Neni 7- Jam dakord
Neni 7- S'jam dakord
Per inati, behesh injorant, behesh se jam i sigurt qe mund te jesh me i zgjuar se kaq.
Ne historine njerezore, nuk ka ndodhur asnjehere qe nje person te behet "injorant".....perkundrazi, personi lind i tille dhe pastaj nepermjet familjes, shkolles dhe pervojes, merr dije..!!!Procesi i kundert mund te ndodhe vetem ne ndonje perralle arabe.....
Sidoqofte, nga cila pikepamje, ti i jep vetes te drejten per te gjykuar zgjuarsine e nje personi, ne nje kohe kur ti nuk din as ndryshimin midis "injorances" dhe inteligjences!!!!!!
Jarigas
Ku flet dhe ti per historine njerzore mos flasi me asnje ketu ne forum.
Nese njeriu meson te verteten behet i ditur, nese meson te gabuaren si te vertete, behet injorant.Dhe te jesh injorant eshte me keq se sa te jesh i pamesuar fare.Darvini psh ishte Injorant.
"Shoku Mjekesise"
Hajde'de,.. tash dolem tek tema e injorances dhe inteligjences eh ?!
Personi lind i paditur, por edhe mund te behet i paditur, ke degjuar duke then ? : " Krejt budalla eshte ber ",.. edhe ti, un te them qe ketu ka nje matematik precize, ti me thua qe eshte genjeshter po pse, nuk e din por eshte genjeshter edhe mos qoft, ti do te thuash qe eshte genjeshter e ēfar debati kerkon nese nuk pranon te pranosh edhe keto fakte sic eshte Hena qe sillet rreth tokes, e Toka rreth diellit dhe e gjithe kjo, ne nje kohe precize duke u sjellur ne nje rrath preciz ? Me keto pohimet e tua, ti me t'vertet qenke injorant, pra qenke edhe me budalla se c'te paskam menduar ! Ja kendeveshtrimi nga i cili te gjykova, shpresoj te jesh i kenaqur tani.
Ne fakt, historine nuk e kam njohur nepermjet Kuranit...!!!
"injorant" do te thote i paditur...e te jesh i pamesuar eshte sinonim!!!!!Nese njeriu meson te verteten behet i ditur, nese meson te gabuaren si te vertete, behet injorant.Dhe te jesh injorant eshte me keq se sa te jesh i pamesuar fare.Darvini psh ishte Injorant.
Nese ti mendon se Darwini ishte injorant, pohon se Darwini, nuk dinte!!!
Cfare nuk dinte???Arabishten??Po, ke te drejte....edhe une e injoroj arabishten...dhe pastaj????
Jarigas
Une e kuptoj se ti si kosovar, bashke me Mjeksian, ndoshta nuk e dini se ne shqip fjala "injorant"(italisht), ben "i paditur" apo "pa njohuri"!!!!
Kurse shprehja "eshte bere budalla", do te thote "ka humbur logjiken"...!!
Ti psh je "injorant" ndaj shqipes dhe kuptimit te fjaleve te saj...e megjithate une asnjehere nuk te quajta "injorant"....
Ti dhe Mjekesia(me ca kokrra tek-tuk), sapo ju has sharra ne gozhde, o burra e ti therresi te gjithe "injoranta" apo budallenj!!!!!!
T'i therrasesh bashkebiseduesit "injorant", perben argument per mbrojtes per kmendimin tend???
Ti thua qe eshte "matematik preēize" pa sjelle as edhe nje argument!!!!un te them qe ketu ka nje matematik precize, ti me thua qe eshte genjeshter po pse, nuk e din por eshte genjeshter edhe mos qoft, ti do te thuash qe eshte genjeshter e ēfar debati kerkon nese nuk pranon te pranosh edhe keto fakte sic eshte Hena qe sillet rreth tokes, e Toka rreth diellit dhe e gjithe kjo, ne nje kohe precize duke u sjellur ne nje rrath preciz ? Me keto pohimet e tua, ti me t'vertet qenke injorant, pra qenke edhe me budalla se c'te paskam menduar ! Ja kendeveshtrimi nga i cili te gjykova, shpresoj te jesh i kenaqur tani.
Une te them se distanca Toke-Hene nuk ka qene gjithmone kjo, dhe as ka per te ngelur e tille.....informohu(jo te fisniku) dhe ke per te ditur....
Edhe aksi i rrotullimit te Tokes, po ashtu...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jarigas : 12-05-2010 mė 09:46
Jarigas
Ignoratem, nga latinishtja qe dmth "Tė mos dish", dhe qe ne rastin tend, u permend ne vend te duhur. (Un s'jam Kosovar)
Te thuash qe rrotullimi i henes rreth tokes, dhe toka rreth diellit nuk eshte nje matematik preēize, ti vertet ke humb llogjiken ! (kam verejt qe matematika nuk eshte lenda e juaj °°° 1+1+1=1°)Kurse shprehja "eshte bere budalla", do te thote "ka humbur logjiken"...!!
Ti psh je "injorant" ndaj shqipes dhe kuptimit te fjaleve te saj...e megjithate une asnjehere nuk te quajta "injorant"....
Ti dhe Mjekesia(me ca kokrra tek-tuk), sapo ju has sharra ne gozhde, o burra e ti therresi te gjithe "injoranta" apo budallenj!!!!!!
T'i therrasesh bashkebiseduesit "injorant", perben argument per mbrojtes per kmendimin tend???
Un ti dhash argumentet, por ti vazhdon e buzėqaraveshėsh.Ti thua qe eshte "matematik preēize" pa sjelle as edhe nje argument!!!!
Une te them se distanca Toke-Hene nuk ka qene gjithmone kjo, dhe as ka per te ngelur e tille.....informohu(jo te fisniku) dhe ke per te ditur....
Edhe aksi i rrotullimit te Tokes, po ashtu...
o ti shoq shumpo folke ka tmunesh ca ke more me muslimant ti qe si len rahat shko more se ka me tvra zoti e ka me tgjujt rrufeja jarigas na qave bash rradaken e beths
Po ua kushtoj juve forumistave te cileve feja ua ka mbulu syt dhe veshet,besoj se ja vlen.
http://www.youtube.com/watch?v=jTaDCEOw9yc
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Krijoni Kontakt