Close
Faqja 11 prej 23 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 222
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Poshte Argjentina. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anagramisti Maska e Mister Enigma
    Anëtarësuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    2,636
    Përshëndetje për të gjithë tifozët e Argjentinës e veçanërisht ata që janë edhe tifozë të Interit.
    Kodi:
    Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë 

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Poshte Argjentina. lol
    Ik ore pirdhu .Ca te ka bere Argjentina tyja apo mba mend perdhenimin brenda ne itali ne nedhjeten?.Tju rroje kupa e botes me keto qe shikoj une nga italia kete boteror tregon pse nuk i takonte kupa.Ca ti bej une atij pokemonit ne 8tshe me Gjermanine qe u skualifikuam ne penallti pa do te te kishim perdhenuar ne katershe skuader koti skuader e falimentuar.

Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Aryon boy shko pak Diegon ca ben ne kete moshe shikohttp://www.youtube.com/watch?v=FhS7AuE0dww&feature=player_embedded

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga Vjosa Lexo Postimin
    Aryon boy shko pak Diegon ca ben ne kete moshe shikohttp://www.youtube.com/watch?v=FhS7AuE0dww&feature=player_embedded
    Shif Messin ti c'po ben..... Se per goditje denimi ka qene dhe Francesko i paokut njesh.....

Shif Messin cfare po i ben Argjentines..... Se po shef zotin e futbollit qe po luan.
    Se gjasme Argjentina do e merrte botrorin dhe pa Messin..... Po i shef ate kecat e tu ti..... di mariat e me radhe.

Argjentina eshte Messi, Messi dhe vetem Messi.

Kur te thoja une qe Messi do e tregoj ne botror qe eshte zoti i futbollit, eshte mbreti eshte numri nje qe e ka pare historia e futbollit...... Ti s'e besoje.

◄█ Barcelona e MADHE █►

Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar më parë nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Shif Messin ti c'po ben..... Se per goditje denimi ka qene dhe Francesko i paokut njesh.....

Shif Messin cfare po i ben Argjentines..... Se po shef zotin e futbollit qe po luan.
    Se gjasme Argjentina do e merrte botrorin dhe pa Messin..... Po i shef ate kecat e tu ti..... di mariat e me radhe.

Argjentina eshte Messi, Messi dhe vetem Messi.

Kur te thoja une qe Messi do e tregoj ne botror qe eshte zoti i futbollit, eshte mbreti eshte numri nje qe e ka pare historia e futbollit...... Ti s'e besoje.

Ta shikojme se tani fillon Boterori per Argjentinen se me keto skuadra qe ka ne grup edhe me te rinjte te lozte do ta kalonin grupin.Une nuk shpresoj vetem te Messi, shpresoj te të gjithe se vetem po lozen te gjithe mire do ta marrin Botrorin.Por mesa po shikoj une kam frike edhe ate Blaterin me ata albitrat.Sa per Diegon pranoje edhe nje here ne jeten tende qe eshte lojtari me i mire qe ka lozur ne rruzullin tokesor.

Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar më parë nga Mister Enigma Lexo Postimin
    Përshëndetje për të gjithë tifozët e Argjentinës e veçanërisht ata që janë edhe tifozë të Interit.
    Pershendes edhe une ty por vetem si tifoz te Argjentines edhe JO si tifoz te Interit.

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

Vamos Argentina Vamos Messi !!!

Nga keta te dy varet nje komb edhe jo vetem.Skedarët e Bashkëngjitur 133758

Tifozat e flakte ketu per Argjentinen ,me Vjosen dhe thekthin ne krye keni pershendetje dhe perkrahjen time.
    Kete Boteror zemra me ka ikur tek Argjentina dhe Messi, luajn shume bukur, me gjithe zemer mu ashtu sic e meriton nje spektakel me i madh i sportit boterore, sic e meritojne miliarda tifoze te futbollit ne gjithe rruzullin tokesor.
    Suksese Maradona ,suksese Argjentina me ne krye fenomenalin dhe atrakcionin me te shquar kete boterore Lionel Messin.
    Ne ndeshjen e ardhshme shpresoj se edhe Messi do te shenoje se paku nje gol !!!

VAMOS MESSI !!!

me nderime,
    bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 20-06-2010 më 21:29
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

Anagramisti Maska e Mister Enigma
    Anëtarësuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    2,636
    Pershendes edhe une ty...si tifoz te Argjentines...
    Faleminderit, Vamos Argentina!
    Kodi:
    Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë 

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Ta shikojme se tani fillon Boterori per Argjentinen se me keto skuadra qe ka ne grup edhe me te rinjte te lozte do ta kalonin grupin.Une nuk shpresoj vetem te Messi, shpresoj te të gjithe se vetem po lozen te gjithe mire do ta marrin Botrorin.Por mesa po shikoj une kam frike edhe ate Blaterin me ata albitrat.Sa per Diegon pranoje edhe nje here ne jeten tende qe eshte lojtari me i mire qe ka lozur ne rruzullin tokesor.
    Ore ti je fiksimaxhi.....
    Maradona vete e ka deklaruar para pak ditesh : MESSI ESHTE ME I MIRE NGA CFARE KAM QENE UNE.
    Ky eshte lojtari me i madh ne historin e futbollit, dhe do i japi fund dilemes Maradona - Pele.
    Ndihem me fat qe lojtari me i mire ne historin e futbollit eshte Argjentinas. Per kete arsye ndihem krenar qe ai lojtar qe eshte me i mire nga une eshte Argjentinas.

Ka telent me te madh o fiksimaxhi. I duhet te marri kete botor dhe te shpallet lojtari me i mire i gjithe kohrave.

Lere me te rinjte te luaj, se mos te kishe Messin ne forme nuk do kishe 6 pike tani.... Se po i shef ate plehrat e tu ti qe merrnin botrorin pa Messin.... Ate di mariat, gutierezat, higuaninat e me radhe.

Cruyyf-i i madh tha : Ate qe po ben Messi ne botror nuk po e bejne te gjitha ekipet bashke..... Po dhuron spektaklin qe te gjithe njerzit kane nevoje.

Ti na lodh lesht me maradon drogaxhiun.... Te gjithe ne krahasim me Messin jane thjesht PLEHRA.

Pastaj mos e diskuto fjalen e idhullit tend kur e pranon qe Messi eshte lojtar me i mire nga cfare ka qene Maradona

Shtttttttttttttttt, rri urte dhe shijo spektalin dhe suksesin e DIOS DEL FUTBOL ..... LIONEL MESSI.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Faqja 11 prej 23 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •