Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Po e jap edhe unė mendimin tim nė kėtė temė, pėr tė pėrgėzuar dhe pėr tė kritikuar.

Kritika ime ėshtė pėr forumin Gjuha Shqipe. Ky forum drejtohet nė mėnyrėn mė tė keqe tė mundshme. Aty jo vetėm qė lejohet ēat dhe prishet ēdo temė, por lejohen edhe sharje familjare me fjalė tė pista.

Pėrsa i pėrket moderatorėve, nuk i njoh tė gjithė, po pėr aq sa njoh, mė pėlqejnė Dariusi dhe Xhejmsi (J@mes).

Po tė shkosh pėr shembull tek forumi "Shkenca dhe Jeta" e tė shkruash kot, tė pėrzė Dariusi me shkelma, dhe bėn mirė. Bėn shumė mirė qė nuk lejon atje shkrime tė kota.

Kėshtu ndodh edhe tek "Filozofia dhe Psikologjia". Po tė hysh aty e tė shkruash kot mė kot, tė pėrzė Xhejmsi me shkelma, dhe bėn shumė mirė qė nuk lejon shkrime tė tilla, apo siē i quan ai, mikrofjalosje.

E njėjta gjė duhet bėrė edhe tek Gjuha Shqipe. Gjuha Shqipe ėshtė forum serioz dhe nuk duhen lejuar aty ēatistė gjysmėanalfabetė qė hapin tema tė kota ose qė prishin temat duke mbushur faqe tė tėra me postime nga njė rresht. Gjuha Shqipe duhet trajtuar me tė njėjtin seriozitet ashtu si forumet e tjerė seriozė, qė pėrmenda mė lart. Moderimi tek Gjuha Shqipe ėshtė pėr faqe tė zezė.

Nejse, unė shkrova kot, se e di qė asgjė s'ka pėr tė ndryshuar.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    flm. per smod-at darius, edir, shigjeta
    JANE FANTASTIK.

mod -at i kam xhan : )
    Servil

Un vetem per nja tre-kater kam respekt, nuk kam pse me dhon emra,e din vet ato se kush jane...per te tjeret hiē fare
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    po dhe DI ANA MODERATORE ESHTE
    hallall
    e pershendes
    JO SEKS PARA MARTESE

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Jemi qe jemi ne kete teme, s'me bete dhe mua moderator - se paku per nje dite, qe te me puthin prapanicen keshtu disa tipa
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Linda5 Lexo Postimin
    Servil

Un vetem per nja tre-kater kam respekt, nuk kam pse me dhon emra,e din vet ato se kush jane...per te tjeret hiē fare
    pse mi shoqe do me rrisin rrogen???

PLAKU e da shapin nga sheqeri.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Nje vrejtje ne temen e falenderimeve te moderatorve kisha.
    Do ishte me mire qe te punonit pak me shume ne lidhje me rregullimin e drejtshkrimit te pakten ne titujt e temave, sepse shoh qe mjaft anetare shkruajn ne dialekt duke shtremberuar dhe turperuar gjuhen Shqipe. Kokat e temave duhet te jen Shqipe e paster, nuk rendsi brenda temave sepse aty shkruan kushdo si te doje dhe me cfar dialekti te doje, por titujt e temave duhet ti rregulloni.

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    me i miri eshte EdiR ......... te tjeret jane me poshte se ai (madje dhe albo dhe fiori).
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Natyrisht qė e meritojnė ndaj edhe unė bėj njė vlerėsim pozitiv pėr moderatorėt.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •