Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 66
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

zotni

Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Deri diku je ne rregull per sa i perket fjalis se fundit , ndersa per te tjerat lart nuk po jap koment sepse ka shum hollsi dhe jan gera qe kan ndodhur tek ne. Pershendetje
    Zotni nuk mund te gjykohet nje popull me nje rast apo me dy apo me dhjete.Edhe ne shoqerite me kulmin e civilizimit ka ngjarje qe te ben te gjykosh se jane njerezh shpellare.Apo eshte nje menyre e mire te sulmohet njeri krah apo krahu tjeter.
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Pershendetje i dashur jarigas
    Pershendetje i dashur..!!!
    Ke replikuar:
    Vetem traditat tona nuk jan njelloj me ato arabe, ndersa Islami ne tersi,po
    Dhe eshte pikerisht ajo çka mbroj une dhe chino, malsori e plot te tjere!!!
    Ka nje rryme te re myslimanesh ne Kosove e Maqedoni, te cilet mbrojne tezen se Islami pa traditen arabe, nuk eshte Islam!!!Gje mese e vertete......
    Ne fakt , statistikat flasin ndryshe nga c'thua ti 75% muslimane
    Ne kete 75% duhet te dallojme se ç'pjese ploteson kushtet per te qene mysliman....
    Bektashet a bejne pjese???Sipas wahabisteve, jo!!
    Po ata qe s'shkojne kurre ne xhami???Prape, jo!!!
    Po ata qe pijne raki(tradite shqiptare, kjo)???Prape , jo!!
    Po ata qe pijne duhan???Jo!!.....etj...
    Sa mbeten???????
    Jarigas

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    Zotni nuk mund te gjykohet nje popull me nje rast apo me dy apo me dhjete.Edhe ne shoqerite me kulmin e civilizimit ka ngjarje qe te ben te gjykosh se jane njerezh shpellare.Apo eshte nje menyre e mire te sulmohet njeri krah apo krahu tjeter.
    Sigurisht qe nuk e perfaqsojn popullin shqiptar, por as ato shembuj qe ju merrni per baz, nuk perfaqsojn islamin e paster . Pershendetje
    Revolution 1848

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Pershendetje i dashur..!!!
    Ke replikuar:
    Shpresoj te mos ket ngelur hatri
    Dhe eshte pikerisht ajo çka mbroj une dhe chino, malsori e plot te tjere!!!
    Qe kur je ber lider ?
    Ka nje rryme te re myslimanesh ne Kosove e Maqedoni, te cilet mbrojne tezen se Islami pa traditen arabe, nuk eshte Islam!!!
    Gabim.! jo traditen arabe, por traditen profetike
    Gje mese e vertete......
    Mos poho gjera qe nuk e ke iden
    Ne kete 75% duhet te dallojme se ç'pjese ploteson kushtet per te qene mysliman....
    Ky 75% njihet si i fes islame dhe nuk ka faj statistika, qe pasardhesit e popullsis muslimane, kan harruar detyrimet para All-llahut
    Bektashet a bejne pjese???Sipas wahabisteve, jo!!
    Po ata qe s'shkojne kurre ne xhami???Prape, jo!!!
    Po ata qe pijne raki(tradite shqiptare, kjo)???Prape , jo!!
    Po ata qe pijne duhan???Jo!!.....etj...
    Sa mbeten???????
    Cdo kush e shikon besimin e tije ne menyren e vet dhe mendoj qe cdo kush lutet qe ta permisoj besimin, prandaj mos te haj meraku shum se cfar bejn muslimanet, se kohet e fundit eshte kthyer nenforumi ne sall gjygji. Ka kush i gjykon muslimanet dhe te krishteret.
    P.s Nese ti dhe ato qe perfaqson ti, jeni te pakenaqur nga menyra se si besojn muslimanet , neve aq na ben, sepse ne nuk besojm ashtu si doni ju. Pastaj do te lutesha shum ty edhe suites tende qe mos ta ngaterroni fen me atdheun, sepse jan dy gjera krejt te kunderta dhe qe ta plotesoj , fes nuk i intereson atdheu, fes i intereson njeriu. Ndersa njeriut duhet ti interesojn edhe feja edhe atdheu. Pershendetje
    Revolution 1848

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    P.s Nese ti dhe ato qe perfaqson ti, jeni te pakenaqur nga menyra se si besojn muslimanet , neve aq na ben, sepse ne nuk besojm ashtu si doni ju. Pastaj do te lutesha shum ty edhe suites tende qe mos ta ngaterroni fen me atdheun, sepse jan dy gjera krejt te kunderta dhe qe ta plotesoj , fes nuk i intereson atdheu, fes i intereson njeriu. Ndersa njeriut duhet ti interesojn edhe feja edhe atdheu. Pershendetje
    Te qenkan errur syre Eurostar!!!!!
    Dijetaret e tu thone se feja dhe kombi jane Nje, ndersa ti thua se jane krejt te kunderta....
    E pra, nese feja eshte kunder kombit, une si shqiptar jam kunder fese!!!!!
    Kush nuk e ndjen veten shqiptar, s'ka te drejte te debatoje ne Forumin Shqiptar!!!!
    Qe kur je ber lider ?
    Qekur kam vene familjen para kombit dhe kombin para fese!!!!!
    Sidoqofte nuk e ndjej veten lider, por vella mes shqiptaresh......qarte?
    Mos poho gjera qe nuk e ke iden
    Psh, a na e hap pakez mendjen????
    Cfare pohova qe nuk eshte e vertete????
    Cdo kush e shikon besimin e tije ne menyren e vet dhe mendoj qe cdo kush lutet qe ta permisoj besimin, prandaj mos te haj meraku shum se cfar bejn muslimanet, se kohet e fundit eshte kthyer nenforumi ne sall gjygji. Ka kush i gjykon muslimanet dhe te krishteret.
    S'kan asgje kunder besimit ne pergjithesi, por kur ky besim kthehet ne arme kunder kombit, une kthehem ne shqytar te shqyptarit!!!!!
    Forum do te thote kuvend, dhe ketu behet kuvend per shqiptaret....kujt nuk i pelqen, sikterr!!!!...qofte edhe Krishti apo Muhamedi vete.....sikterr!!!!!
    Jarigas

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Jarigas tu paska prish keq Airbag/u ty mer lal.
    "Shoku Mjekesise"

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Te qenkan errur syre Eurostar!!!!!
    Dijetaret e tu thone se feja dhe kombi jane Nje, ndersa ti thua se jane krejt te kunderta....
    Me gjej nje dijetar qe e ka pohuar kete qe ti po thua ?
    E pra, nese feja eshte kunder kombit, une si shqiptar jam kunder fese!!!!!
    Feja nuk eshte kunder kombit, por ka perparesi te padiskutueshme, se ZOTI ta ka dhen kombin dhe ti e braktise dhe ike ne itali
    Kush nuk e ndjen veten shqiptar, s'ka te drejte te debatoje ne Forumin Shqiptar!!!!
    Kete besoj qe e ke pasur per veten tende
    Qekur kam vene familjen para kombit dhe kombin para fese!!!!!
    Po te kishe ven atdheun para familjes , nuk emigroje per te rregulluar mirqenjen e familjes , por rrije ketu
    Sidoqofte nuk e ndjej veten lider, por vella mes shqiptaresh......qarte?
    Ti vellezer quan vetem te krishteret, te tjeret i quan arab
    Psh, a na e hap pakez mendjen????
    Je aq i zgjuar dhe nuk ke nevoj per mua
    Cfare pohova qe nuk eshte e vertete????
    Cdo gje qe ti shkruan, nuk eshte e vertete
    S'kan asgje kunder besimit ne pergjithesi,
    Per te krishterin e ke fjalen ? e dim
    por kur ky besim kthehet ne arme kunder kombit, une kthehem ne shqytar te shqyptarit!!!!!
    Nuk e di kush nga besimtaret musliman paska dashur ta bej shqiperin arabi ? vetem ju i thoni keto gjera, puna juaj, nuk na intereson
    Forum do te thote kuvend, dhe ketu behet kuvend per shqiptaret....kujt nuk i pelqen, sikterr!!!!...qofte edhe Krishti apo Muhamedi vete.....sikterr!!!!!
    Sapo te behesh administrator merr masa te tilla
    P.s Mos e merr me inat, kjo eshte sipas qefit te njerezve dhe shkrimet e tua, nuk
    jan per toleranc apo diskutim, thjesht jan tallje dhe ofendime. Nese ti e ke fen me te mire se e jona, te lumt, neve na pelqen e jona, me vone e shohim kush ka te drejte. Pershendetje
    Revolution 1848

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Jarigasi ska fe, ka tallje pambuku.Feja e tij eshte komedia kuptohet jo ajo e Dantes, prandaj punon dhe ne cirk part time mbasi mbaron punen ne kopeshtin zollogjik
    Ndryshuar për herë të fundit nga _Mersin_ : 21-05-2010 më 03:55
    "Shoku Mjekesise"

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    ...ahahahah....lexoni, lexoni....me shume kujdes ate qe kam shkruar...pas te pestes here, keni per te pare ..!!!!!!
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    na çmenet me keto tema.

nuk keni halle te tjera bre???
    ahahahahahahahahahahahaahaa
    pse mer hallet e herthes do cajne keto
    leri mer shkencetaret se po mbushet bota me shkencetare shqiptare
    drague te pershendes
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •