Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 90
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Adem e ke tepru,njerzit po te kursejn moshen,perndryshe ti nuk meriton te jesh ne kete forum.
    Se pari duhesh te kerkosh falej per qarsye i ofendove me shume se 100 artistet me te mire qe ka shqiperia dhe u barrikadove ne anen e nje psikopati nje qenefi te komunizmit.
    Une adem gashi te njoh shume mire ty,prandaj mos na shit dushk per gogla,ke qen dhe ke mbet enverist i pa permisueshem.
    Si mund ta kerkosh ramjen e nje qeveria te dal nga vota e popullit,te miratuar nga te gjitha instancat nderkombetare.
    Ne qoftese as danimarka nuk ka arrit per keto vite te edukoi,ateher eshte e kot edhe debati me ju,por nje lutje e kam se kur te ofendosh nje figur te shejt te kombit dije qe ke ofendu shumicen dermuse shqipetare.
    Te lutem mos provoko sepse ke kalu qdo kufi te normales,jemi te ndishem ne shqiptaret e kosoves kur dikush nga kosova perkrah edvin qenin
    Pėrshėndetje drenicaku im - i Drenicės martire.
    Mbase edhe njihemi dhe gėzohem nėse njihemi. Fyerjet tė qofshin hallall, por po mė duket ke gabuar kur ke folur nė shumės. Ti mund tė thoshe: jam i ndieshėm kur dikush nga Kosova pėrkrah ......
    Kam shkruar njė kohė dikund pėr Drenicėn: Drenica e pushkės dhe e penės. Kur ka qenė koha e pushkės drenicakėt e kanė pėrdorur atė, por Drenica ka qenė edhe e mendjes. Kujto Xhemail Abrinė, kujto njė dyzinė penash tė ndritura drenicake. Plaga e fjalės ėshtė e rėndė!
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Eshte njejte sikur te pyesesh se pse Gramoz Ruci zgjodhi PS-ne!
    Apo pse shumica e bijve te atyre qe kane qene ne postet e larta drejtuese gjate komunizmit, jane anetare te TSSH-se!

Edi eshte aty ku e ka vendin!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    dukesh ti qe je nje lahper i shpures shtazarake te salis, dhe jo shqiptar prej Kosove ...

i paske mbarue mbrapshtlleqet serbe ne Kosove, e po don me i transmetue ne Shqipni ...

mjaft asht salija ... ka pune ke ruzhdija ... o drenicak-hafija ...
    Po qfar pate ti o kok derr
    Pse duhet ty te pyes se qfar te debatoi apo jo,o legen,po me vjen keq qe edvin kristaq psikopati eshte duke psu debakel ne te gjitha frontet.
    Te kuptoi qe edhe ti ke fillu te nuhatesh kete debakel,po ikni more shkoni ne grqi se aty e kini vendin

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-11-2009
    Postime
    113
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Po qfar pate ti o kok derr
    Pse duhet ty te pyes se qfar te debatoi apo jo,o legen,po me vjen keq qe edvin kristaq psikopati eshte duke psu debakel ne te gjitha frontet.
    Te kuptoi qe edhe ti ke fillu te nuhatesh kete debakel,po ikni more shkoni ne grqi se aty e kini vendin
    hajde shpijuni i drenices hajde se ju drenica krejt me shkije jini kanun. ani kishe jana dikushi ja kan nisun mu honger nernjetveti si qet kta qet e drenices. ju marroft zoti qysh jini t marrum.

Une them qe Edi Rama zgjodhi PS sepse si PS si PD jane komuniste, por dallimi qendron se ne PD eshte llumi i komunisteve.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Perse zgjodhi PS?Po ai do te luaj me ngjyrat e veta.Zoteri kur ju bie ne toke nje foicer nga guret e zi te shahut, ju nuk e vendosni ate tek bashkesia e gureve te bardhe? Dhe kur ndonje prej figurave thyhet , ju e ngjisni ate me vinovil dhe perseri e vendosni ne bashkesine perkatese.E nje i tille eshte dhe Ngjela,apo Lubonja,ishte dhe Pashko, e jane dhe nje mori te presekutuarish qe justifikohen se partia i ka denuar gabimisht per fajin, por jo per idealin.Keto jane bashkesia e gureve te zi, bashkesia e ligeise.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Pėrshėndetje drenicaku im - i Drenicės martire.
    Mbase edhe njihemi dhe gėzohem nėse njihemi. Fyerjet tė qofshin hallall, por po mė duket ke gabuar kur ke folur nė shumės. Ti mund tė thoshe: jam i ndieshėm kur dikush nga Kosova pėrkrah ......
    Kam shkruar njė kohė dikund pėr Drenicėn: Drenica e pushkės dhe e penės. Kur ka qenė koha e pushkės drenicakėt e kanė pėrdorur atė, por Drenica ka qenė edhe e mendjes. Kujto Xhemail Abrinė, kujto njė dyzinė penash tė ndritura drenicake. Plaga e fjalės ėshtė e rėndė!
    Jo mer jo se nuk gabon drenicaku kur flet ne shumes.Te te vij turp tradhetar.Ti kundervihesh berishes, malesorit tend, e te behesh me bllokmenet qe kryen gendocidin me te madh ndaj popullit te vet, ketu ska me turp te madh.Dhe ju u vrate jo pak prej serbit dhe pena jote ka mjaft vend per te shkruar per to,qe per jete te jeteve bijte e kosoves e te shqiperise te dine te denojne genoxidin, ligersine njerezore.Varre masive gjenden te kju, po ashtu vazdojne te gjenden dhe ketu, por ti je me personalitet te dyfishte pasi per ekzekutorin nuk mban te njejtin qendrim.Andej me shan Serbin e kendej me lavderon bllokmenet.Qofsh i mallkuar !!!Njeri pa karkter.

Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Jo mer jo se nuk gabon drenicaku kur flet ne shumes.Te te vij turp tradhetar.Ti kundervihesh berishes, malesorit tend, e te behesh me bllokmenet qe kryen gendocidin me te madh ndaj popullit te vet, ketu ska me turp te madh.Dhe ju u vrate jo pak prej serbit dhe pena jote ka mjaft vend per te shkruar per to,qe per jete te jeteve bijte e kosoves e te shqiperise te dine te denojne genoxidin, ligersine njerezore.Varre masive gjenden te kju, po ashtu vazdojne te gjenden dhe ketu, por ti je me personalitet te dyfishte pasi per ekzekutorin nuk mban te njejtin qendrim.Andej me shan Serbin e kendej me lavderon bllokmenet.Qofsh i mallkuar !!!Njeri pa karkter.
    Pėrshėndetje anesti_55
    Kėtu nė Danimarkė ka njė sistem shumė interesantė gjatė votimit. Danezi as vėllait nuk ia qet votėn nėse nuk e meriton, sepse danezi e do shtetin e vet tė fortė dhe mbi tė gjitha ia qet votėn atij qė i sjell mirėqenie.

Fatkeqėsisht, te ne ende janė aktiv krahinorizmat. Unė kryeministrit shqiptar apo edhe kryetarit tė shtetit do t'ia jepja votėn time pėr meritat, por jo pse ėshtė nga veriu, apo sic thua ti "malėsorit tėnd". Tek kur tė bėhemi kėshtu do tė ecim pėrpara.

Sa pėr fyrjet, hallall.Tė kėtillė mė sheh syri yt dhe mendja jote.
    Ta bėra hallall sepse shiprti im nuk ėshtė ashtu sic mė pandeh mendja jote.
    Respketin tim e kam parė verės sa isha pėr pushim. Natyrisht ata qė mė njohin nuk mendojnė sikur ti.

Respekt pėr ty e pėr gjithė drenicakėt e mi ( edhe kjo ėshtė krahinarizėm, por meqė je drenicak zėre se po flasim vetėm unė dhe ti ).

Citim Postuar mė parė nga karkaxholli Lexo Postimin
    Une them qe Edi Rama zgjodhi PS sepse si PS si PD jane komuniste, por dallimi qendron se ne PD eshte llumi i komunisteve.
    xholli, xholli kjo ėshtė e tepėrt. Po ti njėherė sikur pate hapur njė temė ku kėrkoje tė flisnim pa emocione, c'tė gjeti qė paske marrė zjarr?!

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga karkaxholli Lexo Postimin
    Fatkeqesisht eshte e vertete.(Ne pd,eshte llumi,e ne ps,krijuesit e llumit)

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •