Per tifozet e Argentines mos keni dert se ju kalon se edhe neve tifozeve te Anglise na ka kaperci por ju duheni pak me shume se ne, me u merzit se asnje gol skeni dhene, ja nje kenge per ju,tallava qe une ic si pelqej tallava,LOOOOOOOL
Per tifozet e Argentines mos keni dert se ju kalon se edhe neve tifozeve te Anglise na ka kaperci por ju duheni pak me shume se ne, me u merzit se asnje gol skeni dhene, ja nje kenge per ju,tallava qe une ic si pelqej tallava,LOOOOOOOL
Unë mendoj se meritën më të madhe në kualifikimin e Gjermanisë e ka Maradona me diletantizmin e tij,dhe mbi të gjitha këto emra në formacion:
HIGUAIN (KY ËSHTË MË BUÇJA ATY),PASOHET NGA MONGOLOIDI DI MARIA,NDIQET DENJËSISHT NGA GOMARI OTAMENDI PËR TU KONKLUDUAR ME MAXI RODRIGUES.Është kulmi,kulmi,kulmi,dhe kaluar kulmit.
Maradonës mirë ti bëhet,s do të thotë se je lojtar i madh je dhe trajner i madh.Më vjen shumë keq për Messin,jashtëzakonisht shumë keq.Nuk po i pasonin topa,aq sa u detyrua që të shkonte dhe në mbrojtje të merrte top.Higuaini nuk është futbollist.Ta çojnë pastruesh halesh,e ka shumë.******* lojtar.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Maradona gaboi kur la jashte Zanetin dhe Cambiason. Ketu u ndeshkua Argjentina.Golat erdhen pikerisht ne krahun ku mungonte Zaneti dhe Cambiaso ne mesfushe i jep gjithmone frymemarje skuadres dhe eshte ndihmesi me i mire i mbrojtjes.Edhe pse i "urrej" Interistet,keta lojtare DUHET te ishin ne Botror.
... E ku thuhene ne karte
Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!
E pate se si loja e organizuar,e mencur dhe si ekip= ne nje bashkesi korr sukses( mbusheni me mend se vetem bashkimi ben fuqi), e shkatrruan Argjentinen ..lojtaret e se ciles luanin krye ne vehti-vetjake te skajshem,te shkaperderdhur !
Me vjen keq per Messin qe thuajse kohen me te madhe ishte jashtloje jo nga gjermanet por, nga vete bashkelojtaretetjake,pakoncept dhe te patru qe kishe pershtypje se kurre nuk i jepnin topin...
Shendet dhe suksese Messi dhe Argjentina ne Botroret e ardhshme !
Vamos a la casa Messi ! Vamos a la casa Argentina!!! vamos a la casa thekthi ..lol
HOLANDA dhe GJERMANIA ne finale, jo edhe aq keq...kushdo qe te fitoje nuk me pengon....perpara Europa !
me nderime ,
bili99
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
ne kohe merzie duhet humori dhe mirekuptimi...USA NR1, rrofsh per ngushllimin!
E ke zgjedhur kengen...ka shume kuptim ,tallavaja shkon shume per Argjentinen,mentalitetin dhe lojen e socme!
Ti meriton rep...por, ndonjehere tjeter se s'munda tash,s'me lan (ja keshtu me tha mesazhi- "humbsit ,tek nje teme humbsish s'mund te japin reputacion")...
me nderime,
bili99
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
Po te kishte fituar Argjentina do te thoshit te tjera gjera.Ishte nje dite e keqe per me te shumten e skuadres .Loja deshi gjermanet dmth shenuan gol qe ne min e dyte keshtu u detyruan Argjentinasit te dilnin ne sulm. Sic e dimegjermanet lozin me kundersulme .Pervec Cambiassos Maradona nuk beri as edhe nje gabim.Di Maria lozi keq e pranoj edhe une ,por sa topa mori??Te gjithe ja jepnin topin Messit sikur Messi eshte zoti vete edhe do ti kaloje te gjithe i prisnin te gjitha nga Messi.Di Maria eshte lojat shume i mire .Mire maradona sic thoni ju eshte budalla po Murinho budalla eshte??Te futbolli loz shume rol fati edhe fatin e kishte Gjermania qe beri gol qe ne dhomen e ndeshjes(Nuk them qe nuk e meritonin por edhe neser serish te lozin keto skuadra une prap do lozja 200 euro qe do kaloje Argjentina.)
Vjosa, Argjentina humbi nga traineri,sic fitoi edhe Gjermania nga traineri.Argjentina luajti ne kaos,ndersa gjermanet me nje strategji perfekte skualifikuan Angline dhe sot Argjentinen.\
Po te kish fituar Argjentina??
Sigurisht qe do te flisnim ndryshe sepse fituesi nuk gjykohet.Por te pesosh 4 gola ne gjysemfinale? Jane pak si shume.Qe nje lojtar si Messi te mos degjohet fare nje pjese loje,a nuk eshte gabim?Argjentina nuk ishte ekip modest,behet fjale per nje superfuqi futbolli,por me nje trainer modest.
... E ku thuhene ne karte
Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt