Close
Faqja 10 prej 23 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 222
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Kështu do ua bëjmë të gjithve që do na dalin përpara.

Kanë luajtur një ndeshje të bukur sot, aksione pa fund, një fitore me goleadë. Messi është duke luajtur shkëlqyeshëm, pavarësisht se nuk ja deshi fati as sot të shënoj gol, ai bëri më të mirën për skuadrën ariti të ndërtoj 3 gola. Uroj që të vazhdoj të luaj në këtë formë edhe në ndeshjet tjera.

Video nga ndeshja; Argentinë 4 - 1 Korea e Jugut

http://www.as.com/futbol/articulo/ha...sdasftb_33/Tes

Edhe pse e kemi siguruar kualifikimin dhe vendin e parë në grup, tani radhën për "nokaut" e kanë këta grekët e m*tit.

Siç duket Argentina në krye me Maradonën dhe Messin po ua mbyllin gojën inatçorëve që i kritikonin aq shumë që në fazën paraeleminatore për në Botëror. Madje disa ekspertë të futbollit që i kemi këtu në forum e shifnin Argentinën jashtë Botërorit sivjet lol.

Vamos Argentina, Vamos Messi

Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Ju gezohuni per fitoren ama ajo mbrojtja e argjentines ishte per bret .
    Nje skuader e madhe dhe e forte ne mbrojtje e shkaterron argjentinen me ato hapesira medhaja ne mbrojtje qe krijonte .

Ne sulm jane shkelqyer , ama nuk fitohet kurre gje me sulm vetem.
    S'jane kompakt fare , e spo ma mbushin mendjen ne bote per finalista.
    Okey ekspert, qashtu është si thua ti lol.

P.S; "Italia në finale" ;D
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 17-06-2010 më 18:57
    #VamosArgentina

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Fituam bindshem dhe me force, çdo gje shkoi me finese ashtu siç eshte tangoja Argjentinase, u paraqitem bukur ashtu siç ishte Princesha Evita, ishim te forte si Che Guevara. Kemi zotin e futbollit tranjer, bashke me jashtokesorin futbollist asgje nuk na ndalon..
    Vamooooooooooossss... Argentinaaaaaaaaaaaaa..............

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Ky eshte i semure fare

Il Club Più Titolato Al Mondo

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Fituam fituam po atë mbrojten e kemi me probleme. Sa filloi pjesa e dytë kur ishim 2-1 bën ca aksione koreanët dhe mbrojtja u ça lehtësisht, bile po të kishin pak fat koreanët mund të kishin barazuar në një rast të pastër (e kuptoni për kë rast e kam fjalën). Ai Demichelis është gafaxhi i modh, hajde de se tani jemi në grup por në ndeshjet play-off nuk tolerohen gabime të tilla. Lajmi i keq është që Samueli u dëmtua dhe ndoshta nuk bëhet gati shpejt, është lojtar që na duhet sepse i jep siguri mbrojtjes, plus që ndihmon edhe koqen Demichelis.

Problemi më i madh te Argjentina shoh repartin e mbrojtjes sepse mesfushën dhe sulmin e kemi flak.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    E kemi njëçik me probleme mbrojtjen, por shpresojmë të ja dalim. Burdisso dhe Otamendi do jenë alternativat për çfarëdo rast nevoje. Ishalla lëndimi i Samuel nuk është ndonjë gjë serioze, e kam thënë dhe tek tema tjetër që kur nxori listën përfundimtare Maradona, ndoshta gabimin e vetëm dhe më të madhin e bëri duke mos i marë në Botëror G.Milito-n dhe J.Zanetti-n.

Gjithsesi, po të luajnë me gjith shpirt lojtarët(kush do qofshin në formacionin startues) si në këto dy ndeshjet e para të grupit, dhe me një Messi në superformë, them që do kemi sukses.

Vamos!
    #VamosArgentina

Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc Lexo Postimin
    Ky eshte i semure fare

Ca tipa jeni ju oreeeeeeee kur fiton nxirrni justifikime te tjera per Diegon.Lereni rehat te shkretin c"far te beje kur i kruhen???ahaaahahhah

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

nese

nese nuk merr masa per mbrojtjen argjentina do ta kete pak problem..gjithsesi duke e mbajtur skuadren vetem ne sulm ka nje menyre mbrojtje por kundersulmet e kundershtareve e qajne shume lehtesisht mbrojtjen argjentinase..te vjen keq qe nje lojtar me experience europiane siq eshte demichelis te beje gafa te tilla..tere ai trup dhe tja kalojne kundershtaret..

te shohim pas greqise kush do i dale para..pasi ndeshja me greqine eshte ndeshje stervitjeje
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Nga keta te dy varet nje komb edhe jo vetem.Emri:  35629_1319714804596_1582561709_30775400_1703306_n.jpg

Shikime: 357

Madhësia:  39.1 KB

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-04-2009
    Postime
    368
    Nuk lejohen adresa Interneti ne Firme. Stafi i Forumit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-04-2009
    Postime
    368
    Nuk lejohen adresa Interneti ne Firme. Stafi i Forumit.

Faqja 10 prej 23 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •