleher.......

Thjesht me vjen keq per Leo Messi-n qe eshte ne ekipin e gabuar, ose ne drejtimin e nje njeriu te gabuar.
    Nuk ka argjentina lojtar me te mire nga D. Milito ne sulm, as shperthyes si Lavezzi apo mbrojtes si G Milito. Keta dy te fundit i la ne shpi..... Nuk lihet nje lojtar si Ever Banega ne shpi dhe me merr legenat si maxi.
    U be di maria keci te luaj per argjentinen !!!!!

Ti vjosa mos thuaj per Mourinho, se ai ka marr ne ekip dhe muntarin.... e ndonje tjeter......
    pastaj do e shofim kete kecin, se nuk eshte njelloj te luash me ato kellirat ne portugali, se jane ekipe si te kampionatit shqipat.

Messi e tregon veten e tij, por plehrat e tjeter nuk jane te denje te luajne per ate fanelle.
    Ta ka m thene po te ishin plehra nuk do lozin tek skuadrat me te mira te Europes.Nese thua plehra te gjithe duhet te vesh brenda edhe Messin.Nuk ja dolen mbane edhe kete e kane fain lojtaret bashke me trajnerin.Ta kam thene edhe do ta them Argjentina nuk do ndihmen e as edhe nje lojtari ka talent te pa pare.Kete Gjermani me ata lojtare qe ka vetem me lojtaret qe lozin ne Argjentine mund ta fitoje .Une per vete nuk mund ta gjej problemin .Kane ate emrin e Loozer edhe nuk munden ta heqin dote.

Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    DI MARIA MIRË ? MESSI-T I DHANË TË GJITHË TOPAT ? Messi u kthye në mbrotje për të mar top se nuk po i jepnin top,çar thua ? DI MARIA LOJTAR I MIRË ? Ai mongoloid të luaj për Argjentinën ? Aguero në stol.Lavezzi në shtëpi.Maradoni,të iki ti fusi noj vizë tashi,e ka tepër.
    Duhet ta kuptosh futbollin pastaj te flasesh.Po te bej nje pyetje me sa lojtere lozte Argjentina ne mesfushe qe prisnin sulmet??Me Mascheranon vetem. Kush duhej te kthehej qe ta ndihmonte?Di Maria me Maxin.Po te vinte Agueron majtas edhe Lvezzin Djathtas do ktheheshin ndonjehere ata??Pergjigjja eshte jo.Ose loz me Mascherano,Bolatti Veron Ne mesfushe edhe tre sulmues si Aguero Messi ,Milito.Por ne loze me kete skeme ne futbollin e tanishem duhet qe te kesh mbrojtes te anes qe te sulmojme .Argjentina nuk ka .Po te kishte Argjentina Maikon djathtas edhe Ashley Cole majtas do ta pranoja . Nje skuader ndertohet sipas lojtareve qe ka.Edhe ti leme budalleqet kete skuader nuk e ndertoi Maradona e ka ndertuar dikush tjeter Maradona ishte nje Kukull qe u jepte force psikologjike lojtareve.Ju lutem mos flisni ku nuk merni vesh nga futbolli.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Vjosa : 04-07-2010 më 18:24

Duhet ta kuptosh futbollin pastaj te flasesh.Po te bej nje pyetje me sa lojtere lozte Argjentina ne mesfushe qe prisnin sulmet??Me Mascheranon vetem. Kush duhej te kthehej qe ta ndihmonte?Di Maria me Maxin.Po te vinte Agueron majtas edhe Lvezzin Djathtas do ktheheshin ndonjehere ata??Pergjigjja eshte jo.Ose loz me Mascherano,Bolatti Veron Ne mesfushe edhe tre sulmues si Aguero Messi ,Milito.Por ne loze me kete skeme ne futbollin e tanishem duhet qe te kesh mbrojtes te anes qe te sulmojme .Argjentina nuk ka .Po te kishte Argjentina Maikon djathtas edhe Ashley Cole majtas do ta pranoja . Nje skuader ndertohet sipas lojtareve qe ka.Edhe ti leme budalleqet kete skuader nuk e ndertoi Maradona e ka ndertuar dikush tjeter Maradona ishte nje Kukull qe u jepte force psikologjike lojtareve.Ju lutem mos flisni ku nuk merni vesh nga futbolli.
    Si ka mundësi që këtu te nënforumi i futbollit kjo frazë është standarde dhe thuhet nga të gjithë:
    Ti s merr vesh nga futbolli.
    Të gjithë ja thonë të gjithëve.
    Megjithatë,po e the ti,ka mbaruar ai muhabet.Po kaloj lumin unë vjosë.Shnet
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Ta ka m thene po te ishin plehra nuk do lozin tek skuadrat me te mira te Europes.Nese thua plehra te gjithe duhet te vesh brenda edhe Messin.Nuk ja dolen mbane edhe kete e kane fain lojtaret bashke me trajnerin.Ta kam thene edhe do ta them Argjentina nuk do ndihmen e as edhe nje lojtari ka talent te pa pare.Kete Gjermani me ata lojtare qe ka vetem me lojtaret qe lozin ne Argjentine mund ta fitoje .Une per vete nuk mund ta gjej problemin .Kane ate emrin e Loozer edhe nuk munden ta heqin dote.
    Ore ku qenkan keta talentat e argjentines !!!! Mos luan gje romero ne ekip te madh ? Apo luan Hainze ? Apo Otamendi ? Apo Di Maria ? Apo Maxi qe dhe pse luan tek liverpool, lojtar stoli eshte ? Apo Higuanin eshte lojtar i madh ? Apo Tevez faqedjeguri ?

Me thuaj njerin prej ketyre qe shkelqeu me keto ekipe !!!!

Problemi eshte i thjesht : Argjentina kishte ne perberje te saj vetem plehra, dhe keqa eshte s'e beheshim si lojtar te medhenj.

Di Maria, Maxi, ishin thjesht sa per numer ne ekip.
    Otamendi dhe Hainze ishin si shtylla betoni ne ekip..... Nuk benin as 1 lek.
    Demichelis qendermbrojtesi me kot ne botror.
    Mascherano ishte thjesht nje zvarranik ne ekip.... Shkateruesi po nuk diti qe te hap lojen eshte kot.
    Higuanin ishte nje lepur, kishte frike nga hija e tij.

Ty mire te behet se na beje si kopetent.... Ka lojtar Argjentina..... Ndersa une te thoja qe Argjentina ka plehra ne ekip, madje dhe nje tranjer pleher.

Fati i keq i Messit qe luante me plehrat ne ekip.

(Shif Hollanden si fiton botrorin tani )
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar më parë nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Ore ku qenkan keta talentat e argjentines !!!! Mos luan gje romero ne ekip te madh ? Apo luan Hainze ? Apo Otamendi ? Apo Di Maria ? Apo Maxi qe dhe pse luan tek liverpool, lojtar stoli eshte ? Apo Higuanin eshte lojtar i madh ? Apo Tevez faqedjeguri ?

Me thuaj njerin prej ketyre qe shkelqeu me keto ekipe !!!!

Problemi eshte i thjesht : Argjentina kishte ne perberje te saj vetem plehra, dhe keqa eshte s'e beheshim si lojtar te medhenj.

Di Maria, Maxi, ishin thjesht sa per numer ne ekip.
    Otamendi dhe Hainze ishin si shtylla betoni ne ekip..... Nuk benin as 1 lek.
    Demichelis qendermbrojtesi me kot ne botror.
    Mascherano ishte thjesht nje zvarranik ne ekip.... Shkateruesi po nuk diti qe te hap lojen eshte kot.
    Higuanin ishte nje lepur, kishte frike nga hija e tij.

Ty mire te behet se na beje si kopetent.... Ka lojtar Argjentina..... Ndersa une te thoja qe Argjentina ka plehra ne ekip, madje dhe nje tranjer pleher.

Fati i keq i Messit qe luante me plehrat ne ekip.

(Shif Hollanden si fiton botrorin tani )
    J me thuaj ku lozin ata Gjermanet qe e shkaterruan Argjentinen??Mos gje Kolonia eshte skuader me e madhe se Marsej apo Verder Bremen me e madhe se Liverpooli?Apo Herta e Berlinit qe loz Fridih me e madhe se Benfica qe i beri Sex Di maria 5-0 dolen ne uefa.Apo Shtutgarti me e mire se Manchester Sity.A e di ti qe Kloze lozte ne bankine te Bayernit?Lozte ne sulm nje me emrin Olic .keshtu mos krahaso gjera qe s'di mos ja fut kote .
    Argjentina po te kishte lojtaret qe ka Gjermania tani do dilte e fundit ne eliminatoret e amerikes se jugut jo me te vinte ne Mundial.Sa per Hollanden do me thuash ku lozin ata lojtaret e saj?Mos lozin tek Feynord,Ajax,Man city,Liverpool qe e shan kete skuader?Hamburg,PSV,Bayern.Vetem kater lojtare lozin ne kapionatet me te forta te Botes(Itali,Spanje,Angli)Snajder,Van Persi,De Jong,Kujt.Mos me thuaj per Huntelar e Van der Fart se ata i kane lare pankinat e skuadrave te tyre.Kuse Argjentina ka 4 ne kampionatin Italjan,4 ne kampionatin Anglez,3 ne kampionatin spanjoll edhe lozin tek skuadrat me te madha edhe jo tek ndonje Breshia,Notigham forest,Almeria Se po te ishte per cilesine e lojtareve edhe talentit duhet tja jepnin Argjentines edhe mos te luhej fare boterori por ja qe nuk eshte keshtu Argjentina nuk ka skuader jo lojtare qe nuk munden te lozin .Sa per Tevez Historia thote te veten . Se ka ne krah dy Lipertadores nje kampionat Brazilan,Nje medalje te arte ne olimpiade,Dy kampionate Anglez Nje Champions League keshtu mbylle gojen per gorrillen se eshte njesh te lozin te gjithe me shpirt si ai e Mascherano nuk do hante kater Argjentina fai eshte diku tjeter edhe jo tek keta qe shane ti ,ti i shane se jane me te dashur tek tifozet e Argjentinas se sa Messi .Tifozet da dish mire duan me shume ate qe jep shpirtin per skuadren edhe jo lojtarin me te mire.Sa per Di Maria ke per te pare ti ca do ti beje Braces tende bashke me Higuainin Do ti bej Murinho lojtare qe do ngelen ne historine e Realit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Vjosa : 04-07-2010 më 20:35

Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Si ka mundësi që këtu te nënforumi i futbollit kjo frazë është standarde dhe thuhet nga të gjithë:
    Ti s merr vesh nga futbolli.
    Të gjithë ja thonë të gjithëve.
    Megjithatë,po e the ti,ka mbaruar ai muhabet.Po kaloj lumin unë vjosë.Shnet
    Kur te flasesh per nje gje duhet te flasesh me argumente mire?Mos thauj ca budalleqe edhe pastaj thua gjera si kalo lumin edhe ai keshtu me tha etj etj.C'do injorant flet per futboll .Une nuk dola e thashe se do marr boterorin se Argjentina me skuadreen me te mire te kohrave qe kishte ne 2002 shin( edhe kush nuk eshte dakort te me thoje cila ishte) nuk kaloi dot grupin.Jo me kjo Argjentine qe eshte nje skuader e pa pjekur .Ne e mbajten kete kontur edhe mos te me nderroje 4 trajnera e 100 lojtare edhe me futjen e disa te rinjeve skuadra ka per te ecur perpara se ka talen te pa pare .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Vjosa : 04-07-2010 më 20:22

Faqja 18 prej 23 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •