Close

Rezultati i Sondazhit: A jeni dakord me nenin 7 te rregullores?

Votues
57. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Neni 7- Jam dakord

35 61.40%
  • Neni 7- S'jam dakord

22 38.60%
Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 117
    i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Une jam dakort , megjithese ofendim per myslymanet jane vete talebanet e shumte qe e vizitojne nenforumin myslyman dhe forumin ne pergjithsi .

Kurse ofendim per krishterimin jane fetaret , grekofilet , idhujtaret e hierarkive romane vatikane dhe dreq shejtane .

Me nje fjale ky forum i semure sherohet kur interesat dhe propaganda greke dhe arabe qe e helmatisin te ndalen , kjo qe do te thote asnjehere .

Ne jemi ne vendin tone dhe ne kete forum flitet shqip , nuk e kuptoj se pse duhet te fuse hundet kaq shume arabi me grekun .

Megjithese ketu le ta beje ligjin kush te doje , Shqiperia eshte e shqiptareve dhe do te jete varr per mitropolitet ortodoks ashtu si per talebanet vehabist .

Vazhdoni me votimin e rregullores se hales publike siē i keni shnderruar nenforumet e feve .
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Jam dakort.
    Gjithkush mund te jet kundra per gjithēka dhe kete mund ta thot lirisht por kursesi nuk ka pse fyen ose denigron asnje besim fetar.

Lere keshtu sic eshte qe te bejn qef moderatoret sipas interesave te veta, se na cat derrasat tu i fshi postimet sipas qefit tuj, forum i enver hoxhes
    Revolution 1848

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    jarigas. po fjalet e pista te lejohen?
    jo per gje, por jane liri shprehjeje edhe ato...
    le te fillojme e te shahemi nga nena e nga motra, vetem e vetem qe te mos thyejme lirine e fjales...
    do te te pelqente ky propozim?
    NUk eshte liri fjale , fyerja personale!Po ashtu si nuk eshte liri besimi te thyesh rregulloren e nje shkolle me veshje apo qendrime te palejuara.
    Fyerja fetare eshte diēka teper relative, qe ka te beje me shkallen e indoktrinikmit personal.Psh, nese ti me fyen nga nje familjar, don pa dyshim te sulmosh mua si person....eshte njesoj sikur te me japesh nje shpulle!
    Ndersa kur une flas per nje person historik apo fetar, nuk sulmoj askend personalisht.Nese ti shan Krishtin, une nuk e quaj si personale, aq me teper kur mendoj se nje Zot qe ka nevoje per mbrojtjen time, nuk eshte i tille!!Dhe as qe me shkon ndermend te djeg shtepine tende pasi djeg nje Bibel!
    Cfare ndryshimi ka ne besimin tim nese e gjithe bota tallet me Krishtin????Asnje.
    Cfare ndryshimi ka ne besimin tend nese une bej nje karikature te Skenderbeut????MA ha mendja, asnje!!
    Cfare ndryshon per nje ateist nese nje kelluf fetar tallet me Darwin-in??Asgje!
    Vetem hajvanet, leshojne veten ne paranoje, dhe jane te gatshem te vrasin per fč!
    E sidoqofte une thashe liria e shprehjes, jo liria e fjaleve te ndyra!!!
    Jarigas

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    7-) Shkrimet tallese ose ofenduese ndaj themeluesve te dy besimeve fetare qe mbizoterojne ne Shqiperi do te fshihen!
    Si duket bėhet fjalė pėr kėtė pikėn mė sipėr.

1.Ndaj kujt themelues tė lutem?

2. Qė tė moderohen format ofenduese tė shprehjes jam dakord. Ofendimet dhe sharjet nuk lejohen e as tolerohen nė forum, jo vetėm kėtu, qoftė ndaj anėtarėve qoftė ndaj figurave tė tjera publike a ku di unė. Ėshtė njė gjuhė e pahijshme, qė s'tregon dhe reflekton aspak kulturė dhe i pėrket rrugės. Prandaj e parė pjesėrisht nga ky kėndvėshtrim mė duket e panevojshme votimi.

Pjesa tjetėr ka tė bėjė me talljen. Do tė thotė kjo qė ndalohen dhe moderohen format e ironisė, sarkazmės ?

PS: rregullorja nuk ka nene, por pika

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    NUk eshte liri fjale , fyerja personale!Po ashtu si nuk eshte liri besimi te thyesh rregulloren e nje shkolle me veshje apo qendrime te palejuara.
    Fyerja fetare eshte diēka teper relative, qe ka te beje me shkallen e indoktrinikmit personal.Psh, nese ti me fyen nga nje familjar, don pa dyshim te sulmosh mua si person....eshte njesoj sikur te me japesh nje shpulle!
    Ndersa kur une flas per nje person historik apo fetar, nuk sulmoj askend personalisht.Nese ti shan Krishtin, une nuk e quaj si personale, aq me teper kur mendoj se nje Zot qe ka nevoje per mbrojtjen time, nuk eshte i tille!!Dhe as qe me shkon ndermend te djeg shtepine tende pasi djeg nje Bibel!
    Cfare ndryshimi ka ne besimin tim nese e gjithe bota tallet me Krishtin????Asnje.
    Cfare ndryshimi ka ne besimin tend nese une bej nje karikature te Skenderbeut????MA ha mendja, asnje!!
    Cfare ndryshon per nje ateist nese nje kelluf fetar tallet me Darwin-in??Asgje!
    Vetem hajvanet, leshojne veten ne paranoje, dhe jane te gatshem te vrasin per fč!
    E sidoqofte une thashe liria e shprehjes, jo liria e fjaleve te ndyra!!!
    dakort jam. as une nuk do e merrja si personale.
    thjeshte une jam i mendimit qe nese perballe kam dike qe e di se nje sjellje ime e caktuar e bezdis, une kete sjellje nuk e bej (natyrisht pa i prishur rehatine vehtes).
    nese marr nje Bibel dhe filloj ta djege perpare teje, ti nuk e merr si personale, por une qe e bej kete gje tregoj kulturen time te ulet...
    une nuk thyej asnje ligj. tregoj injorancen time.

hahah!!! po pse liria e fjaleve te ndyra nuk qenka liri e shprehjes???!!!
    ketu e ke shume gabim.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    O admiral... nga na kalo tani nga "Jeni dakord me piken 7?" te "Pse nuk qenka liri shprehjeje perdorimi i fjaleve te ndyra... e ke gabim etj etj"

Ca lidhje ka? Apo o burra bejme pak debat. Do instruktoni gjithmone te tjeret e do kerkoni shpjegime?

Po thjesht STFU njehere, jepini pergjigje sondazhit edhe aq... as kaq nuk e beni dot?

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    O admiral... nga na kalo tani nga "Jeni dakord me piken 7?" te "Pse nuk qenka liri shprehjeje perdorimi i fjaleve te ndyra... e ke gabim etj etj"

Ca lidhje ka? ?
    ēfare lidhjeje ka??? vertete nuk je i zoti ta kuptosh vete lidhjen, apo pyet kot?

nese dikush thote: JO ndalimit te ketyre "fyerjeve" sepse eshte liri shprehjeje, atehere edhe fjalet e ndyra jane liri shprehjeje. po ato pse te ndalohen ne forum?

po nese nuk debatohet ne forum, ku do te debatohet?
    apo e ke problem ti se nuk do mundesh te fyesh e te tallesh???
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin

Ca lidhje ka? Apo o burra bejme pak debat. Do instruktoni gjithmone te tjeret e do kerkoni shpjegime?

Po thjesht STFU njehere, jepini pergjigje sondazhit edhe aq... as kaq nuk e beni dot?

Mo zo ma keq me i ndalu fjalet e ndyra.
    Do qendrosh ende ne forum po i ndaluan ?
    Ofendimet, etj etj..
    Burri 1 X flet !

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    apo e ke problem ti se nuk do mundesh te fyesh e te tallesh???
    Jo o dru jo... une po te du te tallem do e gjej menyren per tu tall mos ki merak.

Por po mundohem qe mos i corientoni njerezit me keto lloj komentesh prej femije te klases se pare fillore. Qe lexon thjesht ca shkruhet e nuk kupton.

Te votosh ate pike, eshte e barabarte te votosh qe show si South Park mos te zene me figura fetare ne goje se ofendohen besimtaret.

Pastaj mund te ngrihen edhe politikanet e te thone mos behet me humor apo tallje me Partite politike se ndihen te ofenduar militantet. Une njof plot qe po ti shash partine, behen helm.

Ose te mos behet me humor/tallje me karakter racial se ofendohen racat.

As humor/tallje me karakter seksual se ofendohet nje seks.

... e mund te vazhdosh keshtu pa fund. Humori dhe tallja, prek gjithmone dike qe i vjen hidhet. Edhe ky i fundit ndihet i ofenduar. KAQ E THJESHT ESHTE. I bie ta ndalosh te gjithin. Ne gjithe forumin.

Po fajin e kam une qe merrem me ty... ti ke kapacitetin perthithes volumetrik te nje mushkonje...

Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •