Close
Faqja 15 prej 23 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 222
    ◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga Vjosa Lexo Postimin
    Ta kam thene edhe do ta them edhe ty edhe Aryon Boy .Messi vetem nuk mund ta marri boterorin.Po nuk lozi e gjith skuadra nuk ka per te ecur perpara Argjentina.Leri tifozellekun e Barcelones edhe Realit edhe Interesohu per Argjentinen.Higuain e ben punen e tij Shenon gola.Kush e heq Lojtarin qe shenon vetem ti as edhe nje tejeter.Seshte kot qe la ne pankine Raul,Benzema.Dicka dine me teper trajneret qe vene ne fushe Higuain.Messin e mbyllen mire Mexiakanet kjo eshte gje e keqe per Messin edhe jo per te gjithe skuadren se kur mbajne Messin 3 Lojtare hapen koridore per te tjeret.Sa per Di Maria ke te drejte nuk eshte futur ne klimen e skuadres por jo se eshte lojtar kot.Tevez ,Higuain nuk ju a bene qejfin qe thoshit lojtare koti ,shpresoj ne ndeshjen me Gjermanine tju a mbyll gojen edhe Di Maria.
    Po normal qe nje lojtar i vetem nuk e merr dote botrorin..... Dhe as qe e ka marr dote 1 i vetem.

Por shife dhe plasi syte mire qe Argjentina eshte e rrethuar nga plehra ne ekip dhe i vetmi qe e ben Argjentinen te rrezikshme eshte ZOTI I FUTBOLLIT : LIONEL MESSI.
    Po luan nje futboll te papar ndonje here dhe po ndihmon ekipin, duke luajtur vete shume prapa dhe arrin te oranizoj gjithe lojen e Argjentines.

Pa Messin Argjentina do te ishte nje hiç.

Me vjen keq qe po zhgenjehesh nga mendimi yt qe thoje qe Messi nuk jep per kombetaren.... Messi eshte i lindur te luaj ne ndeshje te medha..... eshte lojtar i sfidae te medha.

Eshte lojtari me talentim te me madh qe ka pare historia e futbollit... Ti vi ndac mire ndac keq kujdo..... Messi e ben futbollin e tij, me te bukur nga vete loja e futbollit.

I uroj ta fitoj kete botror dhe pse ne ekip ka ca plehra..... Por meriton te marri titullin : Mbreti dhe zoti i futbollit.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    U kry edhe Meksika!

Life's too short to remove USB safely.

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Vec 1 gje, ky Messi. Shume i shemtum. lol
    Ketu flasim per futboll edhe jo per Mister bota .Bukurine mbaje ti bashke me Kristiano Ronaldo pordhacin.Po te ishte te bukuria do ishim te gjithe tifoza me Italine.Messi mund te mos jete i bukur por eshte bukuaria e futbollit .

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Vjosa Lexo Postimin
    Ketu flasim per futboll edhe jo per Mister bota .Bukurine mbaje ti bashke me Kristiano Ronaldo pordhacin.Po te ishte te bukuria do ishim te gjithe tifoza me Italine.Messi mund te mos jete i bukur por eshte bukuaria e futbollit .
    Ok. mire do ishte te ishte ca i paraqitshem, prape vazhdoj ta them. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Maradona nesër përballë Gjermanisë pritet të luaj më formacionin; 4-2-3-1

Otamendi, Demichelis, Burdisso(Samuel), Heinze
    Veron, Mascherano
    Tevez, Messi, Di Maria
    Higuain

P.S; Samuel është në dyshim, të shohim nëse do rrezikoj të luaj që nga minuta e parë.

Vamos Argentina, Vamos Messiiiiiiiiiiiiiiiiiii

#VamosArgentina

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Otamendi, Demichelis, Burdisso(Samuel), Heinze
    Veron, Mascherano
    Tevez, Messi, Di Maria
    Higuain
    Pa pa pa a futet në lojë gjysh Veroni?! Ishalla nuk është ky formacioni i vërtetë. Kam i parandjenjë të keqe që ai Demichelis do të boj noj nji nga ato gafat e zakonshme e gjermoni nuk t'i fal këto gjona.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Futet, futet. Do luaje nesër me dy mesfushorë shkatërues Mascherano-Veron, ndërsa Tevez dhe Di Maria nga krahët, Messi do jet më i avancuar dhe Higuain para.

Demichelis nesër do bëje ndeshjen e tij më të mirë, për inot të Gjermanëve do luaje përfekt.

Una kam një parandjenjë që do i shkelim Gjermonët, do fitojmë po hë! Vamos
    #VamosArgentina

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Mesi ne Barcelon po udheheq edhe tregohet mjaft atraktiv,e kur eshte ne kombetare ka ndonji ndeshje ku asnjë gol nuk po mundet te shenoje nuk e di arsyen pse...

PS : e pershendes Jack Watson me ket kenge!

Ndryshuar për herë të fundit nga Gordon Freeman : 02-07-2010 më 21:06

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Mesi ne Barcelon po udheheq edhe tregohet mjaft atraktiv,e kur eshte ne kombetare ka ndonji ndeshje ku asnjë gol nuk po mundet te shenoje nuk e di arsyen pse...

PS : e pershendes Jack Watson me ket kenge!

http://www.youtube.com/watch?v=ZRGox-EwZRY
    nashta e mer Emir Kusturica ne Zabranjeno Pusenje , se neser ka me hup pi Gjermonve

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=136

Messi tek Argentina luan shumë i tërhequr në mesfushë për ti ndihmuar më tepër skuadrës, organizon lojën dhe krijon raste për të shënuar sulmuesit e Argentinës, nuk luan në të njejtën pozitë sikurse te Barcelona.

Pastaj tek Barcelona normale do tregohet më shumë atraktiv se ka në skuadër dy mesfushorët më të mirë në botë; Xavi dhe Iniesta dhe i jepet mundësia për të luajtir më i lirë në fushë, i avancuar në sulm. Ndërsa tek Argentina nuk e ka atë luks lojtarësh në mesfushë, prandaj ç'do gjë i ngelët ta bëj vetë. Kjo është diferenca.
    #VamosArgentina

Faqja 15 prej 23 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •