Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 90
    Citim Postuar mė parė nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    - Nga dy tė kėqija zgjodha mė tė mirėn!

Vallė ē'deshi tė thoshte me kėtė?
    Pse nuk zgjodhi nje te trete ? apo do perfundonte si spartak trapi ngjela
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Ore megjithėmėnd!
    Ē'donte tė thoshte Edvin Rama me atė shprehje botėrore?
    Po kur ka mendime edhe ai!(dhe disa tė tjerė kėtu nė forum)

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar mė parė nga Besoja Lexo Postimin
    Ore megjithėmėnd!
    Ē'donte tė thoshte Edvin Rama me atė shprehje botėrore?
    Po kur ka mendime edhe ai!(dhe disa tė tjerė kėtu nė forum)
    a e keni pvete salin, se ai e kupton ... ndjen me shume ... se po i rreshkjet karriga ...

se kush tjeter ka me e mare karrigen e salis ...

pveteni salis brarin, edhe asht e kryeme (krimbur) kjo pune ...

Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    veq pak do te te shkruaj..se nuk ja vlen me gjate...veq te ta perkujtoj ate diasporen e vjeter qe i perket edhe ti por qe aludon se nuk e din..

kur ne diaspora e re ( ta quaj une ) erdhem ne europe i pame diasporen e vjeter o bace..nuk na lenin gje pa thene pse na e paskeshim braktisur vendin dhe idealin..kurse per veten e tyre justifikoheshin gjoja me debimet...pjesa ma e madhe jo se ishin debuar jo por ishin spiunat e enverit te derguar vendeve te europes me mision...dhe pas viteve '90 humben si shu.rra e pules...ke me qindra te tille qe sot kur shohin sukseset e kesaj qeverise demokratike ( qe ti e quan te deshtuar ) kerkojne te bejne revolucion te vonuar demokratik...ke me qindra si ti qe ferkoni duart kur europa thote se nuk keni per ti fituar vizat...ja psh ti e kishe marre vesh se ne vitin 2020 ne kishim me i fituar vizat...dhe u kenaqe aq shume sa e qeshura te shkoi vesh me vesh dhe te rreshkiti goja e ofendove 100 e ca njerez te kultures dhe artit ne shqiperi..

tema devijoi kot..une ta kam dhene pergjigjen qe ne fillim...po ja qe nuk te pelqeu dhe kerceve nga njera dege ne tjetren...pune per ty...por qe na fute ne valle edhe neve...
    Malėsor mė vjen keq qė ta them, se je deklaruar se ke qenė edhe nė Evropė, por ajo qė mė vjen keq ėshtė se ke ndejur kaq vjet nė Evropė dhe ke mbetur ai lumjani i paprekur: lumjan ke dalė, lumjan je kthyer. Por nuk je i vetmi ti qė keØshut dalin dhe kthehen dhe nuk marrin asnjė gjė vesh nga bota e civilizuar.

Mua nuk mė intereson fare cka mendojnė tė tjerėt. Kėtė 2020 qė e kam pėrmendur, nuk e kam pėrmendur se mė ėshtė gėzuar zemra pėrkundrazi mė qan zemra. Dhe halli im ėshtė pse nuk hymė nė Evropė qė para 10 vitesh, ndėrsa pėr artistėt qė i pėrmend, nuk e ndryshoj qėndrimin: ėshtė akt shumė i ulėt pėr ta. Ata janė artistė tė popullit dhe qė nga ai deklarim i tyre, unė besoj se kanė humbur shumė njerėz qė i kanė dashur dhe respektuar. Pėr mua mua kėta artistė janė vetėm njė leckė e pavlerė dhe kurrė mė nuk do t'i shikoj e dėgjoj krijimet e tyre. Kėta nė vend se tė ndėrmerrnin njė nisiativė tjetėr, pėr tė gjetur njė rrugė tjetėr, kėta iu futen valles shpellare!

Kryesorja unė nuk fyhem nga fjalėt e gjithkujt: shpirti im e di se e do Shqipėrinė dhe gjithė shqiptarėt pa shibla dhe do qė Shqipėria dhe shqiptari tė kenė vendin e nderit e tė respektit nė botė! KJo mua mė brengos, sepse fundja secili e ka jetėn e vet. Mė vjen inat qė shqiptari nė ranglisten e njė tė huaji vjen edhe pas njė gabeli-evgjiti. Nėse ke qenė ne Evropė besoj e ke parė edhe vetė.
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

kercen

Citim Postuar mė parė nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Malėsor mė vjen keq qė ta them, se je deklaruar se ke qenė edhe nė Evropė, por ajo qė mė vjen keq ėshtė se ke ndejur kaq vjet nė Evropė dhe ke mbetur ai lumjani i paprekur: lumjan ke dalė, lumjan je kthyer. Por nuk je i vetmi ti qė keØshut dalin dhe kthehen dhe nuk marrin asnjė gjė vesh nga bota e civilizuar.

Mua nuk mė intereson fare cka mendojnė tė tjerėt. Kėtė 2020 qė e kam pėrmendur, nuk e kam pėrmendur se mė ėshtė gėzuar zemra pėrkundrazi mė qan zemra. Dhe halli im ėshtė pse nuk hymė nė Evropė qė para 10 vitesh, ndėrsa pėr artistėt qė i pėrmend, nuk e ndryshoj qėndrimin: ėshtė akt shumė i ulėt pėr ta. Ata janė artistė tė popullit dhe qė nga ai deklarim i tyre, unė besoj se kanė humbur shumė njerėz qė i kanė dashur dhe respektuar. Pėr mua mua kėta artistė janė vetėm njė leckė e pavlerė dhe kurrė mė nuk do t'i shikoj e dėgjoj krijimet e tyre. Kėta nė vend se tė ndėrmerrnin njė nisiativė tjetėr, pėr tė gjetur njė rrugė tjetėr, kėta iu futen valles shpellare!

Kryesorja unė nuk fyhem nga fjalėt e gjithkujt: shpirti im e di se e do Shqipėrinė dhe gjithė shqiptarėt pa shibla dhe do qė Shqipėria dhe shqiptari tė kenė vendin e nderit e tė respektit nė botė! KJo mua mė brengos, sepse fundja secili e ka jetėn e vet. Mė vjen inat qė shqiptari nė ranglisten e njė tė huaji vjen edhe pas njė gabeli-evgjiti. Nėse ke qenė ne Evropė besoj e ke parė edhe vetė.
    kercen prifti nga belaja...keshtu me duket eshte ajo shprehja e famshme e popullit..ndoshta nuk e thash tamam por ska gje...kercet baca jo nga belaja por nga ideologjia..here ne nje dege e here ne nje tjeter..burri eshte burre bre bace..po si more adem mund te shprehesh per 100 e ca artiste ne menyre te tille...kush je ti qe i vlereson ata me te tilla nofka..pse nuk na dashten djalin e kristaqit e te enverit menjehere jua the do fjale qe valla as gabeleve nuk ju thohen...nejse sdi cte them..por ti quash shpellare valla nuk do e kisha prite prej teje kurre...

eh more bace e kam pare ate far civilizimi qe ma permend ti kesaj europes plake...dhe vazhdoj ta shoh...akoma jam ketu ne europen plake edhe une siq je edhe ti...por une kam hyre pak me thelle se siperfaqja qe ti ke pare..kam pare hipokrizine e madhe qe ka ne zemer kjo europe plake ..pas buzeqeshjes se saj ne forme zgerdhirje qe te jep pershtypjen e nje fotomodeleje ndodhet nje gerdalle e kalbur qe shqiptaret e shkrete nuk e shohin sa duhet...do vije koha bace qe ashtu siq e pane vellezerit dhe motrat tona shqiptare te maqedonise dhe lugines ta shohin edhe motrat dhe vellezerit tane nga shqiperia e kosova..ta shohin kush eshte kjo europe e ky civilizim..nese ata nga kosova ju duhet pak rruge per te bere ata te shqiperise veq sa e kan hape deren dhe kjo kasta punedhenese e mjaft diasporisteve te vjeter nuk po i le te hyjne brenda..kane mentalitetin e shtetit bunker ( besoj i ke pare gjate shetitjeve neper shqiperi )..i duan rober te tyre..kan nostalgjine e bllokut kur vete jetonin ne parajze e populli jetonte ne ferr...bare do hame e doren nuk do e shtrime..

jam krenar qe bota e civilizuar nuk me ka asimiluar i dashuri bace...jam krenar qe jam ai lumnjani qe ashtu siq erdha ne europe shpresoj edhe do kthehem ..dhe besoj se do kthehem keshtu siq jam deri ne keto momente..ashtu i pa civilizuar...se qe besa nuk me duhet ky civilizim siq ma kerkon europa...aspak..e kam pare ne pjesen dermuese te shqiptareve kete civilizim...qe nuk e dine as ku e kan koken e as ku i kane kembet..e kam pare ne shume vende europiane kur ne kafe behen trima dhe patriote e ne jete jane veq sherbetore..i kam pare me qindra te mbetur rrugeve pasi civilizimi i ka bere te mos njohe gruaja burrin,burri gruan e femija prinderin..i kemi pare baca adem..keto perrallat e civilizimit mund tjua tregosh atyre qe nuk kan dale fare nga trojet tona..jo dikujt qe i ka ra lekura kesaj europe kur.ve...nese europa me don si njeri bujrum me ka...nese europa me don pa shtylle kurrizore dhe pa breke ne emer te civilizimit valla nuk me ka..sjam i tille...dikush e pelqen , le ta kete ..por ketu nuk ishim per kete gje..qeshtje personale civilizimi..ishim per dicka tjeter..e qe ti na e dredhon sa ne nje krah ne krahun tjeter..

shihemi ne tema tjera bace..ne kete teme nuk ja vlen te diskutosh me...e more vesh besoj pse djali i kristaqit zgjodhi te keqen me te mire...ta ka thene bamir topi mbreme..nese nuk je i bindur ik ne kukes dhe pyete tek gjinmazi avzi nelen se ta tregon.....
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Adem e ke tepru,njerzit po te kursejn moshen,perndryshe ti nuk meriton te jesh ne kete forum.
    Se pari duhesh te kerkosh falej per qarsye i ofendove me shume se 100 artistet me te mire qe ka shqiperia dhe u barrikadove ne anen e nje psikopati nje qenefi te komunizmit.
    Une adem gashi te njoh shume mire ty,prandaj mos na shit dushk per gogla,ke qen dhe ke mbet enverist i pa permisueshem.
    Si mund ta kerkosh ramjen e nje qeveria te dal nga vota e popullit,te miratuar nga te gjitha instancat nderkombetare.
    Ne qoftese as danimarka nuk ka arrit per keto vite te edukoi,ateher eshte e kot edhe debati me ju,por nje lutje e kam se kur te ofendosh nje figur te shejt te kombit dije qe ke ofendu shumicen dermuse shqipetare.
    Te lutem mos provoko sepse ke kalu qdo kufi te normales,jemi te ndishem ne shqiptaret e kosoves kur dikush nga kosova perkrah edvin qenin

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    ...Te lutem mos provoko sepse ke kalu qdo kufi te normales,jemi te ndishem ne shqiptaret e kosoves kur dikush nga kosova perkrah edvin qenin
    dukesh ti qe je nje lahper i shpures shtazarake te salis, dhe jo shqiptar prej Kosove ...

i paske mbarue mbrapshtlleqet serbe ne Kosove, e po don me i transmetue ne Shqipni ...

mjaft asht salija ... ka pune ke ruzhdija ... o drenicak-hafija ...

Citim Postuar mė parė nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    dukesh ti qe je nje lahper i shpures shtazarake te salis, dhe jo shqiptar prej Kosove ...

i paske mbarue mbrapshtlleqet serbe ne Kosove, e po don me i transmetue ne Shqipni ...

mjaft asht salija ... ka pune ke ruzhdija ... o drenicak-hafija ...
    E mer kelysh komunisti prap me te kuqt ti ? vetem ti edhe PD dhe PS jeni me bolsheviket se partit e tjera jan me komunistat
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Citim Postuar mė parė nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    a e keni pvete salin, se ai e kupton ... ndjen me shume ... se po i rreshkjet karriga ...

se kush tjeter ka me e mare karrigen e salis ...

pveteni salis brarin, edhe asht e kryeme (krimbur) kjo pune ...
    Nuk di ēfarė problemi ke o duaje!
    Po ta dija edhe do tė tė shkruaja dy fjalė.
    Nuk di nėse ajo forca jote politike ėshtė dakort pėr fjalėn e lirė?!
    Unė asnjėherė nuk citoj njeri por jap mendimin tim,ndėrsa ti pret si te gardhi qė tė shkruaj dikush dhe me vrap t'i pėrgjigjesh.Mos ju rri nė pritė njerzve!
    Gjithsesi ėshtė mėnyra jote e tė menduarit dhe tė vepruarit dhe nuk kam arsye tė tė kundėrshtoj.

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    o petrito ..... na cave b.y.t.h.e.n.
    Nje here te vetme dua te jap te drejte
    Petritit ne ē'do forum ate qe thua Ti i thone te gjithe.

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •