Ai Messi nuk mbahet fare,e beri corap komplet ate mbrojtjen e Grephuckave.Nuk e do goli,shume gjynah.
Ai Messi nuk mbahet fare,e beri corap komplet ate mbrojtjen e Grephuckave.Nuk e do goli,shume gjynah.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Edhe Argjentina urren me duket Grecin, sinqerisht mu ka dhimbur portieri grek ishte shume i fort, i lumte
Urime fitoren ju tifoz te Argjentines..
Burri 1 X flet !
Urime Argintine mesatarja e golave eshte 2,2 pa shenuar gol Messi .Po ta doje topi Messin gjerat do jene ,e te lehta.Tani fillon Boterori per ate.Shpersoj ti bejme 4 ne 4 .Sa per fanellat une kam patur te Batistutes Reebok tani kam Blere te TEVEZ.Veron duhet te dali ne pensjon po te kishim Cambiasson ne vend te atij ose Lucho gjerat do ishin me te lehta.Vamos Argentinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Patjeter qe e vesh me gjithe qejf.
Mbi te gjitha une dua qe botrorin t'a fitoj Messi, sepse e pelqej me shume sesa futbolli vete.
Ne radhe te pare dua t'a fitoj Messi, pastaj Hollanda.
Messi de facto eshte lojtari me i mire i gjithe kohrave, por i duhet ky botor qe te behet de juro.
Finalja e botrorit do jete Argjentine - Hollande.... Dhe mbi te gjithe fiton futbolli i bukur.
◄█ Barcelona e MADHE █►
URIME FITORJA !
VAMOS...VAMOS. me te vertete une plasa qe Messi ende nuk ka shenuar asnje gol..disa cuditen se si ne u amerikolatinizuam...jo mor shqipe jo...ne jemi me themel te forte,per futbollin e kemi dhe per Messin,derisa sa te vije ne gara nderkombtare Kombetarja jone e dashur ,kuqezinjte ne zemer gjithmone por,sigurisht edhe athere do ti duam lojtaret me te mire qe ka globi !
Urime te gjithe tifozeve te Argjentines per kete Botrore... Vamos..Vamos.. kush vje me rradhe..nje vamos tjeter me duket..lol... se Europa shume dobet na mori fytyren.....ehh e duam vec Holanden pak per lojen dhe pak per tifozat shqiptare qe ka Holanda..lol!?
me nderime,
bili99
Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 22-06-2010 më 20:38
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
lojtari me elegant ishte pastore qe lu me palermon.
edhe maradona kishte thene per te, ky lun me topin, sikur ka lujt 4-5 botrore me pare.
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Na qoftë përhajër fitorja ndaj Greqisë sonte, dhe kualifikimi në raundin tjetër me 3 ndeshje, 3 fitore.Tash e tutje do fillojnë ethet, dhe spektakli i vërtetë në këtë Botëror.
P.S; Mos u nervozoni se nuk e do goli Messin, ju shijoni spektaklin e tij që dhuron në fushë.Kryesorja është që po luan shkëlqyeshëm, padyshim që edhe golat do vijnë në ndeshjet tjera që do jenë edhe më të rëndësishme.
Vamos Argentina, Vamos Messi
Video nga ndeshja; Argentina 2 - 0 Greqi
http://www.as.com/futbol/articulo/ar...sdasftb_66/Tes
Eshte shume lojtar i mire.Une per here te pare e pashe me Palermon kur lozte me Interin ne Siceli edhe me beri pershtypje edhe thash me kaq teknike ky lojtar nuk ma mbush mendjen se eshte Italjan. U futa ne internet edhe aty pashe qe eshte Argjentinas.
Vetem Argjentinasit lozin me aq finece.
Deri më tani nuk kam parë ndonjë lojtar që mund t’i afrohet Lionel Messit. “Madje as 30 përqind, në këtë Botëror nuk kam parë dikë që është as sa 30 përqindëshi i Messit ”, theksoi Maradona, duke shtuar lëvdata të pafundme për Messin.
P.S; Prej kësaj faze e tutje, Mourinho do jetë një ndihmës/këshilltar i Maradonës për Argentinën në Botëror.
Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 25-06-2010 më 22:32
#VamosArgentina
Po ja dhe un jam tifoz me Argjentinen, le te them me mire qe jam tifoz i vjeter i Maradones. Interesant ky rob... Maradona fitoi dikur zemren time kur isha nje adolishent i vogel dhe qe athere un kam qen gjithmone tifoz i Maradones ....hahahaha....me ben shume pershtypje historia e jetes se tij...
Te them te drejten Argjentina nuk me ka bindur akoma qe merr kupen, megjithate mendoj qe do te dale ne finale. Dhe mendoj qe kupen ksaj rradhe e fitojne Portokallinjte Hollandez edhe pse nuk jam tifoz me ta....nuk e di...me ka terhequr gjithmone Hollanda....kane nje futboll qe vazhdimisht te dhuron caste shume spektakolare...futboll me krah me duket mua...sikur po lozin zogjte dhe askush nuk mund ti kape dot...
Ndoshta, po mos te kishte qen Maradona un do te isha tifoz me Hollanden...luajne futboll te mahnitshem...nuk me intereson se kush fiton...un thjesht dua te shikoj nje ndeshje futbolli qe te harroj hallet e jetes se perditshme...dua te shikoj drama, abrakadabra....magji.... dua te qesh....te qaj e te bertas me te madhe nga gezimi apo hidherimi dhe Hollanda me ka dhuruar caste te tilla ku kam qare dhe ku kam qeshur me te madhe nga gezimi....Hollanda mua me ben prape te ndjehem si nje femije i vogel dhe ja pra pse un i shikoj vazhdimisht Portokallinjte duke luajtur.
Pra, gjithmone e kam pasur te veshtire te zgjedh midis Maradones dhe Tulipanve...Maradona si person me ben te ndjehem adolishent sapo e shoh ate, kurse Hollanda me dhuron nje futboll ku un ndjem me i lumtur ose me i hidheruar se sa nje djale i vogel kur i dhurojne ndonje loder te bukur, apo kur ja marrin lodren me zorr dhe e len femijen nga mbas duke qajtur...
Ditë e re, kismeti i ri
Krijoni Kontakt