Close

Rezultati i Sondazhit: A jeni dakord me nenin 7 te rregullores?

Votues
57. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Neni 7- Jam dakord

35 61.40%
  • Neni 7- S'jam dakord

22 38.60%
Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 117 prej 117
    o qykyt e kom pa ntiron para do ditsh sa ish plak krejt e kom pa nrysh ntelevizor qyt shkret

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,768
    Citim Postuar mė parė nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Po ua kushtoj juve forumistave te cileve feja ua ka mbulu syt dhe veshet,besoj se ja vlen.

http://www.youtube.com/watch?v=jTaDCEOw9yc
    Shiperia do behet "shtet",kur kjo poezi te behet himni i saj.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Ignoratem, nga latinishtja qe dmth "Tė mos dish", dhe qe ne rastin tend, u permend ne vend te duhur. (Un s'jam Kosovar)
    Po te me kishe thene "je injorant", do te tregoje se din se per ēfare flet....ndersa kur thua"po behesh injorant=po behesh i paditur", eshte gomarllek....kupton?

Te thuash qe rrotullimi i henes rreth tokes, dhe toka rreth diellit nuk eshte nje matematik preēize, ti vertet ke humb llogjiken ! (kam verejt qe matematika nuk eshte lenda e juaj °°° 1+1+1=1°)
    Ky eshte mendimi yt......ke ndonje prove per kete????

Un ti dhash argumentet, por ti vazhdon e buzėqaraveshėsh.
    Hamendjet e nje personi qe perdor shprehje si "pse behesh injorant" ose "pse behesh budalla", nuk perbejne kurrsesi argument......
    Eshte e kote te thuash "i solla", se perveē llogjeve, nuk ka dale gje prej teje deri tashi.....ndoshta me tej.....
    Jarigas

se di qysh po tkthekan pergjigje qeto tjert vec permue kokrra e budalls qoke ooo jarigas as shqip spo dike me shkrue edhe po doke me kallzu per qill e per shkenz shko mor mile lopen

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Hajdar Kunji Lexo Postimin
    se di qysh po tkthekan pergjigje qeto tjert vec permue kokrra e budalls qoke ooo jarigas as shqip spo dike me shkrue edhe po doke me kallzu per qill e per shkenz shko mor mile lopen
    Ke shume te drejte i dashur Hajdar...bile kam nje lutje per ty:A nuk ben nje kercim andaj nga nenforumi i Gjuhes Shqipe, se ata me siguri kane nevoje per nje kompetent si ti.....ndersa une po shkoj ta mjel......tjeta Hajdar Huni......
    Jarigas

Citim Postuar mė parė nga Hajdar Kunji Lexo Postimin
    o qykyt e kom pa ntiron para do ditsh sa ish plak krejt e kom pa nrysh ntelevizor qyt shkret
    Ky eshte forum kinez apo shqiptar? Nejse:..... Si perfundim per ke votove ? Uuuu me fal tani e pash te paskan cuar ne dubai per shplodhje
    Revolution 1848

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    kjo rregullorja jote eshte nje vrime ne uje perderisa nuk zbatohet asnjehere.me leni 1 jave tua moderoj kete forum dhe tua hap syte e vllazerimit
    "Shoku Mjekesise"

Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •